10 Nis 2009

Objektif Kral!


"G.Saray, geriye yaslanarak oynuyor. Çok gol yiyen ve kapanmayı başaramayan sarı-kırmızılılar önünde Fenerbahçe daha avantajlı".


Hakan Şükür böyle fetva vermiş, NTV de maç tahmini için. Yakışanı yapmış yani! Objektif olmuş. Ne yani şu durumda görüşünü(kalbinden geçeni) söylemeyip, bize yaranmak için yalamalık mı yapsaydı?

Şimdi kendisine yakışan, oturup beklemek, dua etmek, kafa karıştırmak, takımın motivasyonunu bozmak, elinden geleni ardına komamak ve maç akşamı ben demedim mi? diye hömkürmek.

İşte bizim efsane futbolcularımız bunlar arkadaşlar. Ömrümüzü uğurlarına harcadığımız futbolcuların en büyüğü de ne yazık ki bu arkadaşımız. Biz son yıllarda Fener maçlarında neden yeniliyoruz diye aklımızı yiyoruz boşuna. Cevabı kral vermiş işte. Kendisi oynarken favori Fener diyemedi ya, şimdi saldırma sırası geldi. Demek içinde devamlı Fener'i favori görüyormuş bizim Kral.

Ali Sami Yen'de hangi kademede olursa olsun, bir önceki maça bakmaksızın favori Galatasaray'dır. Kim oynarsa oynasın, takımın başında kim olursa olsun, isterse maçta Kral olmasın! isterse takım sezonu bin beter geçirsin yinede favori Galatasaray'dır.

Benim için keşke her maç Fener maçı olsa. Pazar akşamı Sarı Kırmızı destan yazıldığında seni üzülenlerin içinde görmek zaferi taçlandıracaktır.

Devam edin, üç beş dolar daha cebinize girmedi diye kin kusmaya, sizi gidi jübilesi yapılmayacasılar.

15 yorum:

hadesperado dedi ki...

yazık, ne vardı "Galatasaray'a güveniyorum, bu maçı kazanacaktır" dese? çok mu zoruna giderdi...

gerçi o ve diğerleri ne düşünürse düşünsün, bu maçı alacağız başka yolu yok.

metin oktay ruhu dedi ki...

galatasarayımızın düşmanı hakan ünsal kaptanla görüştüm derbide lincoln yerine topal oynayacak dior al abi düştüğümüz duruma bak kaptan hakan ünsala söylüor kadroyu.hiçmi biri buna dur demez

german denis dedi ki...

ya siz ne zmn kadıköyde maç kazandınızda hakan şüküre bok atıosunuz anlamadım ki... lincoln babanız kurtarır artık sizi fenerin elinden
biz bıktık siz bıkmadınız a.q

german denis dedi ki...

duygularınıza hakim olun siz gelemediniz ama biz geliyoruz hemde metrobüsle ...
evire .evire döndüre döndüre yatıra kaldıra gibi ikilemlerle ezeli rakibini yenmek bize mahsus bir şey... rahat olun gelioruz
hazır olun hemde kütür kütür rahatlarıcaz sizi...
o meşale dumanlarında önce kendinizi sonra stadınız boğulacak.
bu sezonu da kapatıcaksınız inşallah...

german denis'i siken dedi ki...

german bokkafalısı maç kadıköyde mi oynanıyor beyinsiz , bok deliğinden çıkan fare gibi atlamışın a.q mikrobu . gelin gelin , bekliyo burda 31 cm Nonda ... bağırsaklarınıza kadar sokacağız sktimin zavallıları

adozzi21 dedi ki...

Gol attığı bütün fener maçlarını kazandıran bir insan için çok acımasız olmuş..

sarıkırmızı dedi ki...

sürekli burayı takip ediyorsun german sen ne ezikmişsin be... insan ırkından tiksindirirsiniz siz adamı...

pazar gecesi de gel olur mu orgy yaparız araya alırız seni, ama yetmez sen anacondayı da istersin...

Alfredo dedi ki...

bence ağır bi eleştiri olmuş Nazmi abi..Galatasaray'ı sevmemin en büyük nedenidir kendisi.O bıraktığından beri doğru düzgün maç izleyemez oldum.Çünkü onsuz bi takım bana zevk vermiyor..Yaptığı yorumlar benim görüşüme uymasa bile saygı gösteririm.

Ama şu söz yakışmışmı hiç sana...

"Devam edin, üç beş dolar daha cebinize girmedi diye kin kusmaya, sizi gidi jübilesi yapılmayacasılar."

sarıkırmızı dedi ki...

arkadaşlar iyi güzel diyorsunuz da bu Hakan Şükür'ün maç öncesi demeçleri 1 değil 2 değil, hatta ilk maçtan önce de blogda yer almıştı. demek ki kendi oynadığı maçlarda da aynı/yakın düşüncelere sahipti ta ki o maçların birinde gol atana kadar... sizce bu güzel bir şey mi?

german denis dedi ki...

noldu lan zorunuzamı gitti...
nonda götünü kaldırabilirse 31 santimide kadırır belki....
rahat olun mu maçta edu da yok nasıl olsa..
genç semih elinize ayağınıza versinde rahatlayın...

Confeng dedi ki...

klişe olacak ama, hepsine cevabını sahadaki Arda Turan verecektir...

Adsız dedi ki...

Bir bloglar kalmıştı, o da tamam oldu.
Küfür kafir birbirimize girmeden efendi gibi düşünce alışverişi yapmak ne zaman mümkün olacak acaba.
Kafayı çekip, gecenin bir saatinde internetten birbirine kaydıran amele İngilizler'e benzedik.
Bravo bize.
Not= Bu arada germandednisibilmemne eden arkadaşın postu merakımı celbetti. Hocam sen Nonda'nın emanet ölçülerini nereden biliyorsun? İnşallah google üstündendir.

Adsız dedi ki...

gel bakalım gel bakalım samiyene gel bakalım bıçakda getir sopada getir delikanlı kim bakalım.eger samiyene gelmezsen ananı cümle alem siksin german denis oropu çocuğu.ha bu küfürler agırına gittiyse söyle mekan geleyim ananı sikeyim

Adsız dedi ki...

kurulış amacı galatasaray rakip olabilmek olan bi takımın tek hedefinin galatasaray yenmek ve galatasaryın aldıgı kupalar altında ezilen bir bok böceği zekasına sahip olmayan taraftara boşuna küfür etmeyin ezik deyip geçin.

fenev siken zenci dedi ki...

ya bırakın şu amına soktugumun evladına laf yetiştirmeyi klavye güzeli oryantel german denis senide samiyene bekleriz eger gelmezseniz ananızı sikeriz