4 Eki 2023

Tarih Bizi Çağırıyor; Manu 2-3 GALA

Şampiyonlar Ligi marşını dinlemeyeli çok oldu, öyle yalandan, usul gereği, mecbur maçlarda dinlediklerimizden bahsetmiyorum. Ben Şampiyonlar Ligi kurucusu, kafa takımıyım, ben her takımla 3 ihtimalli maç oynarım, ben taraftarımı oturarak maç seyrettirmem, yenerim elenirim, elerim, iddiada adıma bet alırım, ama asla ezilmem, başı dik tribünlerimin önüne gider marş söyletirim. İşte biz bu maçların Şampiyonlar Ligi marşlarını özlemiştik.

Kurucu amacı zabıtlara geçirmiş, güncellenmeli artık. Amacımız turuncudan iz taşıyan güneş batımı SARI'sı, vişneye çalan yeni kabuk bağlamış yara KIRMIZI'sı renkli kutsal formayı, bütün Dünya koordinatlarına yeniden hatırlatmak, kalıcı olmasını sağlamak, Türk olmayan takımları yenip ülkedeki GALA şer cephesi ŞEBEKE'sinin pembe dünyalarını karartmaktır..

Ne mutlu, tekrar görmeye ömrümüz vefa etti. İşte bizim uğruna ölümlere gidip geldiğimiz şanlı Galatasaray'ımız. Bizimkisi, bela, bizimkisi aşk değil, bizimkisi töre, bizimkisi namus, bizimkisi beşik kertiği. Kaç leylim maç büyük maç zaferi göremedik, kupasız, tursuz kaç sezon geçirdik, ne mutlu bize, Terk etmedi Sevdan Bizi.

Yeneceğimizi söyledik, öyle hamasetten değil, tezlerimiz vardı, maça çıkan kadroyu, maça çıkan Manu kadrosunun tamamıyla değişmem, biz daha büyüğüz. Zaha, Kerem, Tete, İcardi onların forveti olsa zangır zangır titrerdim. Tek korkum dandik goller yemekti, onu da yedik, büyük takım refleksiyle anında cevap verdik. yendik diye Manu'nun oyununu küçümseyenler, zafer heyecanlıyla görmemiş olanlar var, çok büyük top oynadılar.

Tıpkı geçen sezon Kadıköy'de Fenerbahçe'nin oynadığı gibi. Okan Buruk'u sadece bu iki maçta  yenmeye cüret ettiler, en büyük toplarını oynadılar, sonları uçurum oldu. Gala hücum gücü, böyle maçlarla test edilip patent alır. Üstelik daha sahaya süremediğimiz kozlarımız, sahaya sürdüklerimizin de tam randımanla oynayacağı oyunlar var. 

Çok büyük bir Şampiyonlar Ligi maçıydı, çocuklar ne seyrettiğinizin farkına seneler sonra varacaksınız, keyfini çıkarın.

Avrupa'nın Göklerinde artık yeniden bir heyula bela var, çok uzun sürdü bu gaflet uykusu, Kopenhag maçının son 10 dakikasında dürttüler, Manchester'de uyandık, daha bu bir şey değil, Cehennemler kuduracak, tufanları göstereceğiz.

Tarih Bizi Çağırıyor

Ne Mutlu Galatasaraylıyım Diyene 

Hiç yorum yok: