28 Ara 2008

Yiğido Galatasaray'da


Gazeteler günlerdir yazıyor. Mehmet Yıldız'ı Florya yollarında görmek istiyorlar. Sevdiğim bir futbolcudur, tank gibidir. Delikanlıdır, yiğittir.Tam Galatasaray futbolcusudur. İkinci yarıda en büyük değişiklik bizde olacak gibi.

Mehmet Yıldız geliyorsa, mutlak Ümit Karan gidiyordur.İçimiz elbet burulacaktır Ümit için. Fantastik gollerini özleyeceğiz elbet. Milan Baros'la muhteşem ikili olurlar. Bu arada Aydın'a yazık olacak gibi gözüküyorsa da korkmaylım kiralık gidecek. Aydın Aslantepe'ye yetişir. Biraz Temeltepe'de burnu sürtsün diye şark hizmetine gönderiyorlar galiba. Saçını başını kessin öyle gitsin. Kızılırmak boyları Bebek sahili değildir.

Galatasaray resmi sitesi yazmadan hiç bir transfer haberine inanmam ama, az evvel Bülent Uygun'un açıklamalarından bu sonucu çıkardım. Aydın'ın Sivas'ta pişmesi gerektiğini falan söyledi. Ben Mehmet Yıldız'ın taraftara yılbaşı hediyesi olarak ilan edileceğine inanıyorum. Yanlız bir ricam olacak, gol attığı zaman yüzüğünü öperek golü karısına hediye eden futbolculara gıcık oluyorum, bazen bu hareketi Yiğido'da yapıyor. Sakın yapmasın.

16 yorum:

Mario Jardel dedi ki...

Nazmi abi dediğin gibi resmi sitede bir açıklama yok, demin lig tv'ye baktım orda da bir şey yok. Bülent uygun ne zaman açıklamış ?

Nazmi Hasdemir dedi ki...

resmı acıklama yok, ben tahmin yapıyorum, umarım yazdıklarımı yedirmezler. Bana göre transfer tamam. Bülent Uygun'un konuşmalarından bunu anladım.

Mario Jardel dedi ki...

Ne diyelim, hayırlısı olsun eğer transfer gerçekleşmişse. tabi bu durum ümit karan'ın galatasaray'da ki geleceğini de tamamen netleştirdi. bir aksilik olur Takasta olmazsa bile ligin ikinci yarısında, bir mucize bir dahaki sezon onu göremiyeceğiz. benim kanımca sivas'a takas olarak gitmek yerine bundesliga'da kalburüstü bir takıma gider. Galatasaray'a ilk geldiği günlerde 24 yaşında lazio'ya attığı golden, 32 yaşında benfica ya attığı gole kadar bütün gollerini çok özleyeceğiz, aynılarını mehmet yıldız'dan bekleyeceğiz artık. Umarım ümit'i arattırmaz yaptıklarıyla. Aydın yılmaz'a 4-1 yenildiğimiz maçın sonunda deivid'in formasını aldığı günden bu yana acaip derecede uyuzum. Dediğin gibi abi sivasta biraz burnu sürtünür. Zaten mehmet güven ile yaser'den de geleceğe dair bir ümit yoktu. mehmet topal yarım sezon da kendisini gösterirken m.güven kaç küsur senedir hala sözde ümit vaat eden genç statüsünde ama o nasıl bir ümitse biz hala bişiy göremedik. Artık anadolu kulüplerindeki serüvenlerinde kendilerine başarılar..

Yavuz Aygün dedi ki...

Bence Mehmet Yıldız hiçbir zaman büyük takım oyuncusu olamaz.Hadi oldu diyelim Mehmet Yıldız'ı almak için Galatasaray takımının Mehmet Güven , Necati ve Yaser'i verip Aydın'ı kiralamak artı üzerine yetmezmiş gibi para vermeleri kadar saçma ve anlamsız bir transfer olamaz.
Kaldı ki herkesin tahmin edeceği gibi Mehmet'in gelmesi Ümit'in gitmesidir.
Hadi Mehmet , Yaser , Necati'yi geçtim ama Aydın'ı daha ne kadar kiralık gönderecekler ve tabiki senin elinde Ümit Karan varken onu gönderip Mehmet'i almak nasıl bir transfer mantığıdır anlam veremiyorum..

sembolist dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
sembolist dedi ki...

mehmet yıldızn, Lincoln-Baros-Arda-Kewel kurgusunda,futbol zekası ve mantalite olarak ne derece uyum sağlayacağı noktasında şüphelerim var... arkadaşlar Ümitin yedek kalma sebebi Baros ta olup da onda olmayan özelliktir.. Baros tek pasla,duraksamadan pas yapabiliyo... ümit ise direk kaleye vuryo.. gol olup olmaması ihtimale kalıyo..Çok şık gollere imza atan Ümitimizin para kazanama vakti geldi.. 3milyon euro veren dubaiye gtsin bence de..

selaminko dedi ki...

ben şahsen Mehmet Yıldız'ın Galatasaray'da başarılı olacagına inanmıyorum. Haiyi bir GSlıdır ama bence bu takımda çok başarılı olamaz. Efendiliğine, çalışkanlıgına saygı duyarım o kadar.

drvenom dedi ki...

Nazmi abi bizim başkan krizi sever. Bence alacağımız yok Yıldız'ı. Ben de çok isterim gelmesini ancak bence performansı düşük oyuncuları kamçılamak için bu hareket yapıldı. Mehmet Yıldız'ı harbiden satmak isteyen adam tüm teklifi medyanın ağzına sakız yapar mı? odyakmaz ile uygun hemen ifşa ettiler gidecek fubolcularımızın ismini. Ya başkanın emirleri böyle ve oyuncuları krize sokmak için yapılmış bir taktik ya da uygun şerefsizi yıldız'ı satmak istemeyip bizi yıpratmak istiyor. ama gelirse sevinirim.

Sevgiler Onur.

Adsız dedi ki...

Aslında sizin bu değerlendirmenize şaşırmadım değil.Beş para etmez adamın tekidir. Mecnun Odyakmaz ve Bülent Uygun mantalitesinin futbolcu versiyonudur kendisi. Ha bir de önemli not; gol attıktan sonra yüzüğünü falan öpmez, kurt işareti yapar daha önceleri yaptığı gibi. Merak etmeyin yani...

Adsız dedi ki...

Ha buarada Ümit Karan'ı da Başkan bu kadar kolay harcamaz, harcamamalı. O bize çok mutluluklar yaşattı. 10 tane Mehmet Yıdızı Ümit Karan'ın sol taşşağına değişmem. Unutmadık Ümitin muhteşem gollerini. En son fenere kupada son dakikada attığı gol bile yeter benim için. Türbinin en sonundan en altına nasıl gittiğimi hatırlamıyorum bile. Bu adamın Ümitten neyi fazla onu da bilmiyorum ayrıca.

Saygılar.
Bir üstteki yorumu yazan...

Adsız dedi ki...

Neyi tartışıyorsunuz arkadaşlar.Bu adam K.H.Rummenige nin Türk Versiyonu.Seyredenler bilir kendisine baktığı sürece 2 sene sonra 20 milyon euro ya her takıma satılabilecek adam.Ümit ten de daha Galatasaraylı olur.Hasan ın da veliahtı buldozerlisi olur.Keşke verseler de alsak.

hadesperado dedi ki...

bana en gerçekçi gelen yorumu @Onur yapmış...
bu iş olursa sezon sonu ya beleşe yada şimdiden sezon sonu için anlaştıkları çok cüzi bir fiyata olur... yoksa bu kadar lafı edilmezdi...
zaten bülent uygun denen herif de 5 mil. €'dan bahsediyor... yok devenin nalı!

Juan y Fer dedi ki...

Hello,
it is clear that he will be one of the names during next month, but I do not know if Galatasary needs this players, I think Fenerbaçe can be a better solution for him
Regards,
http://saqueneutral.blogspot.com/
(a blog about sport in English and Español)

Mario Jardel dedi ki...

Oyuncuların yanında sivasspor'un 3 milyon euro istemesi yüzünden transferin yattığı söyleniyor. Bizimkiler 2 milyon euro vermişler.

Adsız dedi ki...

Yakışır Bozkurt'umuza Galatasaray forması.

Adsız dedi ki...

Mehmet Yıldız gelmiyor nazmi abi www.ajansspor.com da yazıyor