15 Mar 2015

Geçen Maç SERF Demiştim Özür Dilerim Hocam; Galatasaray 2-2 Başakşehir


5-0 yenseydik de aynı şeyleri yazarak başlayacaktım. Kamu görevi yapan bir insana herkes iyi diyorsa, emin olun çocuklar o kuruluştaki en kötü adam odur. Maç bu 3 ihtimalli, katlanırız, neler görmedik? ama buna katlanamam, dayanamam, Aydın'a yanımda otur sana 15.000 dolar verdireyimin iyi insanlığı olamaz. Bu ihanettir, bu hırsızlıktır. Bu bir insan düşmanlığıdır. Aydın'ın çocuğuna yaptığın iyiliğin, bin beter kötülüğünü Birhan Vatansever'e, Sinan Gümüş'e yaptın sen. Fener maçından sonra SERF ilan etmiştim, Büyük Galatasaray Taraftarından özür diliyorum, hak etmediği unvanı vermişim, Ağasının hizmetkarı, Galatasaray'ı bitirmek için görevli Şebeke'nin maşası, bir virüs. Fatih Terim'in Galatasaray'a attığı son kazık.

Ey Büyük Galatasaray Taraftarı; 5 cm uzağa işeyebildiği için Başkan sandığınız prostatlı Liselinin, Dolmuşçu Şebeğin yönettiği takımınızla, bu salağa rağmen 4 yıldızı görebilirsiniz, ana inanın çocuklar değişmesi pek mümkün görünmeyen Kravatlı Eşkiyalar Sistemi sürdüğü müddetçe 5. yıldızı torunlarınızın torunları göremeyebilir.

Sultan   Süleyman, biraz eğlenecek çağırmış Sümbül Ağa'yı,
-Sümbül Ağa öyle bir suç işlemiş ol ki, özrün kabahatinden büyük olsun.
-  Gece Hürrem Sultan'ı pandikledim Hünkarım.
-Neoooo, ağalarrr, alın şunun kellesiniiii, niye yaptın laaaaann
-Kusura bakmayın Sultanım, karanlıkta Hürrem'i sen zannettim

Algoritmayı vermiş Motor Sanat Terk.

Futbolcu çetesi emri altında zaten. Mancini'ye, Prandelli'ye teneke bağlattı. Açıklardan Bruma'yı çakma Çin burma bileziği gibi geçirdi, diğer açığı artık kim aldırmışsa, kupa maçlarında, emeğiyle aklıyla zor kullanarak girdi. 65 de benim aldırmadığım Yasin'i çıkar, galipsen maçı tutacak çöpün birini alıp yat, mağlupsan  18 e alıp banka hesabını doldurduğun forvet çöpü sok. Gerisini Yüce Gök'e havale et. Bizim götümüzü doğarken Evliyalar yalamış. Hacı Yatmaz'ız. Titanik'te yılbaşı partisi için akşam kokteyline şarap mezesi yapılacak canlı yengeç olsak, gemi batar yine bize bir şey olmaz yırtarız.

Hepimiz ağlıyoruz ve soruyoruz, neden bu değişikliği yaptın? özrün ne Sümbül Ağa?

-Ezberimize göre 65 de çıkaracaktık her maç olduğu gibi. Şansımız varmış ki kötü oynuyordu zaten. 2-0 da öndeyim, Bruma ,Ağa'nın futbolcusu, yanılmış olamaz, bakarsın ayağına top çarpar gol atar da hala varsa Fatih Terim kulu taraftar, minnetle anar, Yasin'in kimsesi yok, kafasını koparayım dedim. İyi oynamaya başladı, Koskoca Galatasaray'ın küçücük beyinli Ramiz Köftecisiyim, 5 dakika iyi oynadı diye ilkelerimden mi taviz vereyim. Özür diler geçer giderim.

Rakiplerin bizi yenemeyip, Feneri, Beşiktaş'ı yenmesiyle beleşten atılan fark, 2 maçta kapandı. Objektif olmamız gerekirse şu an en iyi ihtimal 7. 8. olmamız lazımken Şampiyonluk hayalleri kuruyoruz.  Başakşehir maçını baz olarak alsak bile 5 saniyede golü yiyorduk. Maçın hakkı en az 3 farklı yenilgiydi.

3-0 yendiğimiz maç yazısında bile yazdım. Tekrar yazıp not olsun diye sonsuzluğa bırakıyorum.

Ligin son maçını bitiren kadroya bakınca bu notu hatırlayın. Olcan-Umut Bulut var, Sinan Gümüş yoksa en iyi ihtimal ligi 3. bitirdiniz demektir. Bu da demek oluyor ki bu sene de küme düştünüz.

Maçı 4-2 kazandık mı Muslera ne sevimli geliyor değil mi çocuklar. Kedi diyenler Panter diyenler çok sevimli bulanlar. 2 tane kurtarmıştır, 3 lüye icabet etmiştir. Yediği 2 gole kimse aldırmaz, gelsin 3 puan. Bir maçı da sen al be kardeşim. Yan toplarda, serbest vuruşlarda felç geçirirsin, ayağına gelen topu taca şişirirsin. Tamam kaskon var Sinan Bolat'la, Eray'la ömür boyu yapılmış. Hasarlı da olsan tam ödeniyor. Yedeklerin bok çuvalı bile değil, Kentsel dönüşüm şantiyesinde amele olsan, 100 senelik köhne apartman yıkılsa 1 tane tuğla bile tutamazsın. Gel gelelim bizim Polyanna Taraftar gözünde Dünya'nın en iyi kalecisisin.  Kredin sonsuz, tıka basa gol ye, bizim gibi salakların parasını da al götür.

Chelsea maçında stoperler 2 kafa gölü yedirdi, elendiler. Sen de fazla yüklendin dedi birisi maç esnasında. Evet yedirdiler,takım erken elendi, ne var ki seneye o kupayı alma ihtimali var. 10 maç kaldı bir aylık kazancını Galatasaray'ın her hangi bir maçına galibiyet basabilecek taraftar çıkar mı içinizden? Her maçı kaybedebiliriz, her maçı da kazanabiliriz. Tam bir langırt ligi, Sen Şampiyonluk savaşını yaptığın takıma yenil, başka bir takım gitsin onu yensin aradan sıyrıl, takımı ben Şampiyon yaptım de. Defolun lan başımızdan. Yıllardır korkuttular kandırdılar, takımı Ruslar, Araplar alır diye. Alsın ne var bunda? Galatasaray'ın sahibi Adanalı bir ağa olsa bundan çok daha iyi. Hamza, hoca olacağına takımın sahibi olsa 1 puan kaybetmez, 1 doları oynamayan futbolcuya vermez. Son 20 senenin bütün Başkanları, yöneticileri, Hocaları ya salak ya hırsız. Galatasaray'ın muhasebesine bakan müdür senede 5 milyon dolar çalmıyorsa o da ya salak, ya evliyadır.

Sabri sakatlanıp çıktı sandık, meğerse devreye girerken attırdığı muhteşem gol yüzünden cezalandırılmış. Yerine Tarık girdi, Kol saati gibi geçirmişler.  2 sene de kavgasını verdik almak için. Bizde pozitif ırkçılık var, Sinan Gümüş zenci olsaydı, ya da Fatih Terim 10 milyon yuro verip aldırsaydı, Bruma yerine şimdi onu seyrediyor olacak, Fatih Terim'e de tapınacaktık. Nerede onda o akıl? Mehmet Ekici bizde olsa diye iç geçirenlere rastladım. Bizde olsa Florya'da oynanan A2 maçlarında frikik golleri atardı. Arada sırada oynasa kornerlerinde kimse kafaya bile çıkmaz, serbest vuruşun başına geldiğinde Selçuk'tan, Burak'tan sopa yerdi. Buraya yazıyorum Mehmet Ekici bizim sepet kaleciye kornerden gol atacak. 

Başakşehirin hocası bizim, Uğur, Ferhat, Yalçın, Alper Tuğ, Alpaslan bizim, golü atan Mehmet Batdal bizim. Dua ettik, bizim olmayan Semih Şentürk yoktu, olsaydı ilk maçın skorunu arardık. Nitekim daha ağır oldu. 3. gölü yememek için kaleci adamı 18 dışında indirdi.

Prekazi'nin golcüsü Tanju'ydu, Hagi'nin Hakan Şükür. Lincoln'ün Baroş'u vardı, Sneijder'in golcüsü Umut Bulut. Ver kaça girsen biri ayağıyla biri kaval kemiğiyle oynuyor. 1 metre eninde 100 metre boyunda bir hatta topu ver kenarlara değmeden 1 saatte gidemez o yolu. Hamza'nın haklı olduğu bir nokta vardı, onda da arkasında duramadı. Sneijder Hamza'nın futbolcusu değil. Umut Bulut- Sneijder aynı takımda oynamaz. Forvet adamı çıkaracağına Sneijder'i bile çıkarsa maçı vermezdi. Sneijder'in özelliği 3 lük atmak. 2 maçta tek bir pozisyon yaratamadılar. Tıklamayla oynayabildiği adam da Yasin'di onu da çıkarınca pozisyona bile giremeyeceğimizi hepimiz biliyorduk.

Eğri gemi doğru sefer yapamaz. Tüpçü-Aziz-Motor Sanat Terk şebekesi futbolun başından kaybolmadığı sürece, futbol , özelde Galatasaray Taraftarı genelde pis akvaryumda yüzmek zorunda olan temiz balık taraftarları için zulümdür, acıdır, gözyaşıdır. Ömrü yetenler bekleyecek, biz tabelayla, kupalarla ilgilenmiyoruz, Galatasaraylıyız, pis akvaryumdan lağıma da atsalar değerini kaybetmez, çekeriz bu cefayı.

2 yorum:

Adsız dedi ki...

Nokta tespitlerle dolu bir yazı, gram hata yok. Elinize sağlık.

Adsız dedi ki...

adamsin gene harika bir yazi eline saglik