15 Tem 2008

Helal Lan Sana İbrahim Toraman


Galatasaray'da olmanı isterdim doğrusu. Ama bu şekilde leşe konarak değil tabi. Hiç Beşiktaş'a gelmeden hatırlıyorum bir Gaziantep maçında bizim kapalıya çağrıldığını. Gelseydin iyi olurdu. Artık olmaz, ben futbolda profosyonelliğe karşı olanlardanım. İşin içine para için taraftar sömürüsü girdimi bir dakikada silerim en kral topçuyu.

Neden Milli Takımda olmadığın anlaşılıyor. Haksızlığa başkaldırın, ucuz şeylere minnetin yok. Yapıştırırsın kafayı haklıysan gerisini düşünmezsin. Ayı Sinan biletini keser, belkide senelerdir fırsat kolluyordur da iyi olduğun için eylem yapamıyordur. Senin gibi futbolcuyu istemezler oğlum bu maskeli ligte.

Beni affetmezlerse gider dışarda oynarım, Fener'li, Galatasaray'lı olmam demişsin. Bravo kardeşim olma. Büyük takım kaptanıysan başka büyük takıma gitmeyeceksin. Seni sevenleri üzmeyeceksin baba. Yolun açık olsun Beşiktaş'lı İbrahim Toraman.

3 yorum:

scapula dedi ki...

Yalanlamış. "Fener'e de giderim, Galatasaray'a da. Menacerim, iki kulüple de görüşebilir. Sonuçta ben bir profesyonelim." demiş.

Nazmi Hasdemir dedi ki...

eğer profosyonelse ve öyle demişse yenıden gözden geçireceğiz düşüncemizi

hadesperado dedi ki...

buyur abi, bunlara güvenilmez.
haber başlığı ve foto süper uyumlu: "her yere giderim" :)

http://www.tumspor.com/haber/20080718/TORAMAN-HER-YERE-GIDERIM.php