3 Tem 2008

Harry Kewell


Bu yazıyı okuyan aşağıdaki yazıyı mutlaka okusun. Ligler biter bitmez yazabildiğim kadarıyla transfer haberlerini yazdım. Yüzlerce futbolcu, antrenör Florya'ya demir attı. Kewell adını anan bile olmadı. Bu kadar yalancı, şerefsiz gazeteci tayfası şimdi ne yapacak. Utanmadan nasıl gazete çıkaracaklar. Yönetimede helal olsun, bu kadar salağı nasıl atlattılar. Ser verip sır vermediler. Büyük bir transfer gerçeleştirdiler.

Yalnız biz her zaman ki, Gamlı Baykuş'luğumuzu, suya gideni döven Nasreddin Hocalığımızı yapıp kıllanalım. Yabancı takımları pek izlemem o yüzden emin değilim. Ben emin olsam ne yazar Leeds'de, Liverpool'da kötü adamı bu kadar maça çıkarmazlar. Kesin iyidirde, sol tarafta oynuyormuş. Bizimde en banko kanadımız sol taraf. Balta, Yaman, Şaş, Turan, Elmas Kanije hattı mübarek hat.


Arda'nın başına bi iş gelmesin sakın. Ben bütün Avrupa futbolcuları dolsa Arda'yı değişmem. Doyamadık daha futboluna. Ne oynadı ki, Aslantepe'de yarı final maçına çıkarmadan göndermem.

2 yorum:

Dobrowski dedi ki...

eğer doğruysa menajeri "daha kesin anlaşmadık galatasaray yönetimi niye bu kadar acele etmiş açıklamakla" diye laf etmiş. sizin mütiş yönetim yine bi saçmalık yapmış olabilir siz bizdende profesyonelsiniz(!) hehe

Panda dedi ki...

kewell'ın galatasaray ile anlaştığı liverpoolun internet sitesinde de yer aldı..büyük ihtimal bizde..transferinin nedeni bana göre bonservisinin elinde oluşu..hem tugay önermiş..ayrıca forvet olarakta oynayabiliyor..(zaten skibbe tek forvet oynatıyor..forveti"top sürebilen forvet" ister..)bu forvetin arkasındaki 3yerdede oynayabilir..lincolnün saktlandığını da var sayarsak 10 numarada oynayabilir(milli takımda öyle oynuyor)..o sola geçince arda sağa geçebilir..çok amaçlı isviçre çakısı gibi..sabriye orta yapmayı öğretse yeter..
(Ardanın gitme ihtimalini düşünmek bile istemiyorum..belki bu yüzden bu adamı gerçek mevkiisinde değilde diğer mevkilerde değerlendiriyorum..)