21 Kas 2010

Neyin Peşindesiniz Lan; Kayserispor- Galatasaray Maçı Öncesi ve Sonrası

Maç kadrosu cep telefonuma geldi. Oynayacağımız daha doğrusu oynayamayacağımız futbolun kurgusu gçzümün önüne perde gibi indi. Sinirden elim ayağım tutmuyor, tuşlara gelişi güzel basıyorum affolaç.

Neyin peşindesiniz lan siz orospu cocuklaruı. Galatasarayı kğüme mi düşiürteceklsinşz. Velevki servet bu maç.ta hayatının en buyuk topunu oynadı, ayhan 25 kmç koştu, Hakan Balta olur ya bu maçta atılan gole şimfdiye kadar hiç sevinmediğikadar sevi,ndi. Ne olacak, seneye gene oynayacaklarmı. bana onu söyleyın lan şebekler, bunlar var mı takımda. İyileşimiş olsa Mustafa Sarp da sahada olacaktı demı, onu da soyleyın ibneler, hırsızlar.

Ne yaptırmakıstıyorsunuz Hagi'ye. Aldığı kupayı bir tarafına sokmaya mı calışıyorsunuz. Boş işler bunlar. Aklınız sıra Reykartı itin götüne sokup gönderdiniz. Adam sizle taşşak geçt,i lan taşşak. Ben Reykart olacam, bana emiri Adnan Polat'la Adnan Sezgin verecek. Aldığın butun paralar helal olsun lan reykart.

Ulan Servet, iş bana düştü. Ne verşiyorsun,i ne yapıyorsun bu takımda oynamak için bilmiyorum ama, kolla kendini bundan sonra. Seni Aslantepeye çıkartırsam Galatasaraylılığımın hayrını gçrmeyeyim. İkimizden biri fazla bu takıma.

Maç ne mi olur. Allah belalatrını versin. İnşallah hezimet olur.

Maçtan sonra;

Devam edelim, berabere bile kalamayız yazmışım onu sildim. Yani yazdığımı yemek falan değil, benim için eğer bir netice değilse beraberlik yenilgidir. Yenilelim daha iyi. 5 kere berabere kalacağımıza 3 kere yenilip 2 kere yenmek daha çok puan topluyor.

4 yorum:

il Capitano dedi ki...

senden daha sakin ama seninle yakın duygularla ben de maç öncesi yazdım abi.servet'le,hakan'la,ali turan'la kazanılacak 3 puanı sikim!

http://tacsizkralmetinoktay.blogspot.com/2010/11/galatasaraym-geri-verin.html

kapalıtayfası dedi ki...

Nazmi abi futbolcular hakkında ne yazsan haklısın,ayrıca bu gün Ufuk bütün yan toplara trene bakar gibi baktı,Kayseri forveti bütün şutları Ufuk'un kucağına atma başarısını gösterdi.Yarın gazetelerde Ufuk'a kurtardığı pozisyon olarak istatistik yazılır.
Ama maçın son anlarında Forvet üçlüsü olarak,Mehmet Battal,Aydın Yılmaz,Emre Çolak'ı oynatan Hagi'nin hiç mi suçu yok,Emre Çolak'ı her maçta sonradan oyuna aldı,hangi maçı çevirebildi?Hagi hoca olarak maalesef hiç bir aşama kaydedememiş.Elano,Kewell,Pino forveti elinde şu anda bulunan en forvet,skor ne olursa olsun bu üçlüyü bozmamalı.

Adsız dedi ki...

Ne yazik ki bilincsiz taraftar bunur goremez, suzemez, anlayamaz. Adnanlar ve oncesindeki yonetimler taraftari tepkisiz birer guruha cevirdiler. Oyle bi hale geldik ki barislara, servetlere, ali turanlara, mustafa sarplara, hakan baltalara tahammul eder olduk. Ezeli rakibimiz kurtuldugu icin sevindigi gokhan zanlari, arda'nin kankalik kontenjanindan futbol kirosu serdar ozkanlari aldik, altyapidan yetistire yetistire aydin yilmaz gibi umarsiz, siklemezleri yetistirdik. Ve bu taraftar nerdeyse hala umutla bekleyecek, kova kalecimiz kendini gelistirecek, servet geriden oyun kuracak, mustafa sarp kacak topculugu birakacak, tripcan kaptanimiz isinin tv yildizligi degil top tepmek oldugunu ogrenenecek, yonetim akilli oyuncu yatirimlari yapacak... Oyle mi? Kimseyi suclamaya gerek yok, her toplum hak ettigi sekilde yonetilirmis, bunun bi model alti biziz iste. Hak ettigimiz sekilde yonetiliyor klup. Bu tepkisiz, bilincsiz, uyuyan, gecici heveslere alkis tutan taraftara bundan fazlasi layik degil abicim. Insani klubunden utandirdilar be. Yaziklar olsun. Eger bu klubun seviyorum diyorsaniz ey cimbomlular, samiyen'e vedayi bu ahlaksiz yonetime veda haline getirirsiniz. Eger siz taraftar degil de seyirciyseniz, o vakit bu gunleri daha cok ararsiniz. Dunyanin parasini verdim, amsterdamda yasiyor olmama ragmen gittim vip kombine aldim 3 yillik trink parayi bu vicdansiz yonetime emanet ederek. Allahim sen bizlere o stadda hala bu yonetim varken mac izletme noolur. Bunun icin gerekirse onumuze gelen bize 5 atsin. Cunku baska turlu bu onursuzlar gitmicek, nitekim bu tepki verme ozurlu taraftarlar yollayamaz bu yonetimi.

Adsız dedi ki...

adsiz arkadas bravo cok güzel yorum yapmisssin fazla söze gerek yok adnanlar taraftarida satin almis sesimizi cikaramiyoruz bu sarpi serveti ayhani aydini daha dogrusu moloz sürüsünü seyrantepeye istemiyoruz ama nerde bizde cesarett yaziklar olsun bu hallerede düstük ya...söylenecek bir sey yok...