20 May 2009

Arkandayız Lucescu


Ey ölüye top oynatan adam, ne kadar taraftarla geldin bilemiyoruz. Futbol tanrıları seni, bu ülkenin iki büyük takımından, hem de şampiyon olduktan sonra kovduranlara ne güzel bir ceza kesti. Kadrona baktım, tanınmış ya da en azından benim tanıdığım kimse yok. Adını bildiğim, benim nacizane listemde bulunan vatandaşın Rat'ı saymazsam.

Ne yalan söyleyeyim, senin bu maceranı takip etmedim. Her turdan sonra eleyen takımlar listesinde okudum sadece senin takımının ismini. Renklerinizi bilmiyorum, nasıl futbol oynuyorsunuz izlemedim.

Arkandayız Lucescu, birinci sebebimiz, malum başımızdaki nankörlere bakma sen, hala kalbimizdesin. Kırık dökük dağılmış takımla, Barcelano'ya kan kusturarak elendiğin maçları ve seni unutmadık. Minnetle anıyoruz ve kimle oynarsan oyna hangi takımı şalıştırırsan çaşlıştırır senin takımını tutuyoruz.

Lucescu, ikinci sebebimiz var bugün stadyumda olacak olan Galatasaray'lıların neden orada olduğu hakkında. Biz bu gece senin yerine veya seninle oynamayı planlıyorduk bu maçı. Çok yakındı bize göre, başımızdaki gaflet uykusundakiler olmasa 9 sene öncesinden daha kolaydı işimiz. Olası bir finalde bize kale arkası dar gelecekti. O yüzden diğer taraflardan çok sayıda Galatasaray'lı bilet aldı. Bunlardan biride benim. Elimizde patlayacaktı neredeyse bilet. Gök tanrı en azından dostun takımını seyretmemizi ve bir taraf olmamızı sağladı.

Diğer takımda Türkçe bilen, ismi Türk ismi olan biri var ancak o bizden değil. Oynadığı takımı tutmamızı hele ki sen varken onun takımından yana olmamamızı gerektirecek bir durum yok. Ayrıca ben Alman futbolunu dolayısıyla takımlarını hiç sevmem.

Bu gece yan tribünlerde olsun gözün kulağın, belki organize olamayacağız, ancak kendimizi gösteriririz meraklanma, sena bu güzel ve yanlız ülkeyi dar edenler, başları her derde girdiğinde kapını çalacaktır. Taraftarız biz çekeriz cefa, Lucescu sen de bizi unutma emi.

Al kupayı, götür Dinyeper kıyılarına, Kiev'i oynatsın votkacıların, Labonovski'ye selam olsun.

4 yorum:

lahoooov dedi ki...

Melih Abi'nin Gayın-Sin'de açıkladığı bir haber var. Gerçi ismini zikretmese de Lucescu'yu işaret ediyor ve yarın bir görüşme yapılacağını söylüyor. Kendisi de iade-i itibar nedeniyle yakın gibi görünüyor gelmeye. Bakalım göreceğiz.

Adsız dedi ki...

Bülent'in 1-0 2-1 1-1 lerinden şikayet edip Lucescu sever olmak biraz garip değil mi? İkisi de can sıkıyor... Liverpool maçı vardı hala hatırlarım. Adamlar belki 15 tane gol kaçırdı ama maç berabere bitmişti. Herkes de Lucescu'nun süper taktiğinden bahsediyordu... Bu adam iyi teknik direktör olduğu kadar bence çoook da şanslı...

Ergün On Radar dedi ki...

Luce'nin 1-0, 2-1, 1-1lik oynattığını söyleyenler; galatasaray lig tarihindeki en farklı galibiyetlerinden birini (7-0, erzurumspor) unutmasınlar lütfen. Lucescu'nun elinde Kewell, Baros, Lincoln, Arda, Mehmet Topal değil, Victoria, Radu, Fleurquin, Bülent Akın vardı... bunlar da unutulmasın. Ben bu takımın taraftarı olmayı bıraktığım gün, Luce'nin kovulduğu gündür.. Camiasına da 2000 ruhuna da deyip lanet ettirmişlerdi Sarı-Kırmızı renklere, hala içim cız eder, Cimbomdan bir iyi haber beklerim, fakat -evet bir levent kırca skeci gibi bitti farkındayım ama- başımızda böyle insanlar olduğu sürece daha çoook bekleriz...

DAVUT UTLU dedi ki...

Tek korkum LUCESCU nun F5 anlaşması.Eğer böyle bir şey olursa doğal olarak LUCESCU benim için biter.LUCESCU'yu kendi takımımızın başında görmek istiyoruz DUY SESİMİZİ ADNAN POLAT!!!