12 Mar 2008

Renk'den Büyük Floş Ruayal Var


Semboller önemlidir seçimlerde, çok parti çok aday varsa hele. Misal at sembollü Demirkırat Parti % 50 nin üstünde oy nasıl alacaktı, Atatürk CHP sinin ardından. Bu millet demokrat yerine demirkırat dedi tuzu aldı koştu, at resminin üstüne yapıştırdı mührünü. Ampül resmine basın dendi, bastılar. Son seçimde DTP Güneydoğu'da bağımsız isimlerle kazandı. Bu cahil millet sembole basardı isimleri nasıl okusundu. Onunda yolunu buldular ip verdiler. Kağıdın başına tut ipin sonuna gelen isme bas damganı.

Adnan Polat, Adnan Öztürk, Nazım Durak, Taner Aşkın, Serdar Eder. Kimler bu karşımıza renk çıkaranlar. Ey büyük Galatasaray taraftarı; içinde yıllardır tribünlerde tepinenlerde var, belkide Kayseri maçında ilk defa taraftar olanda. Bu canın kadar sevdiğin, milyonlarca seveni olduğuna inandığın takımının başına bu Renk'lerden biri gelecek. Adnan Polat'ı katarsak ayıp olur. Galatasaraylı olupta kendisini tanımayan varsa kavga ederim. Peki diğerleri kim. Bu büyük ailenin başında olmak isteme cüretini gösterenler kim. Tanıyan varmı, yoksa sadece 1300 kişinin tanıdığı ve abileri ne derse onu yapacak olanlarmı tanıyor. Yoksa ben Galatasaray cahilimiyim.

Bir duayen lafı tutturmuş gidiyor. Bir kaç yazı önceki resimde var o duayenlerimizin resmi. Acaba oy verici gençlerimiz, ilerde bizde duayen oluruz o zamanda bizim dediğimizi yaparlar görüşündemi.

İçlerinde gerçekten tanıdıklarım ve sevdiklerim var. O 1300 kişinin içine girmiş sayın arkadaşlarımız bari siz bir kez olsun abinizin dediğini değilde Galatasaray'lı olduğunu iddia ededurduğunuz kalbinizin dediğini yapın. Yok bu kolpa düzen devam eder, siz çapulcularda kim oluyorsunuz deyip abilerinizden bir beklentiniz varsa bu düzen böyle gitmeyecek haberiniz olsun.
Bu takım kongre üyelerinin, lisenin, duayenlerin değil, kayıtsız şartsız, seçimsiz, kongresiz taraftarlarındır. Tamam renginiz büyük, istediğiniz gibi vuruş yapabilirsiniz. Her zaman görürürüz, ve aynen üstünüze rest döneriz, bizim elimizde kim oldukları bilinmeyenlerin renkleri değil, sarı kırmızılı bayrak var arma var, forma var. Bizim alametlerimiz Floş Ruayal hükmündedir.

2 yorum:

Adsız dedi ki...

Geçen yazılmasını istediğiniz şeyler var mı diye sormuştunuz ya; şimdi ultrAslan forumları okurken Ali Sami Yen e isim hakkıyla ilgili sponsor olmak isteyen Rus firması Gazprom ile iligili ağzı sulanmış bir sürü kardeşimi görünce sizden de bu konuyla iligli yorum almak istedim doğrusu. Ali Sami Yen Stadının ismini satmak, formanın üstüne koca koca reklemlar almak, bumudur GS yımızın kurtuluşu. Eğer buysa, ben kurtulmuş GS istemiyorum. Zaten benim sevgim hiç azalmadı daha da çok sevmeye devam edeceğim
gerekirse onunla beraber batmaya da devam edeceğim.
Saygılar
Bülent

Nazmi Hasdemir dedi ki...

kardes bu bir paradokstur.bizim 1.milyon uyemız olsa ki olabilir bıraksa dinazorlar 52.000 kişi stadımız olsa ki olacak. takım süper olsada her turnuvada kafaya oynasa. o zaman alma ne aveayı ne kafe kravnmudur nedır onu. Ol barcelona. Ama biz neyizki, o zaman dıvandakı fosılden ne farkımız var onlarda küçük olsun bizim olsun diyor. Reklam olmadan yapabşlsek en ıyısı ama yapamazlar o zaman mecburuz satışlara,