7 Haz 2008

Her Kuşun Eti Yenmez


''Fenerbahçe Kulübü, İspanya'nın Villareal takımında forma giyen Nihat Kahveci için yapılan transfer görüşmelerinin sonuçsuz kaldığını açıkladı''

Hani her istediğiniz futbolcuyu alırdınız. Üstelik Nihat size yeşil ışık yakmış olmalı ki Villereal'in kapısını çaldınız. Yanlış anlaşılmasın eti yenmeyecek kuş, Nihat kuşu değil. Onun da etini yersiniz kolaylıkla. Farkı yok diğer cemati müslümün ünlü futbolcumuzdan. Bas yeşil doları, değil Villa'nın Real'ini geçmişini, geleceğini satar. Fakat para bir yere kadar bazıları için. İspanya'da küçük bir kasaba takımı imiş. Nasıl olmuşsa Nihat'la yolları kesişmiş. Sevmişler demekki bizim çocuğu. Adı Fener'de olsa, çok para da verseler, satılık malımız yok deyip göndermişler transfer heyetini.

Şimdi ne olacak, nasıl bakacaksın o mütevazi şehrin insanlarının yüzüne. Eskisi gibi seveceklermi seni Nihat Efendi. Üç kuruş fazla para verene gidecek, giden futbolculardan nefret etmişimdir. İyiki bizde seni alacak para yok, iyi ki gündemimizde değilsin. Zaten oldum olası futbolunu sevmezdim, şimdi senide sevmiyorum. Keşke Fener'e gelseydinde sana daha fazla sayfa ayırabilseydim. Oyna 3 maç, sonra defol git kardeşim. Villareal taraftarı, beni duyuyorsanız kovun lan şunu. Para için oynayan futbolcudan ancak 1 sezon hayır gelir. Demek turnuvada banko olabilmek için kıçını yırtmış, bu sene sürüm sürüm sürünür, ikinci yarıyı göremez.

1 yorum:

hadesperado dedi ki...

Fenerli yöneticilerin Villareal'in kapısını aşındırması Nihat'ın da gelmeye niyetli olduğu anlamını çıkarmıyor. Çünkü bildiğim kadarıyla futbolcuyla görüşmek için öncelikle kulübün tamamen izin vermesi gerekiyor. "küçük" emrecik transferinde de böyle işledi, önce newcastle ile anlaştılar, ardından newcastle yönetimi de fenerin emrecik ile görüşmesine izin verdik gibisinden bir açıklama yapmıştı...

Nihat'a da bu kadar yüklenmeye gerek yok, adam "Türkiye'ye gelmeyi düşünmüyorum" dedi sonuçta ;)

asıl değinilmesi gereken milli takımın şu önemli maçları öncesindeki bu transfer girişimlerinin neden eleştiril(e)mediği... Galatasaray aynı şeyi yapsa; "milli futbolcuların, milli takımın motivasyonu yerlerde" diye sallarlardı!