4 Ara 2008

Kudurmaya Devam

Pastör hortlayacak neredeyse. Ya da Pastör zamanında bu kuduzlar yaşasaymış, daha önceden icat edilirmiş aşı. Kim bilir kaç kişi kurtulmuş olacaktı bu hastalıktan. Fakat aşılarıni kim yapmışsa bunların, kudurdu diyoruz ama bir türlü iptal olmuyorlar.

Arda'nın 2 metreden karın boşluğuna top geliyor. Nefesi kesildi çocuğun. Yere yattı, nefes aldırdılar, ayağa kalktı, topunu oynamaya devam etti. Hepsi bu kadar. Olur mu, nasıl taş koyacaksın. Sonra sana kızmazlar mı Galatasaray'ı övsen. Varlık sebebi Galatasaray'a sövmek olan biri ne yapacak, salyalarını saçacak. Pazar gününe kadar vaktiniz var köpekler. İşi gücü, maçı bırakacağız haberiniz olsun. Hiç maça gelmeyenler maçta olacak. Bakalım kudurmak nasıl olacak. Kulağınız bizde olsun, çatlayıp geberene kadar bağıracağız. Lincoln'e Kewell'e, Arda'ya sövmek nasıl olur göreceksiniz.

Satılmış medya mensubu , haber yapmış, altına yazı yazmış. Kendisi diyor göğsüne top geldi diye. Ama başlığı okuyor ya herkes o kadar yeter. Bunu okuyan Skibbe dinlendirecek Arda'yı.

Herta Berlin'i de gözünüzde büyüttünüz değilmi. Köpekler istedi diye atlar ölmez.

3 yorum:

Kapali Ust dedi ki...

Bunların alayını dün Lincoln sahada yaptıklarıyla top diye sektirdi, adeta küfür etti. Ee sıra Arda'da o zaman pazar günü, bir top sektirme operasyonu da ondan bekliyoruz.

Adsız dedi ki...

dediğin gibi abi pazar gününe kadar vakitleri var bunların rıdvan dilmenin yazısına baktım lincolnden hiç bahsetmemiş beyimiz ulan kötü oynasa yerin dibine batırırdı anasını satıyım bu ara baya bi coştu bunlar hıncaldan ne beklersin ki zaten lincolne hain diyen soytarı

aksilaz dedi ki...

66 mız bunlara gereken cevabı sahada verecektir.göt korkusu erken basladı.ama anladılar bu takımın durdurulamayacagını