7 Ağu 2008

Galatasaray 2008-2009 Kadrosu


2 ay önce Ali Sami Yen'e çıkan Şampiyon kadro şöyleydi.
Aykut- Sabri, Servet, Emre, Hakan Balta. Barış, Ayhan, Topal, Arda. Hakan Şükür, Ümit Karan

Şekilde görüldüğü gibi yabancı futbolcu yok. Hatta son düzlüğe girlirken ve ölüm kalım maçlarında bile yok. Üstelik hoca bile yok. 2 ay sonra takım sahaya çıkıyor. Yenilenmiş, yeni sezona Şampiyonlar Ligi'ne hazır olması gereken kadro. Hocası yenilenmiş. Kewell ve Meira ile takviye görmüş. Kaleye ne olduğunu ilk maçta anlayacağımız biri alınmış. Aydın dönmüş. Hasan iyileşmiş, Uğur iyileşememiş. Servet ve Emre sakatlanmış. Kewell ayağına top gelmeden istirahete çekilmiş. Cevat Güler nezaretinde salonda çalışır. Linderoth iptal , bir şey beklemeyin. Tkımdan ayrı düz koşu yapar. Lincoln sakat değilse bile ilk düştüğünde bir iki kaburgası kırılır. Küser, nazlanır, kaçar.

Bizde bu kadar transfer yapacaklarına Yücesir'in başında bulunduğu sağlık ekibini kovsunlar. Bu adamlar varken tam kadro maça çıkamayız biz. Daha önce yazdım 5. maçın sonunda Meira dışında yabancı futbolcu kalmaz. Kalmazsa kalmasın, ben 40 maç oynamayacak yabancıyı zaten istemiyorum. Benim takımım maça şu kadroyla çıkar ve ben razıyım.

Kaleci(Kim olursa olsun) -Sabri, Meira,Emre Aşık(Servet, Emre Güngör) Alpaslan(Balta). Aydın(Ayhan), Topal, Barış(Fırat), Arda, Hasan Şaş- Ümit Karan(Yaser Yıldız).

Hepiniz eve sakatlar, kaprisliler, dolandırıcılar. Kimse korkmasın, Linderoth'u, Lincoln'ü, Nonda'yı, Kewell'i unutun. Sakın bel bağlamayın. Bel bağlayan varsa iddiaya girelim.

1-Bunların topu aynı maçta asla oynamaz.
2-Bunların topu toplam 50 maç oynamaz.(not; Servet geçen yıl toplam 50 maç oynadı, milli maçlar hariç)

3 yorum:

scapula dedi ki...

Kaleciyi saymıyorum. Meira'yı da.

Nonda ve Linderoth pek sakatlık yaşamaz. Lincoln ve Kewell konusunda da çok fazla problem yaşamayız diye tahmin ediyorum ama belli de olmaz.

Dolayısıyla, Meira ve kaleci dışındaki yabancı oyuncularımız 50 maçı geçer diyorum. Hatta yeni santrforumuz ve potansiyel yabancı sağ bekimizle, 100 maçı bulurlar herhalde.

Girelim iddiaya :)

Nazmi Hasdemir dedi ki...

tamam kardeşim kombinesine girdim

scapula dedi ki...

Aman Nazmi Abim, naptın. Benim etim ne budum ne, eski açık kombinemi zor almışım. :D