5 Nis 2009

Cami Duvarı


Yüz verdik deliye geldi sıçtı halıya. Yeter artık ya. Bu ne kazmalık, baltalık. Lincoln'ü maç kadrosuna almadın da kimi aldın onun yerine. Ne yaptı bu adam sana ya. Karşı karşıya da hiç oynamadınız, nedir bu kin, öfke. Nedir bu patronluk taslamalar. Sen nesin kardeşim bizim başımızda.

Sanıyormusun ki, şampiyon bile olsak, ki- lig 5. olacağız- sen yine kalacakmısın? Galatasaray futbolcusu olarak kazandığın ne varsa, hepsini bitirdin benim gözümde. Benim gözümün önemi yok, yakında anlayacaksın koskoca taraftarın gözünde de biteceksin. Ben azıcık bu takımı tanıyorsam, sen bu seneyi bile bitiremeyeceksin. Ve senden daha beter şeyler bekliyorum ben. Bizden kovulduktan sonra da sen Hakan Ünsal'ı da geçeceksin. Senin Galatasaray'lı olduğuna da inanmıyorum artık ben.
Ben başka bir şeyden daha şüpheleniyorum. Adnan Polat bu kadar deli olamaz, belki de Bülent ve onun nezdinde Galatasaray'da futbolu bırakıpta sadece 3 kuruş para almak için istedikleri jübile yapılmayanlarında işini bitirecek. Alın size iki de bir dayattığınız adamlar demenin başka ispatı yok.

Çete lideri diye getirmediler kardeşim seni oraya. Ligin ilk yarı en büyük futbolcusunu bitirdin, yetmedi bazı taraftarları da örgütleyip sanki iyi bir şey yapmışın gibi manipüle ettin. Yarın kazayla yenersen Hocasın, yenemezsen beyanat hazır. Lincoln'ü Fener maçına sakladın. hazır değilmiş, nerden biliyorsun, sen hazır olmadığın en az 100 maç oynadın bu takımda.

Bu kadar ceza olmaz be çocuklar. Sanki Lincoln'e değil de ceza bana verilmiş gibi. Ben ister inanın ister inanmayın bu akşam Skibbe'yle değişmeye razıyım Bülent'i. Tövbe lan Skibbe, bin defa tövbe. Sen bilmiyorsun sana neler dediğimi, herkes 1 kere gider ben 10 kere hacca gitsem günahım affolmaz. Millet 7 kere dönüyor Kabe'nin etrafını, ben Ali Sami Yen'i 70 defa tavaf etsem yine sana karşı işlediğim günahları affeden çıkmaz.

Faruk Süren, Fatih Terim'in odasına girerken kapıyı çalarmış, izin istermiş. Bunların gördüğü şeyler bunlar. Şaşırmamak lazım aslında ama bir yazı önce şaşırma konusunda yazı yazdık olmaz. 3. sınıf hocaları geçtik, hoca bile olmayanlara katlanıyoruz. Yazıklar olsun sana emi Bülent Korkmaz. 10 sene sonra ya bakalım ömrümüz yeterse, sen ne olacaksın, Lincoln ne olacak. Dereköy'den beraber çıksanız bak bakalım kime selam verecekler.

Bu gece rahat uyursun artık, takımın patronu sensin, dolayısıyla milyonlarca Galatasaray'lınında ağasısın. Sen en kısa yoldan bir cami duvarı ara kardeşim, eski kaptanım, eski Cesur Yüreğim, şimdiki baş çelişkim.

Kahrolsun patron ağa düzeni.

14 yorum:

Onrggc dedi ki...

Aynen katılıyorum nazmi abi bokunu cıkardı be..

Onrggc dedi ki...

kaptan bokunu cıkardın yani..

gltsry dedi ki...

kimsenin koskoca galatasaray'ı şu hale düşürmeye hakkı yok.bir galatasaraylı olarak son 3 haftadır çektiğim eziyetin sebebini merak ediyorum.bu taraftar böyle saçma güç gösterilerine maruz bırakılmayı haketmiyor.yeter artık.iki günde ancak böyle bitebilirdik.ne uefa kaldı ne lig ne futbol ne huzur.zaten boşa değil bütün büyük devletler hep içten yıkılmışlar.zaten böylesini dışardan kimse yapamaz sana.

skibbe bu takım için çok öenmli bir hcaydı her anlamda.kimse kıymetini bilemedi.izleyipte görüyor mu acaba şu halimizi? şahsen ben onun yerinde olsam kahrolurum.böyle bir takım kur emek et şiir gibi bir futbol oynat 2 günde yerle yeksan olsun.sadece iki günde.yazık gerçekten.biri şu tiyatroya dur desin...

arda turan dedi ki...

abi skibbeye ettiğim küfürlerin hadi hesabı yoktu.kaptan geldi hatasıda bizim sevabıda dedik içimnizden biri dedik bokunu çıkardı resmen.takımın başına fenerli koysak bu kadar karıştırmazdı ortalığı.al abi haftaya fenerle oynayacagız mabedde götün yiyorsa oynatma.oynatacaksın sonra bu halde lincolnden bi şeyler bekleyeceksin.yarın zaten arda kart sınırında pek kendini kasmaz diye düşünüorum derbi için nasıl gol atacagız biz.hadi koçumlarla yürümüyor bu iş

bonaventure dedi ki...

bunca zaman büyük kaptan dedeiğimiz adama defol git demek mi bizim çapsızlığımız olur? kendine defol git dedirten mi?

neyse ben defol git diyeyim. o karar versin hangisinin çapsızlık olduğunu ama yeter ki gitsin artık. baydın bee!

arda turan dedi ki...

bu arada haftayaki derbiyle ilgili bişey söyleim şimdi ezikler 2-0 kazandı rahatlar o yüzden maçı kazanacağımızdan şüphem yok.

Adsız dedi ki...

'Lincoln'ü maç kadrosuna almadın da kimi aldın onun yerine..'

Mehmet Güven-Hasan Şaş

oyuncak oldu takım zibidilerin elinde..

Yiğit dedi ki...

yazık be abi senin gibi bir adamın ağzından nasıl sözler duyuyoruz bülent korkmaz gibi bir bayrak adamın metin oktay ruhuna en çok yaklaşan adamın galatasaraylılığından şüphe duyuyorsun. lincolnün ne kadar değerli bir adam olduğunu hepimiz biliyoruz ama burası dingonun ahırı değil istediği zmaan gelsin sitediği zaman gitsin diğer oyunculara haksızlık değil mi bu adamın gezip tozup maça çıkması

LeoN dedi ki...

ve Bülent yüzünden takım içine konulan bir mayın daha ; Ardayı kaybediyoruz beyler.Gene tüm yük onun üstüne bindi - içinden gene diyodur : "oh be adam kampa geç gelsin , deplasmanlarda oynatılmasın ,üstüne bi de alsın 2,5 mio € - biz de olalım enayi Niyazi ..." Tıpkı Trabzon deplasmanında olduğu gibi.Cezalandırmak istiyorsan oynatacaksın arkadaş.Çatır çatır 90dk yerlerde sürününceye kadar oynatacaksın.Bülent Lincoln'ü cezalandırdığını sanıyor.Ulan adam tatil yapıyor takımda , klübede yaserle çekirdek yiyor, öte yandan Arda gibi cengaverler kıçını yırtıyor takım kazansın diye.Yiyeyim böyle cezayı ulan! Oynama Arda kardeş , gönülden ve hırslı oynama .. nasılsa hakettiğinin karşılığı bunlar değil...Tez elden defolman dileğiyle Bülent...

Adsız dedi ki...

@Yiğit Tok

Kardeş kimse kimsenin Galatasaraylılığına bişey demiyor fenevli olsa böyle yapmaz diyor nazmi abi ondan şüphe duyuyorum diyor hakikaten artık yeter bülent bi kendine gel...

Kasımpaşalı Hakkı Vezirci

Adsız dedi ki...

KAptan'ı seversiniz sevmezsiniz, yeterli bulursunuz bulmazsini...Ama izinsiz Brezilya'ya giden, IStanbula gec donen bir oyuncuyu kadroya almadi diye de bu kadar isyan etmek haksızlık, dingonun ahiri degil bu kulup.Merak ediyorum Lincoln'u kadroya almayan Bulent degilde Lucescu olsaydi ayni tepki verilecek miydi?

Unknown dedi ki...

agabey, skibbe nin gitmesine sebep olanlar degilmiydi; hasanlar, ardalar, umitler, sabriler? adam gitti, yerine de agabeylerin agabeyi geldi. lincoln ve aldigi para degil miydi sorun? o da oynamiyor. o zaman bu arkadaslar cikip oynayacaklar ve kulubu soktuklari bu kriz ortaminda kendilerinin hakli oldugunu ispat edecekler. konu ile ilgili extensor un yazisi : http://wwwextensor.blogspot.com/2009/04/kendi-kazdg-kuyuya-dusenler.html

hadesperado dedi ki...

valla Arda olmasa maçları da izlemeyeceğim, hatta bu akşam yine ilk yarı sonunda odama çekilip pcye saracağım gibi geliyor. haftaya ne olacak belirsiz, umutlarımızı körelttiler yazıklar olsun.

olmuyor böyle... kaç kere söyledik; cezayı ne lincoln çekiyor ne bülent, cezayı çeken takım, cezayı çeken taraftar...

ne cezaymış ne disiplinmiş arkadaş, barça manu görsün ders alsın...

arda turan dedi ki...

haftaya lincolnün yerine mehmet güveni oynatırız dertler biter dimi kaptan