24 Mar 2009

Satıldık Ey Cim Bomlu Unutma Bizi



Aptal yerine konuyoruz!!!!!

Lincolnu geldigi gunden beri nasil savundugumubilen bilir, ha bugun ha yarin diye 2 sezon bitti, binbir turlu kapris binbir turlu simariklik, mac secme, deplasmana gitmeme, en sonunda Hamburg maci sonrasi sitkim siyrildi.Bu sezonda biraz oynar gibi yapti 5-6 macda costu sonuc 22 assist 9 da gol...Boyle de yetenkli pust...

Tek suclu Lincoln mu? HAYIR. Takımda gorevi ne oldugu tam olara kbelli olmayan Adnan SEzginden baslamak lazim. Az once dusen habere gore Lincoln Brezilya'ya ucmus. Sezgin'de "Bizden izin istedi vermedik ama gitti, donunce para cezasi verilecek", bu mudur? bu kadar basit midir? Bende Lincoln olsam bende giderim ulkeme, donunce nasilsa 30-40 bin euro odeyip kurtuluyorum, hem o parayida aldigim primlerle kompanse ederim. Sezgin'in gorevi giden oyuncuya para cezasi kesmek midir? Eger buysa ben otururum Metin Oktay tesislerinde klupten parada almam, tasarruf ederiz. Sen oyuncuyu takima kazandiramazsan, gitmesini onliyemezsen, disiplini veremezsen, senin gitmen lazim, hemde siktir olup!!!

Tek suclu Lincoln mu? HAYIR. 30 cmlik yrrkla kimsenin haberi olmadan sessiz sedasiz sozlesme uzattin, sonrasinda adam paralari aldi gitti bir daha geri gelmedi fiziken burda ruhen afrikada, manda yiyor, yedikce semiriyor. Umit KAran, gecen sene evlendi bu sene kaptanlik verildi, heh dedik bu sene Baros'la anlasir voleler, rovesatalar havalarda ucar, havalarda ucan tek sey Frame'de ki Votka-Redbull'lar oldu.Sabri'den bir bok olmadigini ve olmayacagini biliyorduk, gecen sene kovduk hamisi Hakan kontejyanını actı, aldı kollarının altına, Hakan gitti Sabri'de gider mi dedik koca transfer sezonu gecti sag bek almayi unuttular. Hasan Sas abiydi, eskisi gibi cok dakika alamasa da yedek klubesinde olmasi yeterdi 8.defa sakatlandi, 5 ay oynamayamadi, bu sure zarfinda kuvvetlenmek icin bol bol kuyruk yagi yedi sanirim, got, gobek,gidi ayni Gazza, allah sonunu bir etmesin(Es-Es macinda da cekirdek citliyordu,bravo!!!)Genc yetenek Aydin dedik bagrimiza bastik,Arda'dan daha yetenekli dediler heyecanlandik, Konya'ya 90'da atti belkide sampiyonlugu getirdi, sonrasinda o da sakatlandi, geri dondu mu, bilen var mı? 7 numarayi giyen arrtisssttttt kim??


Tek suclu Lincoln mu? HAYIR.Benim parmağım çizilse tenturdiyot var mı diye bizim saglık ekibine sormam, ya keserler, ya kuduz asisi yaparlar.Tıp ihtisas gerekir dedik, normal doktor bile 6 yilda olunuyor dedik sustuk ama kardesim her sakatlik sanssizlik mı?Dizi kirilanlar 3 ayda geri donerken, biz bizimkilerden duyduk futbol hayatını tehdit edebilecegini. Biz buyuk sakatlik diyelimde 6 ayda donerse basari bizim olsun hesabiii, yemezzlerrr!!!!Ama yiyenler var ve onlarin borusu otuyor, en azindan simdilik.

Tek suclu Lincoln mu? HAYIR.Siz hic Londra Flarmoni Orkestrasini ismi duyulmamis bir "elemana" teslim edildigini duydunuz mu?Yetenekli muzisyenleri onlardan daha da yetenekli bir sef yonetir, tecrubesiyle, yorumuyla, durusyla ornek olur...Kadro zaten iyiydi, bir kac takviye gerek dedik, once "yasli ve paragoz" Song gonderildi, tam ne alaka derken Portekizli Stuttgart kaptani Meira geldi, sustuk, herifin tipi saglamdi.Italyan kaleciler zaten kotu olamazdi, tanimiyorduk ama Italyancasina guveniyorduk, sustuk, sevindik. Kewell dediler inanmadik bir baktik Yesilkoye inmis bile, tam bu sarhoslugu sindirirken Baros geldi, kufelik olduk. Kadıkoy'de bu sene kesin koyuyorduk, sampiyonluk zaten cepteydi.Bu kadar adama hocayi her halde saglama almislardir derken Skibbe geldi, ben size soyliyim taraftarin %90’i Leverkusen'in hocasi oldugunu bile bilmiyordu, basinda "5 yedikleri takimin hocasini aldilar" diye yazilinca "O muymus lan?" dedik.Boyle basa dissiz tarak alirsan sac kitik olur, sonra basa cikamazsin kesersin.Bunalima giren karilar gibi gittin kuafore sac modelini degistirmeye,kuafor senin eski baş cirakti, kendi dukkanini acmisti Anadolu'da,tutunamamisti, issizdi 1 yildir, sans verdik gittik siftah atmaya ama kuafor deli cikti, yakti sacini balyaj yaparken.


Asil suclunun sen oldugunu hepimizden cok sen biliyorsun, buyuk yoneticilik saati sormakla olmuyor, gişelere geldik demekle hiç olmuyor.Çuvaldizi kendine batirma zamani geldi. Bu yuzden hic aglama, ayaga kalk ve cik taraftarin karsina, OZUR DILE.
Devrim Peker

Not; Noktasına dokunmadan, imla hatası dahil yayınlıyorum. Belliki sinirle, aceleyle, hızlı yazılmış, çok içten ve tamamına imza atacağım bir yorum. teşekkürler sevgili yeğenim, ne mutlu senin gibi Galatasaray'lıya

5 yorum:

selaminko dedi ki...

yazanın eline sağlık. çok güzel yazmış eyvallah

hadesperado dedi ki...

aynen imza.

Adsız dedi ki...

kardeşim güzel yazmış.Altına imzamı atarım her zaman.
Arda

UĞUR DEMİRCİ dedi ki...

Özhan Canaydın travmasını yaşayan bir Galatasaraylı, Adnan Polat'a laf söyleyebiliyorsa "Pes" derim artık, pes!

LeoN dedi ki...

% 100 doğru ...