26 Şub 2009

Yine Düştük Yollara; Galatasaray 4- Bordeuax 3


Tribün; Avrupa Şampiyonu takımın taraftarı. Son yılların en büyük taraftarı tribünlerdeydi. Maçtan önce uzaktaki arkadaşlarımı aradım, hepsine işlem tamam dedim ve hatta ister inanın ister inanmayın, iddia oynadım, ilk yarıda1 ve ikinci yarıda 1 oynadım. Maça her zamanki klasik tezahüratla başladık, daha 3lünün alkışı bitmeden gol yedik. İnanılır gibi değildi. Nasıl olduğunu hala anlayabilmiş değilim, seyretmedim henüz. Golü yok saydık, çabuk atlattık. Gol yememiş gibi devam ettik, ve takım gerçekten iyi motive olmuştu. Geri dönüş beklentimiz hiç bitmedi.

Böyle büyük zaferden sonra olumsuzlukları yazmayacağız, kolay gol yiyoruz ve bayağı olumsuzluk gözüme çarptı yarın yazacağım. Ve sıcağı sıcağına maça dönelim.

İşte budur, Bülent Korkmaz'dır Galatasaray Hocası. Adı Bülent olması önemli değil, Bülent Korkmaz bir simge, kim olursa olsun, kulübenin önünde sarı kırmızılı atkıyla biri olsun yeter. Mehmet Topal sakatlanıp çıkınca, yerine Kewell'i almak için hoca olman gerekmez, Hoca olsan Mehmet Güven'i alırsın, ama adın Bülent Korkmaz ise Kewell'i. 3-1 galip duruma gelmişsin Takımın başında Hoca olsa topa basar, yatar ama Kaptan olursa 4.yü arar.
Arda için herkes nasıl olsa yazar, ben yazmayayım, ben önünde saygıyla eğiliyorum sadece. Adını bir destana yazdırdı. Lincoln usta ustalığını gösterdi, Ayhan mükemmel oynadı. Kewell unutulmaz bir golü çatala yolladı.

Ve maça damgasını vuran biri vardı ki, kapanışı mükemmel yaptı. 3 gün önce siktirolup gitmesi istenen Sabri'yi Taner Gülleri kurtardı. Yerine çaylak gitti, ve Sabri sahibine göre kişneyen bir at olduğunu gösterdi. Maç içinde 3 kere şut çekti, ikisini kaleci kurtardı, kurtaramadığı top Ali Sami Yen'i yerinden oynattı. Ama yinede maça damgasını vuran olay o gol değildi. Maç bitiminde soyunma odasına giden takımdan Kaptan Bülent Korkmaz, elinden tutarak Sabri'yi getirdi önümüze. Çıkarıp formasını öptü, bir 3 lü çektirdi ki değme amigo yaptıramazdı böyle bir eylemi.

Maçın analizini, daha detayını yarın yayınlarım, şimdi çok yorgunum, çok bağırdım, bu akşamın en büyüğü müsadenizle biziz, kim ne derse desin, turu biz atladık. Ne mutlu bugün tribünlerde olanlara.

Büyük Galatasaray Taraftarı, kuşanın, uzun yolculuğa çıkıyoruz, yine düştük yollara.

11 yorum:

Adsız dedi ki...

uzun zamandır bağırmayı, sevinmeyi özlemişim.
bu büyük mutluluğu yaşattığı için teşekkür ediyorum takımınıza.

zira benim takımam üzse de malesef fenerbahçe

Mario Jardel dedi ki...

Aklıma tabii ki sabri'nin golünden sonra hiçbirşey gelmedi ama saatler sonra ali sami yen'de ki milan maçı geldi.. Orda da 2-1'den 3-2'ye gelmişti ve uefa kupasını almıştık.. Haydi aslanım, haydi cimbom !!

jose dedi ki...

Inanılmazdık.

Skor 3-1 olduktan sonra oynanan futboldan 2006 Rıjkaardın Barcelonası tadı yakaladım..

Fernando Meira.Sana soyleyecek tek sozum var kalıbının adamı değilsin.Senki Kuzmanovskiyi 15 sene sonra bize hatırlatır oldun.

Ayrıca Tomasda Lıg tv konusmasını dınledım.Insallah kupayı alacagız dedı roportaj sonunda.Bu Tomas bugun bıle gerı gelse su Meırayı kapının onune koyarım.

sembolist dedi ki...

Bu ruhu,bu mücadeleyi o kadar özlemişim ki,sesim kısıldı bağırmaktan,sevinmekten.Yenilsen de,bu mücadeleyi koy,yine alkışmalyım seni aslanım.'Hasan Şaş ruhu' dediğimiz buydu işte.
Bu arada Kadıköye doğru yol kısalıyor artık.ezikleri panik havası sardı:)))

drvenom dedi ki...

abi kapalının ortasındaydım. hatta sahaya meşale atan mal yanımdaydı. mal iki kere attı. arkadaşı yaktı 4. golden sonra meşaleyi ayağıyla söndürdü polis aldı götürdü günahsız çocuğu. arkadaşı olan mal da "herkes gider ben kalırım" dedi bana. çok komikti. hala daha sevinçten uyuyamıyorum. dj noluyor götün başın oynuyor!!! =)

Adsız dedi ki...

kadıköy de kupayı alınca günün hatırası olarak fb ye bırakırız artık, nasıl olsa bizde 1 tane daha var. hahahahahahaha.

hadesperado dedi ki...

böyle bir maç, böyle bir taraftar, prangalardan kurtulduğumuzun resmidir, tek maçla bitecek bir iş değil...

Adsız dedi ki...

ulan terbiyesiz adsız it.kupayı alırım rüyaları görmene gerek yok kupanın kulpunu hamburg bi tarafına sokar merak etme.... Olicin yazdan kalma bi merakı war zaten dün bala göte kurtardınız .... rahat olun kedicikler rahat olun uyuz olup kaşınmaya başlıcaksınız yakında....

Adsız dedi ki...

zuhaha alın bi ezik daha çıktı :)
kupayı alırlarmış, tabi alırsınız içinize, alacağınız yer genişledi baya... danone yoğurt kupası :)))

Adsız dedi ki...

ulan fenerli kopekler egilin lan. sikerim ecdadinizi

Adsız dedi ki...

garibanın teki kudurmuş yine,

fena mı olur kupanın tekini size bıraksak, başka nerede göreceksiniz o kadar yakından, rüyalar hariçten gelsin.

diğer türlü 1905 yazar 9999 a mesaj atarsın, süper kupa uygun bi tarafına girer zira.

samiyende görüşürüz german mısın, alman mısın, ne melemsin,

senin gibi kendini bilmez mal kazımlar yüzündendir fb ye gıcığımız.