14 Mar 2008

Ahmet Akcan; Galatasaray Hocası





Geçmiş yıllarda yine Adnan Polat işin içinde ve başındayken, lanet bir Alman Hoca vardı takımın başında. Bu Adnan Polat beyefendi başka milletten adam tanımıyor galiba. 95 yılında takım öyle yada böyle şampiyonluğa oynarken Kadıköy'de 3 -0 yenilmiş Saftig kovulmuştu. Yardımcısı bi boka yaramayan hayatı boyunca yaramayacak olan Müfit Erkasap idare etti sezon sonuna kadar. 8 maç hocalık yapıp 5 ini kazanmış 3 ünü berabere bitirmişti. Ama hepsini kazansa ne olacak karizma sıfır, Sounese bıraktı sonrasındada ilerleme dönemine girdik.
Şu yıla bakın senelerdir takım küçülme yarışında. Galatasaray Kulübünün resmi yöneticisi Adnan Ağa, bir dedeyle sezona başladı. Yepyeni bir takım kuruldu. Ama dede bu, torunlarını gezdireceği yerde Sivas'ta ,Konya'da soğukta Hakan Şükür'ü Arda'yı Lincoln'ü yönetiyor. Gözü görmez kulağı duymaz. Gol oluca elini zar zor çırpabilecek kadar dermanı var. Defoldu gitti. EEE ne olacak şimdi koskoca Galatasaray. Şampiyonluk potasında, Kupa'da yarı finalde. Takımın başında Ahmet Akçam. Bu devirde, bu ortamda bir tercüman Galatasaray Hocası. Sermaye Piyasasında bir yetkili olsa borsadan atar Galatasaray'ı. Dalgamı geçiyorsunuz lan bu düpedüz manipilasyon. Kim alır Galatasaray hisselerini.. Hastaymış, sıtmaymış bize ne. Tabi hastalanacak. 75 yaşında olsan sen hasta olmayacanmı. Galatasaray Taraftarı buraya yazıyorum, istersen sakla. Bu günleri daha çok arayacaksın. Bu Adnan Polat iki sene başkanlık yapabilsin, Fenerbahçe Stadının ortasına bayrağı ben dikmezsem Galatasaray'lılığımın hayrını görmeyeyim.

2 yorum:

scapula dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
scapula dedi ki...

Nazmi Abi, Bülent Ünder vardı bir zamanlar Terim'in altında çalışan. Rakipleri teker teker izleyip didik didik eden, en ince ayrıntılarına kadar detaylandırılmış analizleri Terim'e sunan isimsiz kahraman Bülent Ünder. Bir nevi Okan-Emre-Suat'ıydı teknik kadronun, ağır işi o yapıyordu. Maçtaki taktiğimiz aslında Bülent Ünder'in raporlarına göre belirleniyordu.

Sonra Samsun'a gitti o Bülent Ünder, teknik direktör olarak. Gitti de Lucescu'nun Galatasaray'ını 1-0'dan 2-1 yendi kısıtlı kadrosuyla, hem de Ali Sami Yen'de. Kısıtlı kadro dediğim, İlhanlı Tümerli, Ertuğrullu Mehmet Naslı Ali Akdenizli kadro gerçi ama karşında Hagili Popesculu Jardelli Emreli Hasanlı Galatasaray var, lafı olmaz. Samsun'daki maç da berabere bitti, onu da not düşeyim.

Niye lafını ettim bu kadar? Bülent Ünder olsa şu takımın yardımcı antrenörü, Kalli hastalanmış falan umrumda olmaz. Haksızlık ve vefasızlık ettiğimiz bir adam da Bülent Ünder'dir yani. Ama Galatasaray bu, belli olmaz. Bakarsın 14 sene sonta Fatih Terim kendisine kulüp bulamayacak durumda olursa onu getirir, yanına da nostalji olsun diye Bülent Ünder'i alır.

Galatasaray'da transfer bitmez.