28 Kas 2010

Gereken Yapılacaktır; Galatasaray 1- Beşiktaş 2

Bu eller rekor kırdı, Galatasaray mağlubiyeti yazma rekoru. Keşke Hagi olmasaydı aramızda. Dedim, gelme dedim, seni de bitirecekler dedim. Sandı ki oynanan oyun futbol, iş futbol olunca da Hagi'den daha büyük adam mı var? Geldi, kurtarırım sandı, ne bilsin şebekenin, bokun, pisliğin içine düştüğünü.

Ya biz ne yapalım şimdi? Koskoca Galatasaray forması lağım çukurunda, lağım fareleri futbolcu lisansı almış her hafta midemizi bulandırıyor. Bunların satıcıları da var, kontrat, sözleşme para, yuro.

Reykart bizi dinlenmedi, kendi ipe gitti. Hagi belli ki Reykart'a sormadı, takımın neden kötü oynadığını? Aslında takımın kötü oynadığı falan yok. Kapasite bu kadar, sırtında sarı kırmızı forma var diye gök tanrı seni daha iyi oynatmaz. Ayhan, emekli hür general, bundan daha iyi oynayamaz. Ali Turan'ı yazmaya bile gerek yok. Galatasaray çekirdek çitleme takımın unutulmaz sağ bekidir. En iyi zamanlarını geçen sezonun 2. yarısında oynamayarak, kendisini bekleterek geçirmiştir. Seyrantepe'de oynatan hocayı bu taraftarın içinden biri vurur benden söylemesi.

Servet, sen benim dünya ahiret düşmanımsın artık. Seni nasıl olsa Kartal'da falan yakalarım. Bu yaşımda beni geberteceğini bile bile,  ölmüş anam üstüne yemin ediyorum, sana kafa göz girişip, ana haber bültenlerine, gazetelere çıkacağım. O koca götünü artık benden de kolla kardeşim. Senin allah bin belanı versin emi.

Hakan Balta; Şebekenin, çetelerin adamı. Ruhun olsa ruhuna küfür edeceğim senin. Sen nasıl bir lisans sahibi futbolcusun? Bütün Galatasaray taraftarı yüzüne tükürse, sen yarabbi şükür diyorsun. Seni Galatasaray'a getirenlerin götlerinin yağı aksın, bağırsakları düğümlensin sıçamasınlar.

Pino, Elano yanlış zamanın, yanlış takımının oyuncuları. Bu kadar kötü futbolcuların arasında, küfürü yer oturursunuz. Tez elden siktirin gidin.

Adnan Polat, bana gelene kadar milyonlarca Galatasaraylı senin hatırını soruyor. Şebeke lideri, çete reisi, senin kurtuluşun kolay değil. Seninde cezanı senden sonra gelecek çete reisi verir elbet.

Büyük Galatasaray taraftarı; Her zaman iftihar ettim sizden, bu maçta da çok büyüktünüz. Üzülmeyin bağırsaklarınızı temizlediniz. Servet, Ayhan, Ali Turan, Mustafa Sarp içinizde kalan, ıkına ıkına çıkaramadığınız son boklardı. Onları da sıçıp kurtuldunuz. Sevinin, seviniyorum, içimde bir ölüm huzuru var. Galatasaray forması boka düşmekle değerini kaybetmez. Yıkarız, yeniden giyeriz. Onlar boktur,  bok yıkanarak bokluktan arınamaz.

Bir günde kral olmadık, bin yılda tahttan inmeyiz. Gidin hepiniz elinizi yüzünüzü yıkayın, kırmızı bir çiçek bulun, yatarken yastığınızın altına koyun, aldığınız kupaları, kazandığınız zaferleri düşünün. Renk arayın, koku arayın, Galatasaraylı gibi uyuyun. Uyandığınızda, yakın geçmişin çok kötü hatıralarının, yeni Galatasaray'a yenilmiş olduğunu göreceksiniz. İnanın çocuklar, göreceğiz hep beraber.

3 yorum:

kapalıtayfası dedi ki...

Taraftarımız olmayı hak etmeyen,yönetim paralı köpekleri dün yine,takımı protesto edenlere saldırdı.Futboldan anlamayan,Yılmaz'ın Sebo'nun attığı kemiklerle karnını doyuran, ver parayı geç arkama felsefesine sonuna kadar sahip çıkan,kapalıda bağırın lan demekden başka bir şey bilmeyen bu tayfa,Fenerde olduğu gibi bizde de bitmelidir.

Adsız dedi ki...

Sami Yen'de son derbi maçı böyle olmamalıydı, bu şekilde olmamalıydı...

sefa dedi ki...

Bu sahte kabadayı bozuntuları,iki lafı bir araya getiremeyen kırolar ve daha niceleri tribünde demire çıktığı için utanç duyulacak bir duruma geldik...14 sene bekledik şampiyonluk hasreti çektik ama bu kadar yok olmadık..Fettahlarla Seferlerle,Önerlerle İnönü de,Sami Yen de,Bokluderede feneri yendik beşiktaşı hep ezdik,yendik.Neye kime hangi ideolojiye hizmet ettiği belli olmayan (aslında belli de)yöneticileri,tribün kırolarını hiç görmezdik.Nereden çıktı bu tipler..Çoğundan son 15 sene de en az 20 sefer mecburiyetten karaborsa bilet almışlığım vardır.Bundan 25 sene önce tribünün deplasmanın kahrını çekip kapı bekleyen cebindeki son kuruşu çekinmeden harcayan bizim kuşağın en gurur duyduğu şeydi; delikanlı ve kültürlü olmak.En güzel tribün marşları,en güzel besteler,en esprili tezahüratlar vardı..Şimdi soruyorum size Nazmi Bey şu berbat yönetimi bile protesto edemeyen,futboldan anlamayan,elinde çekirdek manitasıyla sarmaş dolaş maç seyreden,jöleli çocuklar mı Seyrantepe'de olacak..Bu günler için mi dayak yedik attık,sabahladık stad önlerinde...10 sene önce:
- "işte biz bu günler için kahrını çektik"
dediğimiz dünya markasını bunlara mı emanet ettik??..
17 yaşındaydım.Yanıma Almancı arkadaşımı alıp Maltepe'den Florya'ya gitmiştim.Rize'ye yenilip 2 puan geri düşmüştük..Aklımca adamı ikna edip daha işin bitmediğini anlatmaya çalıştım tercüman arkadaşım aracılığıyla..Adam bön bön yüzüme bakıp gülmüştü..
Şimdi şu hale bakın son 10 senede yine mi biz gidip maymunluk yapacağız orada burada..Hani nerede gençler??İŞTE ASIL BUNA ÜZÜLELİM BENCE...