12 Nis 2009

Sami Yen’in Önü Bir Uzun Alan





Günler haftalar geçti, beklenen gün geldi çattı. Bu sabah bir başka uyandık hepimiz, beraberliğin bile uçurum olacağı bir Fener maçına daha çıkıyoruz. Aslında Fenerbahçe ile hangi durumda olursak olalım bizler aynı motivasyonla maçı seyrederiz. bugün durum farklı, bir imtihan günü, bir hesap günü. Bir varoluş maçı, bir Galatasaray’lı maçı. Bu sıradan bir futbol maçı değil, neticesinde’’ futbol bu olur böyle şeyler’’ (Fatih Terim 6-0 lık maçtan sonra böyle demişti) denebilecek maç değil. Yenilirsen olmaz arkadaş, o sene kayıptır. Boynun bükük gezmektir. Şampiyon bile olsan üzerine limon sıkılmış ekşimiştir.



Ey bu akşam Ali Sami Yen Stadında olacak büyük Galatasaray Taraftarı; Benim de içinde bulunacağım gönüllü, ilkeli, militan 22.000 kişi. Hepiniz maça sarı kırmızı formalarala gelin. Maça girmeden önce fazla alkol almayın. Milyonlarca Galatasaray’lının gözü sahada kulağı sizlerde olacak unutmayın. Asla Emre Belözoğlu’na dalaşmayın. Yok sayın, ona top geldiğinde boka bakar gibi bakın. Küfür etmeyin, her şey bitmedi, ceza sınırındayız, sahamız kapanabilir. Sesinizi idareli kullanın, sahayı tezahüratlarla cehenneme çevirin, bu maçı unutulmaz maçlar listesine yazdırın ve tarihe geçin.



Ey bu akşam Ali Sami Yen Stadında savaş verecek büyük Galatasaray futbolcuları; Maça Metin Oktay formalarıyla çıkın. Hepiniz Metin gibi oynayın. Isınırken, saha çıkarken Fener’li futbolcularla asla samimi olmayın. Sade bir galibiyet bizi kesmez, yakalarsanız evire çevire yenin. Arkanızda sadece biz değil, milyonlarca Galatasaray’lı var, yenileri olacak, bu maç kim bilir kaç çocuğu Galatasaray’lı yapacak aklınızdan çıkarmayın.



Ey maçı televizyonlardan, başka ülkelerden, izleyecek olan Büyük Galatasaray taraftarları; Maçı mutlaka formalarınızla izleyin. Mümkünse maça kadar sokaklarda formalarınızla gezin. Bayraklarınızı hazırlayın, maçtan sonra camlardan sallayın. Saat 21 de hepiniz ışıkları yakıp yakıp söndürün. Sevinin övünün, küçükler büyüklerin ellerinden öpsün. Büyükler küçüklere sarılsın.



Hepimiz hazırız, maçı bekliyoruz, gazamız mübarek, takımımız muzaffer olsun.

Ali Sami Yen’in önü bir uzun alan, Galatasaray; Bir tek seni sevdim gerisi yalan.

3 yorum:

sembolist dedi ki...

tüm takım Arda gibi oynarsak,Arda'laşırsak farklı bir galibyet bekliyorum..

hadesperado dedi ki...

galibiyetten başka çıkar yol yok. inşallah Lincoln oynar, onca olaydan sonra bunu beklemek biraz haksızlık da olsa fener motivasyonuyla gününde olur umarım... Baros veya Kewell kesin yazar... Arda'dan ayrı bir performans bekliyorum. bu maç diğerleri gibi Bülent'in maçı olmayacak; farklı, güzel, galibiyet getiren, skora yaslanmayan bir futbol istiyorum...
bu maçı alamazsak şu kadroya çok yazık olacak...

metin oktay ruhu dedi ki...

büyük bir ihtimal ümit oynayacak forvette devam kaptan takımı siktin bıraktın.herşeye ragmen gömecez fenevi samiyene