3 Tem 2009

Hepimize Geçmiş Olsun


Yine sözümüzde duramadık, Lincoln için son yazımızı yazdığımızı deklare etmiştik. Sondan bir önceki yazımız olsun. Bu kadar da opsiyonum vardır her halde sizlerin nezdinde. Gerçi bu yazının ana fikri Lincoln olmayacak ama olsun yine de biz çuvaldızı kendimize batıralım.


Hepimize geçmiş olsun, kurtulduk. Ekonomide değişmez bir kural vardır. Kötü para iyi parayı kovarmış. İyi futbolcuyu da kovduk. Takımın başında Surinam'lı olmasa başka şeyler yazardım, ancak kendisine Galatasaray tarihinde kimseye güvenmediğim kadar güveniyorum. Bu yüzden Lincoln'ü falakaya yatırsalar bile kimseye kızacak değilim. Beklenen oyun planında zaten kendisine yer bulmakta zorlandım bir önceki postta. Lincoln'ün kovulması kendisinin futbolu hakkında fikrimi değiştirmeyecek. Ben oynadığı oyuna bakmıştım, fantastik futbolculara hayranım. Lincoln gitmişse mutlak yerine daha fantastik birinin oynayacağını biliyorum.


Yanlız, sapla samanı birbirinden ayıralım. Lincoln bu sene kampa Yaser'den önce katılsa bile demek oyun planında düşünülmüyordu. Hücum hattının gerisinde Arda'nın oynayacağı kesinleşti. Lincoln'ün kendisi bu takımda oynayamayacığını düşünmüş olmalı ki sırra kadem bastı. İyot gibi her reaksiyonda açığa çıkmak gibi bir takıntım yok. Ben Lincoln'ün sıra dışı futboluna hayran kalmıştım. Yedek kulübesinde olmasına dayanamazdım. Bülent'in oyundan çıkarmasına katlanamıyordum.


Bu karar da Surinamlı'nındır. Lincoln'ü yanında oturtmaktansa kovmayı tercih etmiştir. Ve haklıdır. Kadronda Lincoln varsa 10 numara onundur, 10 numaralı adamı kenarda oturtamazsın, yapılması gereken tek şey sınır dışı etmektir ve gereken yapılmıştır.


Heleki bu sene taraftarı ikiye üçe bölecek bir futbolcuya yer yoktur. Medya kına yaksın, Lincoln'e küfür edenlerin bayramı olsun. Ben kendi payıma gidişine üzüldüm, ancak Hoca olsam, Başkan olsam bu saatten sonra bende kovardım. Lincoln feda edilmişse Galatasaray'ın oynayacağı futbol tahminimden de güzel olacaktır. Tek tesellim budur.

23 yorum:

Adsız dedi ki...

güzel yazı agabey.Galatasarayımız için en hayırlısı olur inşallah

Adsız dedi ki...

Küfredenlere bayram olsun demişsin ya abi..Emin ol bayram oldu :) gün boyu yüzümde bi gülümseme bi sırıtma mevcuttu..

hoş deliye her gün bayram ya !

nondalincolnüsiktimi dedi ki...

tam bir orospu çocuğuydu.çok sevindim.

Adsız dedi ki...

4.7 alex ediyordu..yazık oldu..pelincoln ahahahhaha..

gastyudgwe dedi ki...

iyi taşak geçti.

Adsız dedi ki...

havaalanında bu karaktersize gereken yapılacaktır. kimsenin şüphesi olmasın.

-vali

Adsız dedi ki...

Lincoln hatalıdır, karaktersizdir... Ama yönetim de en az onun kadar hatalıdır. Lincoln'ün nasıl biri olduğu Galatasaray'a gelmeden önce de belliydi. Çalıştığı teknik direktörler, başkanlar dahi bezmişti kendisinden. Bizimkiler yönetebileceklerini düşündükleri için aldılar ama olmadı. Beceremediler, söz geçiremediler. 30 yaşına dayanmış birini adam etmeye çalışmaları hataydı zaten... Futbolunu seversiniz sevmezsiniz orası ayrıdır, ama telefonlara dahi çıkmayan her sezon açılışında, sezon ortasında aynı sorunları yaşatan kaç oyuncu var Galatasaray'da... Tiksindirdi kendisinden resmen...

Adsız dedi ki...

ağzını burnunu kırıp öyle göndermek lazım bu homoyu.

Adsız dedi ki...

beyler kız arkadaşı var nişanlı bu adam homo filan ağır kaçıyo mete

Adsız dedi ki...

kız arkadaşıni sikeyim ben bu godoşun. anasını siktiğimin haysietsizi.

Adsız dedi ki...

şereftir seni sevmek
senle ağlayıp gülmek
galatasaray sevgisi
sürecek sonsuza dek!

Adsız dedi ki...

küfüre karşıyız, biz galatasaraylıyız!

Adsız dedi ki...

buraya gelip yorum yapan f5lilerin anasını sikeyim.aq ibneleri gidin kuş yuvanızda takılın yavşaklar.şu o.ç lincolunüde dovmeden gonderirsek acaip yazık olur bize

Adsız dedi ki...

istanbulda bir kuruş para harcamıyormuş. yemeğini, suyunu, kız arkadaşının giyim masrafını bile kulübe ödetiyormuş. safi şerefsiz bu adam. kulübe en az 15 milyon euro taktı bu orospu çocuğu. bir ayağını eline verelim ki bir daha göremesin o paraları. kız arkadışını onyewu siker inşallah.

Adsız dedi ki...

volkan dövemedi siz dövün pelincolnü ehuehuheuheuehuheuhe..

Adsız dedi ki...

lincooollnnn linnccoooollnn

Unknown dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
Unknown dedi ki...

bir süredir blog'u ilgiyle takip etmekteyim gel gelelim bu lincoln meselesinde benim kafam pek yatmadı yazıya neden dersen öncelikle lincoln bülent zamanında gelmediki bülent 10-12 maça çıktı lincoln kimin zamanında istikrarlı devamlı süper top oynadıki kalkıp burdan bülent de süper ant yaptı demiyorum ama 1 adam varki bu gs ömrünü vermiştir ve bu adam gibi adama bence kazma sadece ceza sahasında top uzaklaştırmaktan başka ne yaptı dersek bence çok büyük haksızlık etmiş oluruz bence antken dahil bülent linconlnden 1000 kat daha faydalı olmuştur. gs lincoln denen adam için dünyanın parasını verdi baş tacı yaptı lincoln ise;sürü kapris yaptı 2 ileri 1 geri top oynadı genede gs hep ona sahip çıktı yani kısaca lincoln hiçbir zaman istenileni veremedi şimdi bu yazıda lincoln ü korumak bence tamamen yanlıştır bir oyuncu klas olabilir gözede hitap ediyo olabilir ama bis gslıyız hiçbir zaman 1 futbolcunun adı gs dan büyük olamaz savunulamaz da kanısındayım onun için burda gene suçu en az olan bülent'e atmayı doğru bulmuyorum herkese saygılar en büyük galatasaray

lincolnananıgötündensikiym dedi ki...

dortmund sokaklarında alış-veriş yaparken görülmüş orospuçocuğu.

Adsız dedi ki...

haftaya kampa katılacam demiş. sikimi katılırsın orospuçocuğu. sen in bakalım havaalanına..anntremana katılacak halin kalıyormu, ayağını götüne sokuyormuyuz sokmuyor muyuz..isterlerse hayatım boyunca tüm spor karşılaşmalarından men etsinler..senin ananı sikiyor muyuz sikmiyor muyuz havaalanına indiğinde göreceksin..götünü siktiğimin korkak tavuğu..

HAGİ dedi ki...

Kurtulduk senden pis Brezilyalı

HAGİ dedi ki...

Bu adamı oynatmıyor diye hakaret edilen Bülent Korkmaz'ın ne suçu vardı?Lincoln denen kalitesiz ve karektersiz futbolcu için Bülent Hocayı eleştirenler nerde?Yazıklar olsun onlara.

Adsız dedi ki...

galatasaray defterini kapattım demiş bir de. te allam ya!