1 Şub 2014

Hoş Geldiğinde Yazmıştım, Adios Amigos

Merak etmesin bu yazıyı okuyan Fenerbahçe'liler. Alay etmece yok. Gülme komşuna edebiyatı yapmak yok. Büyük rakı gibi, pesatayla yapılmış transfer gibi ucuz kahve esprisi kimse beklemesin benden. Bizi ilgilendirmez, isterlerse Ramses'i getirsinler. Kendine yapılmasını istemediğin şeyi başkasına yapma. Ama onlar bize yapmıştı cinsinden şımarık çocuk tribini hiç sevmem.




En başta Almanlara geçirip, kuyruk acımızı hafiflettiğin için teşekkürlerimi sunarım Aragones Baba. Rus maçındaki somut oyuna katkını tebrik ederim. Raul'u almaman gerekçesi büyük bir hoca olduğunun ispatıdır. Son Final maçını harika yönettin. Kupa ananın ak sütü gibi helal olsun. Hepimiz senden yanaydık. Bizde sevgi özgür, saygı mecburidir. Saygımız, heleki büyüğümüz olduğundan mecburdur. Sevgimizde geçici olarak bonus kalsın. Geldiğinde geri verirsin.

Aman sağlığına dikkat et. Konya, Kayseri, Sivas, Ankara maçlarını kışa getirmezsen yırttın. -20 derecede, ayazda üşütürsün boğazlı kazağını getirmeyi unutma. Kalli'ye danış istersen, ikide bir hastalanıyordu bizim fosil. Gerçi Kalli senden daha diri görünüyordu, domuz gibiydi. Sen daha yaşlı görünüyorsun üstad, kusura bakma. İyi zaman denk geliyorsun. Fener medyası maymun olmuş durumda, kimse kılına dokunamaz. Aziz abinden başkasını ipleme. Maraton tarafına fazla yaklaşma, orada kendi futbolcusuna Dünya'nın en çok küfür eden taraftarı oturur.

Ne işin var be usta, bir ayağın çukurda, Avrupa Şampiyonu olmuşsun. Parayı, daha fazla şöhreti ne yapacaksın. Torun torba yokmu sende. Stres, küfür, yalan, üçkağıt dolu ligimizde ecelinden önce gidecen. Biz işte böyleyiz, zurnanın zırt dediği yerden çıkarız. Kusurumuza bakma, hoşgeşdin ligimize, yanlız ve güzel ülkemize

Hiç yorum yok: