14 Nis 2009

Şerefsiz





Sonum oldu şerefsizin hareketi. Tam karşımda dakikalarca tombala çekti, üstelik barakanın damı çökecek, facia olacaktı sayesinde. Tam da barakanın oradaydım. Millet tenekenin üstünde tepindikçe çükünü tuttu ahlaksız herif. Bir daha milli takımda oynarsa ben peşin söyleyeyim öbür takımı tutacağım.

Kartalspor'da oynarken ben keşfettim bu kaleciyi. Galatasaray'ın içinde olan eski futbolcu arkadaşıma söyledim, o da zamanın Galatasaray hocasına söyledi. İlgilenmiyoruz dediler, ilgilenen çıkmış. Bu Fenerbahçe gerçekten bir tür. Ya bu takımda oynayacaklar seçiliyor, ya da geldikten sonra evrim geçiriyorlar. Tersine evrim, bizler insanın maymundan geldiğini sanıyorduk, Fenerbahçe Darwin'i çürütüyor, maymun insandan gelmiş aslında, öyle görünüyor. Volkan'ı, Lugano'yu, Emre'yi görünce inanılmayacak gibi değil.

Kasıklarım ağrıyordu diye yalan söylemiş. Bakalım yalanını yutacaklarmı. Yoksa en ağır cezayı vereceklermi. Fenerbahçe taraftarına göre rüştünü ispat etmiştir, sorun yoktur, türlerin ortak özelliğidir neticesinde. Bu ülkenin ahlak değerlerini ezmiştir şerefsiz. O tribünlerde annem yaşında kadın vardı. Küçücük kız çocukları vardı. Kız çocuklarının babaları vardı. Karıları tribündeydi, bazılarımızın bacıları oradaydı. Değermi lan, değermi ? Bunca puştluğu ne adına yapıyorsunuz. Bizi canımızdan bezdiriyorsunuz. Ekmek yediğiniz kaba sıçıyorsunuz aslında, bizler olmasak size bunca maymunluk, soytarılık için kim para verir.

Savaş başlamıştır, bundan sonra hedef ahlaksız futbolculardır. Sahtekarlık yapanlardır. Hırsız yöneticilerdir, korkak hocalardır. Kendi adıma umudum yok ancak gençleri umutsuzluğa düşürmek istemem. Gelecek onlarındır, bizim ömrümüz yeterse o güzel haklı, büyük günleri görmeye minnettar olur gideriz.

Ah be Atam; Rahat uyu dememizle uyumadığını biliyorum ve şikayet ediyorum. İşte senin sevdiğin! ahlaklı, çevik ve zeki Fenerbahçe kalecisi Volkan Demirel.

10 yorum:

DAVUT UTLU dedi ki...

Ben zaten bu ipneler milli takımda oynayınca milli takımı tutmuyordum.Bundan sonra bu o..ç.. bol bol gol yemesi için dua edeceğim.Semih gol atmasın diye dua edeceğim.Emre oynadığı sürece kesinlikle galip gelmemizi istemiyorum.
Her geçen gün adamı F5 düşmanı yapıyorlar neden acaba?

Adsız dedi ki...

Aynen katılıyorum Davut bu pisliklerin oynadığı takım benim milli takımım olamaz. Volkan, Semih ve Emre çirkefleri milli takımda oynadıkça ben de tutmuyorum milli takımı.

Adsız dedi ki...

amına kodumun emre b piçi ceza bile almadan yırttı sanmayınki o sabriye aldıgı darbeden dolayı küfretti hayır tribünleri daha fazla tahrik etmek için sabriyle oynadı.azizenin evlatlarından bu beklenirdi.

Adsız dedi ki...

küçük pipi volkan

bonaventure dedi ki...

bir galatasaraylı olarak bu zibidiyle sabri arasında hiç bir fark yoktur nazarımda. bu daha bi orospusu işin ille fark bulunacaksa bu denebilir.

STADYUM dedi ki...

Yabancı bir yorumcu bir milli maçta bu herifin rezilliklerini seyredip teşhisini bir bakışta koymuştu: MAĞARA ADAMI!!!

Fenev basını yazmıyor ama bu kanaryacıkların bu maçtaki rezilliklerinin nedeni maçtan önceki yemekte Galatasaray oyuncularını ve Galatasaray tribünlerini tahrik etmelerini söyleyen kendi yöneticileridir... Onlar kendilerine ne denmişse onu yaptılar... Tahrik edin, olay çıksın, sahaları kapansın diye akıl veren, onlarca kişinin ölümüne sebep olabilecek yöneticilere ceza vermez tarafsız fenerasyon. Ancak Adnan Polat'la uğraşır onlar...

muhder dedi ki...

volkan yanlış yapmıştır ve bunu tartışmaya gerek yoktur. tek adam üzerinden tüm güruhu genellemek nasıl bir faşizmdir anlamak güç. emre'nin tohumları nerede yeşerdi mesela? o zaman bir Fenerbahçeli de çıkıp der ki emre sizden yetişti evrim maymundan gelmiyor ama öküze gidiyor der. karşıdaki daha başka bir şey değil. sonra biri daha çıkar tüm Fenerlileri hedef alan bir açıklamaya sosyolojik kelimeler katarak sütten çıkmış ak kaşık portresi çizer. arda turan Fener tribünlerine hareket çeker ama o adamın hası olur. bir Fenerli hareket çeker şerefsiz olmakla kalmaz tüm topluluğu da kendisiyle birlikte şerefsiz yapar. egolarınızı bu şekil tatmin etmeye devam edin karşılıklı olarak. Fenerlisi size küfretsin, siz de onlara küfredin. suçlu mu? hiç elimizde kalmadı valla.

Adsız dedi ki...

Muhder de get allah aşkına, Arda fener tribünlerine hareket çekmişmiş, ıkındınız sıkındınız bula bula bunu mu buldunuz? Çocuk orda yumruk şov yapıyor fener tribününe bakmıyor bile. Ozaman bundan sonra yumruk şov yaparken tribüne 90 derecelik açıyla bakmayan herkese ceza verelim, aman birkaç derece misafir takım tribününe dönerse onlara hareket çekmiş olur mazallah. Töbe töbe, çirkef olduğunuzu, yalancı olduğunuzu, iftiracı olduğunuzu biliyorduk da bu kadarını beklemiyorduk. Sonra da neden hep olaylar ASY'de çıkıyormuş (ki o da başka bir fenerli yalanı Geretsin yarılan kafası, Hasanın suratında kırılan yumurtalar, Mondinin kulağında patlayan ses bombaları daha dün gibi) Sizin yöneticileriniz futbolcularınıza seyirciyi tahrik edin diye öğüt veriyori futbolcuların çirkefliğin, provokatörlüğün allahını yapmaya programlı olarak geliyor. Sonra da neden ASY'de olay çıkıyor? Sizce neden?? Çirkef oğlu çirkefsiniz Azize'nin evlatları sizi. Kimse bana yok hakaret etme seviyeli ol demesin (hele ki bir fenerli) bir Galatasaraylının blogunda yorum yapıyorsan bunu da göze alacaksın. Biz gidip antuda yorum yapıyor muyuz? Yapanlarında hali ortada. Her neyse çok uzattım. Ama sinirim tepemde!!!

hadesperado dedi ki...

"HAYASIZ VOLKAN"

YAZIYI yazarken bir yandan da kulağım televizyonda... Maçı yazmak duyduklarımdan sonra zor... Volkan Demirel konuşuyor... Sanki sütten çıkmış ak kaşık... “Bize küfür ediyorlar... Anamız avradımız kalmadı. Bunlar hep Ali Sami Yen’de oluyor” diyor... Yemezler... Sanki Kadıköy’de oynanan maçlarda F.Bahçe kalesini başkaları koruyor. Ya da Volkan sağır... Kör olduğunu biliyoruz; geçen sene Nonda’ya yaptığı asisti, İspanya maçını daha unutmadık... Kadıköy’de küfür yok mu? Ama hiçbir G.Saraylı futbolcunun tribünlere dönerek hayalarını gösterdiğini hatırlamıyorum. F.Bahçe taraftarlarına hareket çektiklerini de hiç görmedim. F.Bahçeli oyunculara maçtan sonra verilen metinleri okuyorlardı sanki...

UĞUR Boral da aynı şeyleri tekrarlıyordu. Sanki Roberto Carlos’un doğum gününde Aziz Yıldırım başka futbolculara “Tribünleri tahrik edin” dedi... İnanması çok zor. Kapalı Tribün’de bir facia yaşansaydı, o portatif çatı çökseydi Volkan tribünlere karşı eliyle tuttuğu hayalarını ne yapacaktı, merak ediyorum...

ASLINDA heyecanı bol ama kalitesiz bir mahalle kavgası izledik. Madem kavga edeceksiniz onu da doğru düzgün yapın... Arkadan vurmayın... Çıkın sahanın ortasına delikanlı gibi dövüşün. Futbol oynamadınız, belki K1 veya A1’de şans bulursunuz kendinize...

http://haber.gazetevatan.com/haberdetay.asp?detay=Hayasiz_Volkan&tarih=13.04.2009&Newsid=232927&Categoryid=4&wid=35
@muhder, niye volkan'ı tartışmaya gerek yok arkadaşım? çok mu zor? tartışalım bence...

muhder dedi ki...

o adsız arkadaş kimse hakaret ederken kendi isyanında boğuluyorsun. senin cümlenden gs bloğuna giren her rakibe küfür edilir anlamı çıkıyor ki bu da büyük ironi taşıyor aslında. ben en başından beri kimsenin temiz olmadığını savundum, kalkıp kendi oyuncularıma haklılar damgası vurmadım. lakin buna rağmen herkesi genelleyen bir küfür etmeni ise daha evvel bahsettiğim "genel taraftar profili" olarak tanımlıyorum.