11 Tem 2009

Siftah Mehmet Topal'dan, Bereketi Mehmet Kurtoğlu'ndan


Her şey ne güzel başladı. Gün geçmiyor ki taraftara gaz veren, heyecanlandıran, maçların bir an önce başlaması için gün sayar hale getiren, özleten bir haber duyulmasın. Yalan transfer haberlerini saymıyorum, biz medya maymunlarının yazdığı bir transfer varsa onu hemen yok hanesine kayıt yapıyoruz zaten.


Şu sıralar Ağırol Memet'i kakalamaya çalışıyor, yalamaların yazdığı yalan habere göre. gazeteler yazınca rahatladım, ödüm kopuyor bu herif bize gelecek diye. Neyse konu bu değil zaten.


Ne haberler geldi kampa, Önce geleneksel, saç kazıtma görüntüleri geldi. Her zaman ağır abilerden biri yakaladığı gencin kafasını sıfıra vurdururdu. Bu görev en çok kabak kafa Hasan Şaş'a yakışırdı. Bu sezon ağır abi bazubantı Emre Aşık'ta. Kafaları kazılmış futbolcuları tanımakta zorluk çektik, zaten çoğu genç tanımıyoruz, biraz neşelendik. Keita'nın geldiği haberiyle Lincoln'ün gelemeyeceği haberi büyük heyecan ve rahatlama yarattı. Hazırlık maçlarını izlemem, sevmem ancak Emre Çolak haberleri akmaya başladı, heyecanla bekleniyor yeni Arda Turan.


Metin Oktay'ın hayaleti ziyaret etti kampı. Bütün maçlarımızı, bütün hareketlerimizi izliyor biliyorduk ta, bu sene kampa damgayı bastı.'' Formamı rezil kepaze ediyorsunuz lan senelerdir, kimin formasını kime giydiriyorsunuz, bu formayı giymek için büyük futbolcu olmak yetmez, büyük adam olmak lazım'' dedi ve takrar uçtu. Hagi'den sonra değerini düşürülen, sadece bizim takım için büyük kutsallık taşıyan 10 numara, boşta kaldığı sezondan, Necati'den, Revivo'dan, adam olmayan Lincoln'den sonra gerçek bir adama, Sipsi'ye verildi.


Tam Metin Oktay olması içinde formanın sol koluna KAPTAN yazan bir de bant verdiler. Bu kampın en büyük ve yıllara yayılacak müjdesiydi.


Kısaca her şey yolunda gidiyordu. Unutulmuş, kimsenin ilk 11 koymadığı Linderoth bile bomba gibi sezonu beklerken, siftah Mehmet Topal'dan geldi. Sezonun ilk sakatı olarak gurbette sedyeye düştü. Mehmet Kurtoğlu onu ne kadar zaman sonra iyileştirir bilmiyoruz, sırada kim var onu da bilmiyoruz. Nedir bunun normali o da meçhul. Hiç topa vurmadan, hiç mücadele etmeden insanın nasıl baldırı kopar anlamıyorum. Ben 48 yaşında bel fıtığı ameliyatı olduktan 1 ay sonra halı sahada futbol oynadım.


Geçen yıllarda sağlık kurulumuza çok sövdüm, futbolcumuzun başına taş düşse onlardan bildim, ancak neyin nesidir bu yıl ki sakatlık. Mehmet Topal'dan gelen haber kampın neşesine limon sıktı, umarız devamı gelmez, gelirse benim hedefim belli. Ben İrfan Kurtoğlu'ndan bilirim arkadaş. Hadi sakatlığı anladık, ama sakatı iyileştiremezseler, bu sene saldırılara devam ederim.


Hadi be takım artık dönün, özledik. Bir topal gaziye razıyız ne yapalım artık.

3 yorum:

Yiğit dedi ki...

20 yaşındayım. 50'yi her türlü geçmiştir de 100'ü geçmemiştir sanıyorum.

uğur dedi ki...

irfan değil abi mehmet kurtoğlu doktorun adı.

Nazmi Hasdemir dedi ki...

mehmet kurtoğlu, irfan kurtoğlu olarak yazılmış olup, dikkatli okurlar tarafından uyarılmış ve düzeltmişizdir.