1 Oca 2009

Seneler Geçtikçe Küçüleceksin Küçük


21 saattir düşünüyorum. 99'un ilk yazısını nasıl yazsam diye. Kaç yazı yazdım, beğenmedim. Küçük Hakan'ın yazısını okudum, daha doğrusu bana gelen yorumlardan uyanıp okudum. Tamam bu adam küçükde bu takımın büyükleri nerde ya. Bu takımın fedaisi hep bizmi olacağız. Adam resmen Sivasspor'u, Mehmet Yıldız'ı kışkırtıyor bize karşı. Bu nasıl Galatasaray'lılık, tribünlerde bu adama cevap verme vaktimiz gelmedimi.

Bundan sonraki yazısı Arda Turan'ın içtiği ilaç olursa şaşırmam. Ne yaptı Galatasaray bu kazmaya ya. Üç kuruş kazanacakları jübile yapılmadı diye kin kusuyorlar ortalıkta. Hakan Ünsal jübile yapsa maça kim gider. Bu saatten sonra Büyüğünkine de kimse gitmez. Küçük böyle de büyük nasıl ki. Fener'e hoca olurum diyor. Olun kardeşim neticede profosyonelsiniz. Galatasaray maçında gol atarsanız takla atarsınız. Büyük Kaptan'ın Ankara'da yaptığı maymunluğu unutmadık.

Bizler taraftar olarak endişeliyiz ikinci yarıdaki maçlardan. Başta Lincoln olmak üzere, Kewell'a, Baros'a, Arda'ya dikkat edelim. Baltaları saldırtacaklar çocuklara. Haldun Üstünel uyuma.

Hakan Ünsal senden tiksiniyorum, o yüzden daha fazla yazı yazmak gelmiyor içimden. Bir gün tribünler gereken cevabı verirler sana, bende içlerinde olurum nasılsa.

11 yorum:

jose dedi ki...

abı bu hıyara bız ne yaptıysak cıdden merak edıyorum.

kadıkoydekı gecen sene fenev macı ıcın fener kesın kazanır dıyen yavsaktan ne beklenır.

sembolist dedi ki...

Bu O.Ç antrenör falan olursa Aykut gibi fenere yatar,bize karşı aslan keslir.. Bülünt korkmaz gbi.. Hakan Şükür de,bugün Adnan Polata atıp tutyo(torino maacerasyla ilgli)
Artık Skibbenin arkasındayım.. Sırf,her galbiyetten sonra bu O.Ç nun suratındaki ifadeyi ntvde görmek için..Ve barosun gol kralı olmasını da çok istyom..
Bunlar Jübileyi falan haketmiyolar bence..

Mario Jardel dedi ki...

Yazıklar olsun bunlara !! Bütün arzuları hatta o forma aşkınında önüne geçecek olan duyguları sırf vefa ve onun göstergesi olan jübile maçına mı bağlıydı ? Koca kulüp siz ''futbolu bırakmak istemiyorum'' deyince sizle sözleşme imzalayıp devam etmeye mecbur mu ? Dingo'nun ahırı mı burası ? Koskoca galatasaray.. Burayı kimse parmağında oynatamaz, orada kitlelerin sevgisi aşkı var..İşte sırf o içinizdeki geberene kadar futbol oynama arzusunu körükleyemediğiniz için böyle kin kusuyorsunuz. O nasıl bir arzuysa senelerdir formasını terlettiğiniz kulüpten bile daha büyükmüş.. Öyle ki o arzunuz, egonuz tatmin edilmeyince sağda solda bu koca kulübe bok atacak kadar büyük bir duygu..

Bu hakan ünsal denen varlık öyle bir insan ki Trabzonspor'un yusuf şimşek'i almak istemesini bile galatasaray'a, skibbe'ye bağladı ya ne diyeyim artık..

İyi malzeme çıktı bunlara.. Şimdi sağda solda sabri ile arda'nın kaptan olamamasını ağızlarında sakız edip galatasaray'ı oymaya çalışacaklar. Arda'nın olası kötü oyununu buna bağlayacaklar bundan sonra. Artık bunların kulağını kapalıdan bi çınlatmak lazım..

hadesperado dedi ki...

"O..... Çocukları 2" filminin çekimleri başlayacaksa kadro için kıyasıya bir yarış olacak gibi, başrollerde ise küçük hakan şimdilik en büyük aday... ama bu gidişle adayların devamı gelir.

aksilaz dedi ki...

abi belki haklısın ama buyuk kaptan bülentimize laf etmeyelım be.seviyoruz onu hala.o klübede onu görmek nasıl bir zevk verir tarif edemem.hayalimde suat ve korkmaz bülentten oluşan bir ekip var.

Adsız dedi ki...

Teribünlerde kocaman bir "Hakan küçüktür ama mide bulandırır" pankartı açılsa yeter de artar. Morarır en azından...

Kapali Ust dedi ki...

Bir üstteki arkadaşın pankart önerisine bayıldığımı belirtiyim öncelikle, sonra da Hakan Ünsal olayına kısaca değineyim. Galatasaray olmasaydı şu anda muhtemelen Karabük yerel televizyonunda yorumcu olabilecek bir insanın, Galatasaray vasıtasıyla kazandığı onca paraya, pula, şöhrete rağmen, camiaya sövüp, sayması akıl karı bir iş değil. 2 gün sonra yorumlarının ipe, sapa gelmediği ortaya çıkıp işsiz kalınca ben bu camianın evladıyım diye sakın ağlamayasın 35lik Hakan. Maalesef senin artık bir camian yok. Bu arada çok övündüğün futbolculuğunun da bu camiayla geliştiği, üstünde taşıdığın sarı-kırmızı formayla bir yere geldiğin de Galatasaray'dan uzak kaldığın yıllarda ortaya çıktı. Blackburn'de yedektin hadi o premiere lig takımı geçelim, peki Çaykur Rize'de niye yedek kaldın hiç düşündün mü?

sembolist dedi ki...

Bizim ''Küçük'' Eşek, bugünkü yazsında beni yanlış anladılar diyor.. Ulan O.Ç Lincolnü,Barosu futbolcu yerine koymayıp hakan şükürün tek bacağı etmez diyne sen değil msin?

euler dedi ki...

Şu herifle bir karşılaşsam bir yerde...
ulan karaktersiz, şerefsiz
sen bu kapının köpeği bile olmazdın ama Allah ın sevgili kuluymuşsun...
Nasip omuş o kutsal forma senin gibi bir ayıya....
Suratından pislik akan bu lanet herife bir bok olmadığını hatırlatacaktır Büyük GalataSaray Taraftarı....

Adsız dedi ki...

teşekkürler duygularımızı dile getirdiğin için

Adsız dedi ki...

şu tarikatçi zavallısı ntv'den şutlandığı gün o kadar mutlu olacağım ki...