16 May 2009

Aklınızla Bin Yaşayın



Helal olsun size akıl edenler. Kırk yıllık kapalımızı sonunda elimizden aldınız. Akıllısınız ya, geçen yıl stadın en kötü yeri olan kapalının altını, eşeği boyayıp babasına at diye satan Kayseri'li gibi sattınız. İki maç doldu, stadı bilmesem az daha ben de oradan alacaktım. Tepesine tenekeden tavan yapmışlar, en gerilimli en tansiyonlu, en aktif taraftarın altına geliyor teneke. Görüntü, Sulukule'deki evlerden beter. Fener maçında, mucizden dönüldü, tam oradaydım, bir kaç kişi Volkan'a küfür etmek için yaklaştıkça yaklaştı sahaya tenekenin üstünden. Az daha çöküyordu, çare bulmakta gecikmemişler.
Kapalının önüne şu resimdeki gibi muhafaza koymuşlar. Hayvanat bahçesindeki yılanız, ya da maymunuz ,bizi camekanın dışından seyredecekler, biz de muhtemelen oynanacak o iğrenç futbolu camekanın ardından seyredeceğiz. Yarına kadar bu camı bok götürür, son maçta simsiyah olur kimse bizi, biz kimseyi görmez oluruz. Böylece kurtulurlar biz çapulculardan.
Takımın şampiyon olma ihtimali, ister inanın ister inanmayın, 1987 senesinde 14 sene sonra gelen şampiyonluktan daha fazla. İçerdekilere artık, hoca, başkan demeye dilim varmıyor. Bunlar düpedüz hain, dolandırıcı, yalancı. Üstümüzdeki Beşiktaş'ın iki maçı var. Bizim maçı saymıyorum. İki maçta da deplasmandalar ve ikisinde de ölüm kalım maçı oynayacaklar. Yıllar önce o iki maçtan birini yenilip birinde berabere kalmışlardı. Bu iki maça Beşiktaş kazanır diye servet yatıran çıkar mı? İki maçtan tek puan bile çıkaramayabilir ki-ben öyle düşünüyorum- altımıza almış olmazmıyız?
Üstümüzdeki diğer takım Hacettepe ile oynayacak. İki hafta önce bizi yenen küme düşmüş takım değilmi? Ne değişti, gider ayak niye Sivas'ı yenmesin, hadi yenmedi berabere kalamaz mı? hadi kalmadı bir sonraki maç berabere kalma ihtimali yok mu? kendi sahasında. Belediye'nin temizlediği takımın, uçurum başındaki Gençlerbirliği tozunu silemez mi?
Üstümüzde konuşlanmış Trabzonspor'un her maçı her sonuca gebe. Bursaspor normal oyunuyla Karadeniz'de horon çeker gelir, sonra ne olur peki?
Ne olacak bir mucize şampiyonluk daha gelir ve biz kayar gideriz aşağıya doğru. Her şampiyonluk, her zafer bir takımı yukarılara doğru taşırken, biz başımızdaki kötü niyetli bedhahlar yüzünden aşağı doğru salınırız.
Her maç bir futbolcuyla dalaşan ve 3 hafta sonra düşmanımız olacak olan hocayla biz 3 maçı kazanabilirmiyiz peki? Ben azıcık Galatasaray'dan anlıyorsam, içeriden daha büyük bir ihanete uğrayacağız. Bu adam bizi bir daha kolay kolay toparlayamayacağımız bir noktada bırakıp evine gidecek. Koskoca bir kıtanın en büyük futbolcusunu malamat eden biri gaflet, delalet ve hiyanet içindedir. Kimse kimseyi kandırmasın.
Bu sinirle gel de yarın maça git. Çok büyük bir olasılık varken, hatta Hacettepe'yi yensek kesinken ufuktaki görünen flu zafer, ellerinden geleni ardına koymuyor beceriksizler. Kapalıyı şimdilik temiz, yarından sonra temizlenmesi imkansız bir camla ,demirle kapattılar. Ultraslan anlaştı demek, seneye kale arkasına geçecekler, bu sivri ve paragöz yöneticilerimiz Galatasaray'lı domuz sandıklarından kıl koparacaklar. Hayatlarında kapalıya gelmemiş Galatasaray'lı seyircilere oturarak maç seyrettirecekler. Nasıl olsa son sene kime geçirirlerse yanlarına kar kalır. Çünkü oradan kart alan, bir daha stadyumda maç seyretmemeye yemin eder.
Ey büyük Galatasaray taraftarı; Seni, lig tarihinin en kolay şampiyonluk kazanılacak sezonunda UEFA kupası turnuvasında oynayabilmek için, can çekiştirenlerle baş başa bırakıyorum. Lanet olsun diyorum son tahlilde.

2 yorum:

Adsız dedi ki...

bir galatasaraylı olarak diyorumki iyiki şampiyon olmuyoruz.olsak geleceğimizi kaybedeceğiz çünkü bülente büyük kaptan diye sarılan kardeşlerimiz unutmasınlarki yarın bülent gittiginde hayatının devamını galatasaraya düşmanlık içinde geçirecek.artık sene sonu hatlarını anlayıp adam gibi futbolcular getirip gitmesi gerekenleri gönderirse seneye yine şampiyon oluruz.

Kalemime Keder dedi ki...

Kaptan git artık kalbimizdeki yerinide karartma seni hep büyük kaptan olarak analım hiç teknik direktörümüz olmamıs gibi yine korkmaz bülent diye samiyende ismini haykıralım bu işkenceden sıkıldım artık
Fener türkiye kupasını almasa yüzümüz gülmiyecek su kıl oldugumuz kuş beyinli o kolpa fenerbahce yüzümüzü güldürdü ya 2 gün o kupa fınalını hıc unutmayacagım fenerın maskara olus macları arasında olacak

Bülent kaptan git artık Bak Hoca demiyoruz hadi be büyük kaptan istifanı sun artık :(