5 Tem 2008

Fotomaç İle Fanatik'in Göt Oluş Gecesi





Bu gece Atatürk Hava Limanı apronunda sarı kırmızılı atkılı bir futbolcu indi. Haldun Üstünel, Liverpool'un ünlü futbolcusunu Florya'ya getirdi. Binlerce Galatasaray'lı taraftar karşıladı yeni ve büyük transferlerini. İşte o an bir yerler de birileri de göt oluyordu. 2 aydır her gün 3-5 futbolcuyu transfer eden Fotomaç ve Fanatik nasıl olmuş ta yazmayı unutmuştu Kewell'i. Biz demedik mi demeyi ne çok isterlerdi oysa. Bu nasıl yalancılık, nasıl dalga geçme milletle. Her allahın günü bir yalan yazacaklarına bir adamı Haldun'un peşine taksalar da doğruyu yakalayabilseler olmaz. Ne gerek var, bu halk nasıl olsa bu gazeteleri okumak için almıyor. Berberlerde, trai için sıra bekleyenler için traşçı gazete doğru yazsa olur mu. Bütün at yarış oyun salonlarında bu iki gazete vardır. At yarış sayfası alınmış, diğer bölüm atılmıştır. Kimse okumaz, en kötü yazarlar buradadır ki yazar demeye dilim varmıyor, ameleler inşaatlarda masa örtüsü yerine kullanır.

Bir gün Fotomaç'ın yalan transfer haberini ertesi gün Fanatik yazıyor. Biz okuduğumuzdan değil, yazdığımızdan kısaca internetten takip edip transferleri yazıyoruz. Amacımız okumak değil, okutmamak içindir. Belki en kötü göt oluş gecelerini geçiriyorlardır. Tabi şerefleri varsa. Helal olsun Galatasaray'lı idarecilere, sızdırmadılar, sızdırsalar transfer yatardı. Kimbilir ne transferler bu yalancıların yazdığı haberler yüzünden yatmıştır. Fotomaç ve Fanatik okuma okutma.

1 yorum:

scapula dedi ki...

YiNE iLK ÖNCE FOTOMAÇ YAZDI
Gazeteler Kewell haberini dün sadece İstanbul baskılarında verirken, Fotomaç transferi taşra baskısında da duyuran tek gazete oldu.

http://www.fotomac.com.tr/gal105.html