12 Mar 2009

Korkma Ölmez Sendeki Bu Büyük Taraftar





Hepiniz Metin gibi oynayın, yenilmekten sakın korkmayın, ruhunuzu koyun bu gün ortaya, aslan gibi çıkın sahaya. Sen ki kupalara layık takımsın, korkma ölmez asla bu büyük taraftarların. Nasılki bu ulusun tacıdır yıldızla ay, yüksel ta arşa kadar şanlı Galatasaray, Taraftarın Cim Bom Bom'usun sen bizim canımızsın, hepimizin kanı sarı kırmızı akar, her maç haykırıyoruz işte seviyoruz seni can-ı gönülden. Sen istersen donatırız stadları bayraklarla, çınlatırız dört bir yanı şarkılarla. Adımız Galatasaray, armamız Aslan, taraftarız ultrAslan, şampiyonluk şarkıları söylenir stadlardan, göklerde yıldız, kalplerde ay, Avrupa Şampiyonu Galatasaray. Türkiye'nin gururu, alkışlayın. Sevinin aslanlar, övünün aslanlar. Alındı kupalar, çekilsin halaylar, zaferlerin kutlu olsun şanlı Galatasaray. Söyle senden başka kimimiz var bizim. Yenilsen de yensen de ben hep aynı yerdeyim. Her takımın tarihi hezimetlerle dolu, her takımın kupası yok yürüyedur Galatasaray. Bu akşam 19.00 da çalacak cehennem borusu, hazırız bak,beni yak kendini yak her şeyi yak. Yanardağ ağzında biriktik 2500 kişi. Ne maçlar yaşandı , Dünya cehennemi bizimle tanıdı. Bekleyin, çıldırın geliyoruz yeniden Kadıköy. Haydi Cim Bom, yollara düştük bu gece zafer naralarıyla, savaş sloganlarıyla, gırtlağımızı parçalarcasına, ölümüne, benzeri görülmemiş tezahüratla imtihan vereceğiz.






Ciğerleriniz patlayana kadar oynayın, Zafer zaiyat ister, Hamburg'un işini bize bırakın yeter. O zaman öl deyin, ölmeyeni s.kelim. Ne kupa istiyor bu taraftar, ne de şampiyon olmak, iki dileğimiz var Cim Bom, ikiside Şampiyon olmak.




Sami Yen Hamburg'a mezar olacak.





13 yorum:

Adsız dedi ki...

Kapalı 28 Şubat 2008 Perşembe 13:59:04


--------------------------------------------------------------------------------
Gurur duydum, onur duydum, zevk aldım, mutlu oldum evet kapalıdan bahs ediyorum. Çok zamandan beridir böyle görmemiştim kapalıyı. Dosta düşmana gösterdi bir takıma nasıl maç kazandırılırı. Ama bakıyorum yine basında pek bişey yok her zamanki gibi. Kendi adıma ve tüm orda olmayan diğer aslan yürekliler adına teşekkür ediyorum; orda olduğunuz için, sarı dediğimde kırmızı dediğiniz için. Onur duyuyorum; sizinle aynı takımı tuttuğum için.
Ve son söz; siz dünyanın en büyük taraftarısınız bunu asla unutmayın. Tıpkı Milan maçında Maldininin söylediği gibi" Beni kimse burda 20 000 kişi olduğuna inandıramaz." Sağolun çocuklar yüreğinize sağlık...



Not: ayrıca sizinle de tanışmak isterim

hadesperado dedi ki...

helal Nazmi baba!!!
inşallah bu gece zafer bizim olacak...

ultrasArtiglio dedi ki...

Yengece koyacaksın başka yolu yok bunun....

sembolist dedi ki...

Helal sana,süper döktürmüşsün.. Bu arada Milan baros sağ kanatta oynuyormuş.. İnşallah problem olmaz..

Kapali Ust dedi ki...

Abi bugün rahat kazanırız, hiç bu kadar rahat olmamıştım FB maçı öncesi..

drvenom dedi ki...

yürü be abi! maçın havasına girdim şimdiden.

Adsız dedi ki...

@sembolist

Milan Baros Kart cezalısı.. Kadroda yok.

Adsız dedi ki...

Pardon hocam eski postu buraya taşımışsın ama yorumları da taşımışsın :)))

Adsız dedi ki...

bugün cimbomu hamburger yaparlar haftasonuda sandviç ondan sonrası malum zaten tostlar iptal sosisliler sizi bekliyor..

Unknown dedi ki...

german denis adlı orospuevladı, noldu lan amına kodumun çocuğu? kaçtı mı götüne hamburger-sandviç? senin de türünün de ta anasını avradını sikeyim ben. ebediyete kadar senin ve senin gibilerin anasını sikmeye devam edicez.

Adsız dedi ki...

siktir it görürsün bakalım kim tost kim sandviç
ballı köpekler...

Adsız dedi ki...

Yav Eray;

Lafım sana...

Ne diye yoruyorsun kendini evlat!...

Bu bok böceği kafalı adamlar, neyi nasıl anlayacaklar...

Ben Harry Kewell diyecektim, senin gereksiz hiddetini gördüm kardeşim.

Neyse biz gene beraber aynı şarkıları söyleyip, papazın çayırına yürüyelim. Ulubatlı Souness bayrağı dikti, statik hesaplar Kewell'den. 26 lık nervürlü demiri Hasan Şaş'tan Betonunu da sen dök...


Birileri hala mançsteryunaytıdın yenilmezliğinin bitirilmesinde kalsın.

Hasan Şaş'ım da dönmüş ki...

Peheeeey!...

Özgür Şeker dedi ki...

german denis klavye erkeği olduğunu belli etme...
fenerbahçeliyim de yeter biz anlarız ne bok olduğunu...