18 Tem 2008

Serdar Kulbilge'nin İzinde


Fenerbahçe yedek kalecisi Serdar Kulbilge yönetime blöf çekti. Kendisini panter sanıyordu herhalde. 1.700.000 Euro isterim diye tutturmuş. Geçen sene adını kimsenin bilmediği kalecimiz, Volkan'ın sakatlanmasıyla kaleye geçmiş, önce ismini öğrendik, sonra kendisini tanımış olduk. Önce şaka yapıyor sandık, Fener'li yöneticiler ve taraftarlar gibi. Ya para saymasını bilmiyor bu kardeşimiz, ya da Rüştü Abisi gibi henüz taraftar dayağı yememiş. Allahtan aklı selim, paranın hesabını çok iyi bilen idarecileri, başkanları var da attılar takımdan. Zeki olmayan bu çevik kardeş kendini ligin yeni takımı Kocaelispor'da buldu. Acaba o kadar parayı onlar verdimi, verdiyse nasıl verdi. E be unutulup gitmek üzere olan kaleci, sabretsene Fener kulübesinde. Milli takımdan havalı dönen kaleci Volkan bir iki dandik gol yer kaleye geçersin. Bu na akıl(sızlık) ya. Bari senden sonrakiler yol göster, örnek ol diye akıl verecektim ki, meğer izinden gidenler varmış.

Gökhan Zan namlı balta, aynı yolu seçmiş. Kulübüyle sözleşme yenilememiş. Beşiktaşta akıllı yönetici yok ki, delikanlı Toraman'ı atıp bu salağı tutarlar işte. Bırakın nereye giderse gitsin. Büyük takımlarda oynaması sırtında dinamit taşımak gibi bir şey. O da Antalyaspor'a gitsin bari. Ulan Cam Adam lakaplı futbolcu. Senede kaç dakika top oynuyorsun. Senede kaç defa topa dokunuyorsun. Futbol hayatın takımdan ayrı düz koşu yapmakla geçiyor, ne parası istiyorsun.
Bu adamlar kendilerini ne sanar acaba. Hiç oynadıkları yani kötü oynadıkları maçı tekrar seyrederlermi. Bu adamlara bu kadar kıymet ve para verenlere yazık esasında. Biz de ne salağızki bu adamlar hakkında yazı yazıp, birilerinin okumasını istiyoruz. Defolun lan.

4 yorum:

Adsız dedi ki...

Abi soyadı Kulbilge olacak.

Dobrowski dedi ki...

kulbilge yıllık 1 trilyona anlaştı kocaelisporla. 500bini peşin alacak gerisi artık müebbet taksite bağlar bizim yönetim. ayrıca 2. yılında başka bir takıma giderse aldığı para olan 1 trilyonun yarısını klübe geri verecek.

Adsız dedi ki...

Vay be. Kandıralı, emin misin bu rakamlardan? Kocaeli kalecisi yılda 600 bin avro kazanır mı?

denaissance dedi ki...

Gökhan Zan bjkde ertuğrul hocaefendi hazretleri sayesinde oynuyor diye dusunuyorum