10 Mar 2008

adam Sandıklarımız; Bülent Tulun



Yerine adnan sezgin'in getirilmesiyle birlikte Galatasaray'daki görevinden ayrıldıktan itibaren televizyonda ne zaman görsem Galatasaray'daki hiç bir şeyi beğenmediğine ve bunu kin kusarcasına, ukalaca, çok bilmiş tavırlar içinde ifade ettiğine şahit olduğum itici adam. Kendi getirdiği için olsa gerek, Gerets'ten başkası yalan diyen kıl adamdır. Galatasaray'ın başına Sigi Held'ten sonra gelen gelmiş geçmiş en kötü hoca Gerets, kovulurken her halde daha önce kovulduğu için omuzuna yaslanıp ağlamak için Bülent Tulun'u bulamamıştır. Şimdilerde kendileri haklı çıksın diye Galatasaray'ın başarısız olması için elinden geleni ardına koymayacağı garantidir. Her konuşması, her yorumu takımın, ve şimdiki yöneticilerin aleyhinedir. Kalli'den nefret etmektedir. Adnan Sezgin'i bir kaşık suda boğar. Bir mucize olurda tekrar Kulübe dönerse yapacağı icraat Ali Sami yen'de yeni bir taraftar isyanına döner. Uzak dur bizden Tulun, senin gibi ukala, kıl, meymenetsiz adamları görmek istemiyoruz. Camiada seni seven varmı acaba çok merak ediyorum. Geçen yıl Konya'da Rixos Otelde asansörde seni nasıl dövmediğime hala pişmanım. Televizyon programını zaten izlemem, umarım bir daha asla karşılaşmayız pis herif.

3 yorum:

Adsız dedi ki...

Ne iş yaptığı belirsiz, her şeyi bilen, burnundan kıl aldırmayan, kendisi görevde değilken Galatasaray'ın yenilgilerinden zevk alan bu tarz adamların kökü kurutulmadıkça bu taraftara rahat yok..artık Ali Sami Alkış tarzındaki adamlar şu klüpten uzak dursun, mazallah bir gün Ali Sami Yen girişinde veya Florya'da arada kalırlar sonra..Saygılarımla.Orjinkofte
Dip Not: Süper bir blog.

Adsız dedi ki...

Son çalıştığı yerden indiragandi şüphesiyle şutlanınca kulübümüze musallat olmuş kene. Hayır, yönetici olucaksan gir listeye seçtir kendini. Özhan abisi bunun cebine harçlığını kendi şirkentinden koysun, kulübe ne bulaştırıyorsun.

Acaba "son çalıştığı yerde" yediği herzeleri Galatasaray'da da yemişmidir?

sembolist dedi ki...

Bülent tulun mide bulandryor artık.. Tetikçilikte üstüne yok.. Azizenin tetikçisi...