1 Tem 2009

Gazi'nin Dönüşü


Aziz Yıldırırım işkembeden atmış, kalede Kova Yaşar var. Çoğunu yer, yedik bizde. Fenerbostan 3 sene arka arkaya şampiyon olacakmış. Olabilir, lafımız yok. Kurulduğundan beri hedefi şampiyonluk zaten. Bu hedef için de kokainci, Daum biçilmiş kaftan. Dışkısında boncuk var bu Alman'ların. Biri gidip biri geliyor. Takıma, son bir hamle ile Mehmet Topuz dahil edildi.

Aziz'e bu yollarda taş koyması muhtemel rakiplerden Beşiktaş sırasını savdı. 10 sene sonra görüşecek Şampiyonluk kupası kendileriyle yeniden. Dürüllü'lünün Şapkasından çıkan kupayla aldıkları abdestle daha çok namaz kılar Beşiktaş. Yani devre dışı. Diğer rakip biziz. Bizimde hastalığımız var ne yazık ki, şampiyon olamadığımız sezondan sonra aslan kesiliyoruz. Hele ki bu sezon doğal motivasyonumuz oldukça fazla. Ali Sami Yen'in son senesinde postu pahalıya satarız. Dünyaca ünlü hocalara emanet takım. Gol kralı bu sene daha fazla atar. Yani Fener'in işi geçen yıldan daha zor.

Yanlız konu yine bu değil. Israrla takılıyoruz, televizyonlarda, medyada. 3 sene üst üste Şampiyon olacağız diyor. Velev ki oldular. Peki sonraki sezon ne olacak?

4. sezonda şampiyon olmak değil mi hedefiniz? O sezonu da bize bırakır kıyak yaparlar her halde.
Peki be kardeşim bu nasıl söz vermektir böyle. O zaman boşuna yarışmayalım biz bu 3 sene. Gazi'yi geri getirdiniz, Gelir gelmez, Türkçe yalamalık yaptırdınız. Rahatladık, hakemler, federasyon, futbolcular rahatladı. Fener'li futbolcu yan gelip yatsa da olur. Nasıl olsa Şampiyon olacak. Galatasaray'lı futbolcu ağzıyla kuş tutsa nafile, Yıldırırım Başkan söz vermiş, yalancı çıkacak değil ya bu yaştan sonra koskoca Fener Başkan'ı.
Madem bu kadar büyük hedef koyuyorsunuz 5 sene üst üste deyin. Bu ülkede sizler hariç diğer şampiyon olan takımlar 3 sene üst üste şampiyon oldular. Olun bakalım 5 sene üst üste de görelim. Pis bıyığın altından gevrek gevrek'' Fenebaaaaçe sampıyon'' diye höykürmek kolay. Sen 2010 senesini şehit olmadan görürsen, ben sana o zaman gerçekten Gazi derim.

3 yorum:

Adsız dedi ki...

Bu mu yani?Peeeh...

Bulut dedi ki...

sizi biz Sivaslı bilirdik Nazmi hocam. 37 aydının katledildiği 2 temmuzla ilgili bir yazı beklerdik en azından. Giden o canlar bir Lincoln'den daha mı değersiz be abi.(Lincoln'ü çok seven biri olarak) Sivas şehitleri Ölümszdür.

HAGİ dedi ki...

Sonunda kurtulduk senden Brezilya'lı :)
Bana göre futbolculukla alakası yoktu.sahanın ortasında koşmadan durup kafasını sağa çevirip sola top atan :) bir futbolcu işte.Shalke onu gönderince bayram etti.Shalke taraftarı derin bir ohh çekti,bize başınıza bela aldınız dediler.Hiç bir büyük kulüpte oynamamış hiçbir başarısı olmayan bir futbolcu nasıl oluyorda HAGİ den sonra gelen en iyi bir futbolcu olabiliyor.Lincoln'u F5 liler daha çok seviyordu.
Neyse herkezin kendi fikri....