12 Mar 2008

Herkes Fal Açsın


İlk aday Götz Şampiyonluk mücadelesi yapan Galatasaray’ın bu durumdan olumsuz etkilenmesini istemeyen Polat ile Kalli’nin gizli planı futbolculardan da sakladıkları ve sezon sonunda açıklayacakları belirtildi. Yeni teknik direktör konusunda bir dönem sarı-kırmızılı formayı giyen ve son olarak Hertha Berlin’i çalıştıran Alman Falco Götz’ün ismi adaylar arasında tutuluyor. Götz’ün yanı sıra Feldkamp’ın tavsiye edeceği sürpriz bir ismin de takımın başına getirilebileceği ifade edildi. Galatasaray’ın, Kayserispor’la oynadığı maçı tribünden birlikte izleyen eski kaptanlardan Bülent Korkmaz ve Reinhard Stumpf da yardımcı antrenör adayları arasında yer alıyor. (MİLLİYET)


Sezon sonunda açıklanacak planı açıklamış günlük gazetemiz. Seçim var ya bizde. Her seçim yeni bir umut, yeni bir ekmek kapısı. Ramsesin asker arkadaşı hocamız malulen emekli olacak. Şimdi yeni başkan Adnan Polat hoca ve dolayısıyla hoca da futbolcu pazarına gitmişlerdir. Gazeteler kim bilir ne hocalar futbolcular getirtecekler. Bakalım hangimizin ki çıkacak. Gerçi Adnan Baba'nın tanıdığı bir Sounes kaldı ama oda sanıyorum gelmedi ki Kalli'yi getirdi. Ben Sigi Held gelir diye bir fal açtım, Çünkü daha kötü hoca yok piyasada, olsa bizden kaçmazdı. Galatasaraylıları canından bezdiren bu çirkin, lanet hocayı çok özledik!

2 yorum:

Adsız dedi ki...

Aynen katılıyorum. Bu Polat nerde işe yaramaz bir adam varsa bulur getirir bence de. Bi iki yerde okudum ama atmasyondur Van Gaal gelecek diye. Keşke doğru olsa. Gelecek, gelebilecek başka hoca yok Avrupa'da doğru dürüst. Van Gaal'dan başka. Abi ister misin Saftig gelsin gene:))

Nazmi Hasdemir dedi ki...

saftig,hollmann,başka kim var acaba bu adnanın tanıdığı