11 Tem 2009

Bi Bok Sandıklarımızı Özledik


Ben yerlerinde olsam Seyrantepe'yi Aziz Yıldırım, Nihat Özbağ, Nihat Özdemir, Mithat Yenigün ve Serhat Çeçe'nin ellerine bırakırım. TOKİ bu yolu denerse eminim ki en kısa zamanda sonuca varır. (En çarpıcı örnek Kadıköy'de) Haa karşılık olarak ne istenir bilemem. Pazarlıktan anlamam. Reklamdan pay mı alınır, Seyrantepe'nin adı Fenertepe mi olur bilemem.



Bi Bok Sandıklarımızı unuttuk sanmasın kimse. En kıdemlilerinden, bir zamanlar bizim çanaktan beslenip, bizim yalaktan su içmişi bir şeyler kusmuş yine, yazı yazmak yerine. Şu yazıya cevap veren adamı ben bi bok zannederim. Ben cevap vermek yerine biraz küfür etmek istiyorum şu Bokludere'nin bok taşıyıcısısına.


Sen önce Kozyatağı'ndaki ganyan bayiine taktığın altılı paralarını öde ondan sonra akıl ver Galatasaray'ın stadını yapacak olan müteahhitlere. Sermayenin çalak yiyicisi, Aziz Yıldırırım abisine yalamalık yapmadan ekmek yiyemiyor anlaşılan. kaldırıma stad yapacak akıl bizimkilerde yok ne yapalım şimdi.


En çarpıcı, çarpma örneği Kadıköy'de doğrudur. Bu kadar iş bitirici güruh bir araya 100 yılda bir gelir. Ancak kim gelirse gelsin böylesi güruha iman edecek olanlar her zaman hazır ve nazırdır.


Böyleleri olmasa ne yapardık acaba? Fenerbahçe nefretimizi nasıl üst düzeyde tutardık? Sakın eksik olmayın Fenerbahçe nefret ettiricileri.

3 yorum:

benjcev dedi ki...

ercan saatçi bir, bu iki. kralın soytarıları.

ayrıca anlamıyorum stadla övünmeyi, bana ne inşaat şirketinin yaptığı stadyumdan. kendisinin en ufak bir katksının olduğuna inanmıyorum. baksan kombine bile almıyordur, kaçak digitürk çekmiştir evine bu adam.

biz yıkık dökük gecekondumuzda mutluyduk kardeşim. dokunmayın bize.

selçuk yula da bokludere'nin ışıkarlnı alsın soksun bir tarafına. daha çok dikkatini çeker aziz babasının.

hadesperado dedi ki...

hakikaten de şu ezikliği tartışmaya gerek yok...

başlık ve ilişikteki fotoya selçuk kadar serhat da çok yakışmış...

özlemişiz bu kategoriyi...

sembolist dedi ki...

medyadaki bu fener tandasnlı olup tarafsız görüünmye çalşırken GS ye her fırsatta alttan alta geçiren yazar takımı ne yazık ki medyada hegemonyasını kurdu:
1)Mehmet Demirkol(GS ve BJK yi her fırsatta derinden ve çaktırmadan azılı eleştirip-avrupa futbolundan tek kelime anlamayan insan)
2)Rıdvan Dilmen('dünya futbolundan 10 numara devri bitti' cümlesinden başak birşey bilmeyip GS yendğinde yüzünden düşen bin parça olan kişi).
3)Esat Yılmaer(tuttarsız-tek düze bir fenerli)
4)Ercan Saatçi(yazmaya gerek yok)
5)Halil özer(aslen fenerli olup GS muhabirlği yaparka kendni tanıttıiher fırsatta GS nin açığını dile getirir)
6)Hakan Ünsal(efsane kadroda olup o formayı hatmedğini son 3 yılda ispatlayan fener sempatizanı insan)

Not:Bu isimlerin ortak özelliği tek kelime Aziz yıldırımı eleştirmemişlerdir.azizi yıldırmı eleştirir gözüktükleri yazıda da yıkama-yağlama dan sonra esas konuya geçmiş olmaları.Söz GS ve Adnan Polata gelince bülbül kesilen isimler..
saygılar..