9 Tem 2009

Servet Çitten Atladı


Yazacak bir şey bulamıyorlar. Bu işten para alan medya maymunları, yalan transfer haberlerinden başka okutacak bir yazı üretemediler. Bizim gibi keriz blog yazarları için zor değil yazmak. Ben kendi payıma söyleyeyim, zamanım olsa işim bu olsa günde okunacak en az 10 yazı yazabilirim.
Servet, servet,n, riske atıp şu çitten atlamış. Habere bakın ya, ya oradan atlarken ayağını burksaymış. Bu ne sorumsuzlukmuş, Servet gibi profesyonel biri böyle amatörce bir atlayış yaparmıymış. Daha bir sürü saçma sapan şey, hatta Burhan Uslu üstada bile bu konuda yazı yazdırmışlar. Daha önce saçma sapan sakatlıklar yaşayan, Rüştü'yü, İbrahim Üzülmez'i örnek göstermişler.
Ne var ki bunda, Servet gibi spordan milyonlarca dolar kazanan biri bu çitten atlayamayacaksa, top da oynamasın. servet kerizmi? atlayamayacağı bir çitten niye atlamaya çalışsın. Resimde görüldüğü kadarıyla çok kolay bir atlayış. Tek elini payanda yapmış, neticede atlamış, bir sakatlık olmamış. O zaman futbolcular korumalar, kaskocular yardımıyla yaşasınlar. Evde yatarlarken bile dikkat etsinler, ters bir rüya görüp yataktan düşmesinler.
Servet'in çitten atlamasını tehlikeli bulan güruh, Keita'nın golden sonra atacağı ters taklalarda ne yazacaklar acep?
Yalama medyamız, bizim için ağlamanıza gerek yok. Hiç atletik olmayan Servet o tehlikeli çitten artistik bir şekilde atlayabiliyorsa varın gerisini siz düşünün.
Helal lan Servet, ben senin bu kadar akrobat olduğunu bilmiyordum.

3 yorum:

Adsız dedi ki...

Adamlar hergun antrenmanda saatlerce o mesefelerden atliyip zipliyorlar, laf olsun torba olsun işte....
O zaman kaleciler hic antrenman yapmasın???

D.Peker

Mario Jardel dedi ki...

bu ne ya :D O zaman bu adamlar merdivenlerden falan çıkmasın, inmesin mazallah düşüp ayaklarını burkarlar.. Duş falan almasınlar sabuna falan basıp kafa gözü yararlarsa ne olcak ? te allahım :D

hadesperado dedi ki...

abi selamlar...

benim gibi; üni.-y.lisans mezunu biçok genç insan işsiz güçsüz kadro bekliyor... spor yazarı-gazeteci ayağına geçinip üstüne para alan bu medya maymunları da ortalıkta adam niyetine geziyor. yazık... gerçi biz istesek de onlar gibi olamayız.

şu sıralar internetim yok, pek bakamıyorum ama takvim denen bi paçavra var, nette rastladım. bak hele abi, bunlara ne yapmak lazım?! senin klavyenin insafına bırakıyorum bu ş....sizleri!

http://www.takvim.com.tr/Saklambac/2009/07/07/neseli_gunler

ikinci bi "it"lik yapıp yayından kaldırırlarsa yedeği burada:
http://img242.yukle.tc/image.php?id=2548Clipboard01.jpg

bu arada yeni kaptanımız #10 Arda Turan.
Metin Oktay'ın forması artık Arda Turan'da, #10'da...
hayırlı olsun.