16 Kas 2009

Küçük, Küçük Gazeteye


Tam yakıştı, lağım Ercan Saatçi'nin damat kontenjanından yönetici yapıldığı gazeteye Galatasaray'ı yazması için birini ver deselerdi Hakan Ünsal'ı verirdm. Galatasaray taraftarının en nefret ettiği Galatasaray'lyıı, Galatasaray'lıların boykot ettiği Hürriyet'te görmek beni çok mutlu etti. Biliyorum ki büyük Galatasaray taraftarını da memnun etmiştir. Zaten küfür etmek için okunan Hakan Ünsal'ı bundan sonra okuma mecburiyeti ortadan kalkmıştır. Dolayısıyla küfür edip de ruh sağlığımızı biraz daha bozmaktan kurtulduk.

Hakan Ünsal artık hepimizin emin olduğu üzere Galatasaray'a giydirmeyi düstur kabul eden bir anlayışla spor medyasında kendine yer bulmuştu. Ne kadar akılıllı bir iş yaptığını gördük. Büyük abileri de iyi izlediler kendisini bir yıldır. Ve büyük ikramiyeyi kazandı, Türkiye'nin en büyük gazetesine yapay geçiş yaptı. Artık Ercan'la kanka olurlar ve yakışır.

Okumayız elbet, ancak okuyanlardan, bloglardan duyarız. Artık daha fazla saldıracaktır Galatasaray'a, mikseriği artacaktır. Kıskançlığı çatlama noktasındadır.

Hani ben deseleksiyon derim, uygun olmayana, işte tam burada seleksiyon var. Ercan Saatçi'nin spor müdürü olduğu bir gazetede Galatasaray yazarı Hakan Ünsal olmalıdır. Tam uygunluk vardır. İsabet ettireni kutlamak düşer bize.

2 yorum:

hadesperado dedi ki...

bence küçük gibi mide bulandıran diğer küçükler de oraya toplansın... hakkaten tam seleksiyon olmuş be abi...

hınçal da gitsin dicem ama ona zürriyet yetmez, tek bi gazete olacak, konu siyaset olur, magazin olur, sinema/tiyatro olur, Galatasarayımıza sövmek olur... her sayfada o yorum yazacak, başka kimseye gerek yok...

Adsız dedi ki...

Hakan Ünsal piçinden sonra,Selçuk Yula denen oruspu çocğu da giderse oraya 'Aziz' bir görev ihtiva ederler..