15 Tem 2008

Gül(e) Gül(e) Kaptan


Koskoca Galatasaray Başkanı yalvardı kendisine, futbolu bırak gel istediğin kademede Florya'da takıl diye. ultrAslan forumları 2 aydır yazıyor, aman kaptan başka takıma gidip te sevenlerini ikiye üçe bölme diye. Kaptan umursamadı hiç kimseyi. Korkuttu hepimizi, Konya'ya, Kasımpaşa'ya yakıştırdılar. Neden Diyarbakırspor'a, Altay'a, Göztepe'ye değilde, Konya ya Kasımpaşa'ya acaba.


Bugün Cumhurbaşkanıyla görüşmüş. Kurşun döktürmeye gitmediğine göre ne işi ola ki Hakan'ın köşkte. Belki köşkün bahçesinde çift kale maç etmişlerdir. Acaba oynarmı diye kontrole çıkmıştır. Belki naklen yayın yapılmıştır maç Ameri'ka ya. Hocaların hocası son bir denemeye almıştır. Ve sonuç açıklanmış. Hakan Şükür'e futbol bıraktırılmış. Adnan Polat'ın Büyük Galatasaray taraftarının yaptıramadığı şeyi Cumhurbaşkanı Gül yaptırmış. Biz de kendimizi bir bok sanıyorduk. Gel sen 14 sene Kral Hakan Şükür diye götünü yırt, Kralımızın futbolunu bırakacakmı bırakmayacakmı diye falına Cemati Müslümin liderleri baksın.


Ülke bok içindeyken, en yiğit evlatlar içerdeyken, pazar yerşeri yangın yeriyken, bir ülkenin Cumhurbaşkanı, ülkenin bir takımında oynayan futbolcuya ne yapması için akıl veriyor. Sıkıldım bu işten, soğudum Hakan Şükür'den. Gül'le konuşup karar vereceğini bilseydim seni hiç sevmezdim. Benim sevdiğim Hakan sahalardaki Hakandı, bıraksaydın bari anılar güzel kalsaydı. Tamam her türlü aklı danışabilirsin, pirin onlar ama seni biz cami imamısın diye sevmedik. Attığın attırdığın gollere bakıp futbolla ilgili kararı verecek olan tek makam olan Galatasaray Taraftarı dururken Gül'e gitmen derinden yaraladı. Şimdi sana sakal bırakıp, takke giymek, ve bu ramazanda o cami senin bu cami senin ziyaret etmek yakışır. Sakın Galatasaray maçına gelme, gevur icadıdır futbol, çarpılırsın allah muhafaza.

3 yorum:

Adsız dedi ki...

Hakan heykelden, semboluk jestlerden falan anlamaz. Direkt keşe bakar. "Gel seni Galatasaray'a onursal başkan yapalım" deseler de yine "1 sezon daha oynayayım 1 milyon daha götüreyim" diye düşünür.

Zamanında transfer görüşmelerinde pazarlığı cep telefonu sayısına kadar götürmüş (Juventus) FT söz verdiği jipini vermedi diye yıllarca basın üzerinden gider yapmıştır.

Gül'le görüşmesinde ne istediğini yıllar sonra birileri yazarsa öğreniriz. Ben akıl sorduğunu flan hiç sanmam, muhtemelen transfer olacağı ülkeyle ilgili birşeyler de yardımcı olmasını falan istemiştir.

Allah'ı var. Parayı harvurup harman savuran, disiplinsiz, hercai bir herif değil. Çalışıyor, kaytarmıyor, işini profesyonelce yapıyor. O yüzden de diyecek bize fazla söz düşmez. Elinden gelse 50'sine kadar oynar bu.

scapula dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
hadesperado dedi ki...

vay be, bir Gül yetti Hakan'a...