5 Haz 2008

Bomba Transfer


Biz lig biter bitmez sayfa açtık. Yalan borsası açıldı başlığıyla. Yetişemiyoruz yavçaklara. Her gün bir başka yalan. Oturuyorlar internet başına, açıyorlar başka ülkenin yalancısının yazısını. Doğru kabul edip yazıyorlar yalanı, bunların yazdığını okuyan başka ülkenin yalancısı, bu kez kendi yazdığı yalanı doğru zannediyor, geçi(r)nip gidiyorlar işte. Bize de bol bol küfür etmek düşüyor işte ne yapalım.

Derken bu alandaki boşluğu dolduruyor bizim çocuklar. Bombatransfer.blogspot.com adıyla açılan blog tüm bu iğrençliklerin üstüne ilaç gibi geldi. Her türlü transfer haberini en doğru adresten okumak isteyenler bu bloğu takip edip, listelerine alsınlar. Mükemmel bir ironiyle sözde gazeteci geçinenlere ders veriyorlar yazdıklarıyla. Üstelik bu blogta yazılanların tamamı doğru, ve bu çocuklar bu işten para kazanmıyorlar. Sadece eğlenip, eğlendiriyorlar. Anlayana sivrisinek saz mantığıyla kafa yoruyorlar. Anlamayan zaten davulla da bi bok anlamıyor. Onlara çalmıyorlar.

Sen de sinerleniyorsan okuduğun yalancı yazarlara, sen de bıktıysan tonlarca transfer haberinden, biraz da gülelim istiyorsan, takıl çocuklara pişman olmazsın.

Hiç yorum yok: