1 Tem 2008

Atın Şu Ballack'ı Takımdan


Bu adamı hiç sevmedim. Almanları oldum olası sevmemde Ballack'ı hiç tutmadım. Ne oynar bilmem. Forvetmi, bekmi, ön liberomu. Fakat bir şey dikkatimi çekti ki bu adam lanetli. Benim hatırladığım 3 final oynadı 3 ünüde kaybetti. Bir bakayım başka varmı diye araştırdım ki, Ballack'ın laneti diye bir korku filmi çıktı.




Ballack tam 9 kez ikinci olmuş meğerse. 2000 yılında Bayer Leverkusen forması ile Bayern Münih’in arkasından averajla ikinci oldu. 2002 de bir yılda dört kez ikincilik üzüntüsü yaşadı. Daum’un çalıştırdığı Bayer Leverkusen ile son maçta ligde şampiyonluğunu kaybetti. Aynı yıl DFB kupasında ve Şampiyonlar liginin finalinde Real Madrid de karşı ikincilik yaşadı. 2002 deki dramatik 2. likler Dünya kupasında da devam etti. Japonya’da ki finalde sarı kart cezası nedeniyle oynamasa da Brezilya’ya kaybeden takımın kadrosundaydı.
2004 yılında Werder Bremen’in arkasından bu kez Bayern Münih ile ikinciliği yaşadı. 2007 de Chalesea forması ile sezon sonunda Manchester United ‘ın arkasından ancak ikinci olabildi. Bu yıl da Premier Leagaue de aynı üzüntüyü 2. kez tadan Ballack, Şampiyonlar Ligi’nin Moskova’da ki finalinde Manchester United’ta karşı, bir kez daha kaybetti. Son defa şeytan bacağını kırma finaline çıktı. İspanya'yada kaybedince lanet tescillenmiş oldu.

Bu uğursuz ve kötü fubolcuyu atın, oynatmayın. Kazanamazsınız.

1 yorum:

hadesperado dedi ki...

batıllara inanmam ama forma numarası dikkatimi çekti :)