21 Kas 2008

İlhan Mansızı Hatırlamak




5-6 sene önce bir İlhan Mansız balonu patlattırmışlardı zavallılar. Yok, efendim Hakan Şükürün yerini aldırmışlardı kral dışarıdayken. Yakışıklıydı tesadüf bir golle ne oldum manyağı yaptırmışlardı garibana. Halbu ki Kuşadasısporda oynarken nede sakin temiz hayatı vardı. Temiz hava bol gıda. Arifin hakkını yediler. Aynı sayıda golü oda atmıştı. Fakat Ariften bıktılar senelerdir atıyordu. Fenerli Serhat atabilseydi onu yapacaklardı. Ali Eren de çok çirkindi. Bu çirkin Koreliler, Japonlar bile ona bakmazdı. Yalakalık yapacağız ya bu ülkelere, yakışıklı İlhana 22 gol attırdık ve balonu üfledik uzak doğu pazarlarımıza. Etopyalı kızlar aşık olacak değildi ki İlhana. Salya sümük para peşinde koşan işadamlarımızın kapısı ekmeği bu kereler güneşin doğduğu topraklardaydı. Oraların kızları aşık oldu.Yolladılar uzaklara. Bir iki maça çıktı topu bilmeyen topçumuz. Bide yakından gördüler. Çirkin Japon kızları, baktılar bir bok değilmiş. Onlar için önemlimi, dahası bizim için önemlimiydi, zaten balondu. Patladı gitti.

6 yorum:

Adsız dedi ki...

travesti i.mansız. yakından görünce anlamışlardır japonlar :))

liverpoolandkop dedi ki...

balon malon ama iyi para kazandırdı kulübüne, keşke böyle onlarca balon çıksada para kazansa kulüplerimiz

Adsız dedi ki...

bizim trabzonu yendiğimiz, samsun un fenere yattığı gün, samsun un golünü atmış, sonrasında maçı sattığı aşikar olan, rakiplerinin yanında koşarak oynuyormuş gibi görünen samsunspor orta sahasının "yine atar bu tatar, neme lazım" diye maç sonuna dek kendi yarı sahalarında bile pas vermediği, kendi çabalarıyla pozisyon yaratmış, onu da atmayı başaramamış, ama o gün maç satmamış 4-5 futbolcudan biri olduğu için gözüme girmiş, az daha galatasaray a gelecek olan (parasızlık işte), beşiktaşa gidip orada kendini bitirmiş, bitirilmiş oyuncu. yazık oldu ilhan be sana, yetenek vardı da etrafın bozuktu be tatar. onlara uymayacaktın.

o rakibin yanında pres yaparmış gibi koşma işini emre - okan da çok yaptılar son sezonlarında, o zamandandır gıcığım. kaçan sampiyonluğa değil, kansızlığa.

okan ın ayağı kırıldığı gün milyonlar ağlamıştı be, 5 sene bedavaya besledi klüp, o dönem tek maça 11de çıkmadı. olur muydu bu kansızlık. pişman oldun ama neye yaradı.

Adsız dedi ki...

beyler kaptanin genclerbirligi macinda yaptigi olay nedir soyleyebilecek var mi(nazmi abi bahsediyor)?

Adsız dedi ki...

gençlerin bizi ankara'da yendiği ve kaptan'ın mesut bakkal'ın yardımcısı olduğu maçta, gençlerin attığı ikinci golden sonra kaptan bizim tribunlere dönerek şöyle kallavi bir kol hareketi yapmıştı.sevinmek maçın heyecanıyla olabilir diyelim de o kol hareketi yakışmamıştı kaptana. aykut kocamana bakın fener maçlarında kulubeden burnunu bile çıkarmıyo

liverpoolandkop dedi ki...

birisi bir şey söylemese Kaptan o haerketi yapmazdı heralde, öyle bir adam taraftara neden hareket çeksin ki ?