29 Haz 2008

Barış Özbek


Turnuvada oynayabilirdi çok rahat. Daha önce Raşit çetiner'in yaptığını yapan biri olsaydı, misal Ünal Karaman zamanında, yanlışlıkla Ümit Takımında Hamit gibi son dakikada oyuna alınabilseydi. Almanya'da Ümit Takımının bankosu, Bekleyecek 2010 yılını. Bizden geçti, almadılar, bir bildikleri vardır herhalde. Bizim Milli Takım defterini kapattık. Artı eksi eleştirimiz yok. Bir daha Türk Milli Takımı oyuncusu olamayacağına göre artık kendisinin hedefi daha büyük oldu. Rahatlıkla Türk Milli takımında oynayan adam, Almanya Milli Takımında o kadar rahat oynayamaz. Türk olduğu için çok daha fazla emek harcaması lazım. Daha iyi oynaması lazım.

Geldiğinde kapalı kutuydu bizim için. Çok çabuk ısındık, varını yoğunu maça yansıtan gurbetçinin çocuğundan. Bitmek bilmez enerjisiyle, takımın değişmez futbolcusu oldu. Şampiyonluğa katkısı olanlardandı. İşi bu sene daha zor. Milli takımdan dönen Galatasaray'lılar bir kademe daha atlattılar futbollarını. Çok daha güvenli, çok daha iyi oynayacakları kesin. Turnuvaya katılamayan Barış Özbek hırsını bu sene çıkaracaktır. Kendisini her maç Alman seçicileri takip edecek. Kimseninde izlemesine gerek yok. Halı saha maçı bile yapsa aynı hırsla oynar. Kalede bir çocuk bile olsa olanca gücüyle vurur. Eğitimli, Che hayranı, 3 dil bilen, kuvvetli, çevik, ahlaklı Barış Özbek bu yıl en güvendiğim oyuncudur. İlk bankomdur.

4 yorum:

ultrasArtiglio dedi ki...

Eğitimli, Che hayranı, 3 dil bilen, kuvvetli, çevik, ahlaklı Barış Özbek.

Keretanın birde Arif vari düşmeleri,kurşun yemiş asker gibi kıvranmaları olmasa dahada seveceğim. Che ruhu sarsa diyorum şu takıma gidermiyiz Şampiyonlar ligi finaline.

Adsız dedi ki...

Che ruhuymuş özenitiliğe bak.

Atatürk ruhu taşısalar noluyo köpoğlu köpek

Adsız dedi ki...

doru konuş lan amcık fenerliysen başka siteye sie

LeoN dedi ki...

acilen kurtulunması gereken... bi insan kendine - takımına ancak bu kadar ihanet eder,bir senede bu kadar değişir ... hele bide her pozisyon hakemle konuşması yokmu , sürekli ağlamaklı sıfatıyla ... eşek gibi koşturuyor başka özellik hak getire . ayağındaki her topu ya geriye vermesi (yana bile değil )ya da rakibe garantili pas atması ...ooofff oooff koca Gs'min orta sahası kimlere emanet offff.....