10 Haz 2009

Ben Demedim mi?


Schuster'in Galatasaray'ın tazminat ödenmek istenmemesinden dolayı ile sözleşme imzalamadığı ileri sürüldü. Marca, Schuster'e 2 yıllık sözleşme öneren Galatasaray'ın "Eğer 1. sezon içinde göreve son verilirse herhangi bir tazminat ödenmeyecek" şeklinde bir madde koyduğunu ve Schuster'in de bunu kabul etmediğini ifade etti. Fotomaç 10.06.09

İşkembeden atarlar ''ben demedim mi lafını kullanmayı hiç sevmem''. Ben severim arkadaş, çok kullanırım, eğer dediklerimde isabet çıkmışsa dediklerimi gözlerinin içine sokarım. Hiç bir şey demessen, ben demedim mi lafını sevmezsin. Ya da çok şey dersin de dediklerinin hiç bir çıkmaz o zaman da kullanırsın '' ben demedim mi'' lafını.

Ne demişiz, ne yazmışız Hagi gitti gideli. Bu takıma gelecek hocaların hocametreleri bellidir. Tazminata bakacaksın, kim daha az kovulma tazminatı alacağını beyan ederse o işte takımınızın hocası. Shuster bey, kovulunca tazminat almazsın maddesini kabul etmemiş. Niye etmiyorsun kardeşim, burası Ali, Aziz Baba'nın çiftliği mi? Ye iç, yan gel yat, merkez bankası yükü yeşili indir, taraftarı kahret, futbolcuyu canından bezdir, takımı itin kıçına sok eee sonra, beni kovarsanız bir de tazminat ödeyiniz lütfen.

Daha ne olacak, 75 yaşında adam, parayı ne yapacaksın, sen olmasan, Paf takımla çıksa Fener'in alacağı derece zaten 3. lüktü, sen onu da alamadın, haysiyet, şeref hak getire, benim kontratım var kardeş. Neyse el elin eşeğini türkü söyleyerek ararmış, Aragon Dede varsın tokatlasın, biz kendi eşeğimiz arayalım.
Bizim mekan çiftlik değil, biz Aslan Yuvası'nda yaşıyoruz. Paramız kıymetli, karizmamız var, asaletliyiz her şeyin en iyisini önce biz yaparız. Başkaları iyi bir şey yapmışsa da bekleriz daha iyisini yaparız.Shuster Bey, kovulursam para isterim demiş, ben yönetici olsam bunu diyen adamla konuşmam bile. Talip olduğumuz futbolcu, hoca her kimse ne istiyor fazlasını veririm. Beğenmezsem, başarısız görürsem, başarısız olduğunu bilirkişilere tesbit ettirirsem(Çünkü bizim başarısızlık dediğimiz 2. liğe bunlar başarı derler) verdiğimi geri alırım. İster gel ister gelme.

Yıllardır kendine güvenen bir er bulamamıştık bu meydanda. Hem karizma, hem büyük futbolcu, hem başarılı, hem kendine güvenen ve işler sarpa sararsa ''kafama sıkar giderim'' diye racon kesecek biri nihayet aramızda. Eğer kovarsak, o ana kadar ki aldığı parayı da verir gider bu büyük Hoca. Görürsünüz o sözleşmesini mazisiyle yazmış, gözleriyle imzalamış.

Ben demedim mi?

4 yorum:

hadesperado dedi ki...

abi eline sağlık, nefis yazmışsın.

son paragraf her şeyi özetliyor...

Mario Jardel dedi ki...

abi türk basını da öte yandan boş durmuyor.. Dün ntvspor'da bir haber dinledim şok oldum.. Adam daha türkiye'ye dönmeden, lincolnü yolda görse tanımayacak bir haldeyken ağzından beyanat uydurup haber yazıyorlar.. Rijkaard şunu demiş

'' Lincoln'e ihtiyacım yok, ben yıldızlarımı alt yapıdan çıkartırım''

bu mudur habercilik anlayışı.. Kime demiş ? ne zaman demiş belli değil.. Adamın geçmişte yaptıklarından senaryolar üretip eğer gerçek olursa bakın biz demiştikçilik oynuyorlar.. Yazıklar olsun !! ntvspor'da hakan ünsal aşısı çok iyi gidiyor tebrik ederim.. İnadına, sonuna kadar biz bu karizmanın arkasındayız..

hadesperado dedi ki...

m.demirkol, r.dilven, mide bulandıran "küçük" hakan gibiler ntv, ntvspor dahilinde "tarafsızlık" yalanı altında içten içe kulübümüze saldırıp sahiplerinin takımı fenere çalışıyorlar.

sözüm meclisten dışarı, ne yazık ki bazı taraftarlar da bunlara tarafsız gözüyle bakıp aldanıyor...

Adsız dedi ki...

şimdi tükürdüklerini yalamak ne zor şey olur senin için...:D

tıpkı yorumumu yayınlayamamak kadar...

büyük lokma ye büyük konuşma...!