12 Oca 2009

Birde Takımla Çalış Be Adam


İkinci yarıya bomba gibi giriyor dendi. Bu ne sakatlıkmış bilen yok. İyileşen Linderoth'u biz sahada beklerken, kendisi yeniden takımdan ayrı düz koşulara başlamış. Beni hiç kimse bu adamın bizde sakatlandığına inandıramaz. Linderoth, hayatında MR çektirmemiş biri diye kakalanıyor bize. Öyle bir rahatsızlığı var ki, tedavi ve rehabilitasyon masraflarını biz ödeyelim. İsveç Milli Takımı'nın bankosu olarak Florya'ya geliyor. Oynadığı bir kaç maçta hepimizden geçer not alıyor. Tamam diyoruz bu orta saha bu sene top göstermez. Nitekim bir kaç maç göstermedi. Gerçi eğrisi doğrusuna geldi Topal çıktı sahneye sayesinde. Derken Linderoth'un garip bir sakatlığı çıktı ortaya. Oysa ki maçta çıkmamıştı ortaya sakatlığı. Gitti memleketine, hemen teşhisi koydular, kemik erimesi dediler. Amerika'da bir yerde nokta ameliyatı oldu. Yani araştırmalar yapılmış, ameliyat tarihi, ameliyatı yapacak doktor, herşey önceden planlanmıştı. İş bir hacıağa bulmaya kaldı. Futbolcu pazarlamacıları kapımızı çaldılar. Linderoth bizim futbolcumuzdu artık. Kader utansın dı. Amerika'ya ameliyata gönderdik. Nasıl oluyorsa eriyen kemiğe operasyon yapılıyor, belkide çinko kaplanıyordu artık erimesin diye.
Sonra memleketinde temiz hava bol gıda alarak bitirdi sezonu. Arkadaşları can pazarından şampiyonluğu çıkarırken Linderoth kemiği iyileştirip dönüyordu. Tamam dedik, üstelik Uğur Uçar dönememişken, sağ tarafa Linderoth hızır gibi yetişmişti. Bir iki maç oynadı sakatlandı. Daha doğrusu bu futbolcu için sakatlandı yerine iyileşti demek lazım. İyileştiği zamanlar sakat olduğu zamanlardan daha azdı. Memlekte gitti Linderoth yeniden, ilk yarıyı neredeyse bütün takım sağbek oynayarak kapattı. Başta dedik, artık tamam dı. Linderoth tamamen iyileşmişti. İlk resmi maçta, kupa maçında bekledik oynamasını. Hoca resmi maçta sorumluluk vermek istememiş, yavaş yavaş monte edecekmiş takıma. Olsun dedik, dünkü dandik maçta bakalım Linderoth'umuza diye ekran başındaydık. Yoktu, nerdeydi, bu gün ortaya çıktı. Takımdan ayrı düz koşu yapıyordu. Geçmiş olsun.

2 yorum:

Mario Jardel dedi ki...

tardini bu konuyu araştırmış, bi ara blogunda yazmıştı. Abi adamın sakatlanmadığı falan külliyen yalan.. bu adam müzmin sakat işte detaylı yazı :

http://tardinibufe.blogspot.com/2008/11/tobias-linderoth.html

Temur dedi ki...

abi zaten aynı skatlık Ljunberg'in de başını yedi.