30 Kas 2008

Taktik Hakemden;Galatasaray 3 Hacettepe 1


Bu sene ilk defa maça gitmedim. Canımdan bezdiren Alman'ın altınamı üstünemi bir Alman daha gelince bu hafta daha fazla sinirlenmemek için kendime izin verdim. Benim gibi düşünen taraftar az değildi. Hepsine empatiyi gönderdim maç benim yüzümden boş kaldı!.




Tartışmasız ligin en kötü futbol oynayan takımı biziz. Bizden daha kötüsünü ancak bu şekilde bulabildik. Maça gelmekte direnen taraftar Metin Oktay'a tezahürat yaptı. Ali Sami Yen'de Metin Oktay'a bağırılıyorsa takımdan kimse memnun değil demektir. Galatasaray'a gelmiş geçmiş en gereksiz futbolcu Meira'nın hatasından golü yedik. Bu adam nasıl futbolcu anlamadım. Her pası rakibe gidiyor, en ufak bir katkısı yok takıma. Bu kadar teknik olupta bu kadar kötü futbolcu olmak için ne yapıyor acaba. Diğer kazma Servet'imiz kemdi futbola devam ediyor. Servet'in boyun 10 cm kısa olsa bu teknikle, bu kafayla, bu sinüzit illetiyle, memleketi Iğdır'ın takımında bile oynayamaz.




Hocayı eleştirmeyi bıraktık, bu maçta hocanın hatasını hakem söyledi. Ulan salak dedi karşında senden kötiü bir takım var, hocası senden bile kötü. Defanstaki baltalardan birini çıkar Baros'un yanına Ümit'i al farka git. Yapamıyorsan ben yapayım, Meira'ya bir sarı kart verdi önce. Hocanın aklına geldi, Meira'nın gereksiz olduğu. İkinci yarıda oyundan alındı. Hacettepe'de oynayan sarı kartlı gariban elini kaldırdı cezayı kesti. Görmese kimsenin bir şey demeyeceği, dahası kimsenin görmediği elle oynamayı görüp penaltıyı verdi. Ve Baros ıkına sıkına bütün golleri attı.




Bu maçta Sabri beklenmedik derecede iyi oynadı. Bir kaç bozuka tutturdu. Sonlara doğru Galatasaray takımı 9 kişi kalan takıma maçı tek kaleye çevirdi. Takım 3 puanı garantileyince taraftar içki masalarının tezahüratıyla maçı bitirdi.




Rakip eksik kalmasada sonuç aynı olurdu. Tabelaya bakmıyoruz, değişen bir şey yok kötü oynuyorduk, eğrisi doğrusuna denk gelip kendiliğinden değişiklikten sonra normale yaklaştık. Defansta Meira yerine Emre Güngör oynayacak, orta sahada Topal.




Lincoln; Şova devam ediyor, topa yalvarıyorum ne olur Lincoln'ün ayağına git.

13 yorum:

Mario Jardel dedi ki...

Abi maçtan sonra maratonda erman denen futbol teröristi ( izleyen arkadaşlarımın dediğini aktarıyorum bizzat izlemedim) ben hacettepeli futbolcu olsam o lincoln'ün ayağına bi girerdim ömrü billah top oynayamazdı gibi kelamlar etmiş. Bu ne biçim bir açıklamadır galatasaray yönetiminin böyle sadistçe, teröristçe açıklamalardan dolayı kesinlikle bir açıklama yapması lazım!

Adsız dedi ki...

balta'dan ve meira'dan bir an evvel kurtulmamız lazım. onlarsız olsun da nasıl olursa olsun şu defans hattı.

Adsız dedi ki...

Fb-Gs maçından 3 gün önce başlayan ve gerçek sebebini hakikaten çok merak ettiğim toroğlu-yıldırım kapışması son dönemde restleşmeye döndü.antu, 1 aralıkta toplu şekilde üyelik iptali yapacak..
toroğlu akıllı adam.ben herkesin düşmanıyım tribiyle fırsatı kaçırmadı bugün.aptal aslında.yıldırımla ilgili elinde çok büyük bir koz olmasa bu kadar cesur olamazdı.kesinlikle yıldırımı köşeye sıkıştıracak bir şey biliyor.yayıncı kuruluş vasıtasıyla tehdit etmişti yıldırım onu.ya ekmek yediği teknenin(şansal?) baskısı ya döt korkusu, onu fırsat çıktığı anda bize saldırttı.

federasyon hala açıklama yapmadı hakem atamalarıyla ilgili..

toroğlu- yıldırım olayı hakikaten büyük soru işareti..

Skibbe, kallinin giderken yönetime tavsiye ettiği 3 isimden biriydi.Hatta son sıradakiydi.ilk ikisi gelmeyince buna kaldık.
Kallinin bu ipe sapa gelmez zamanda geri dönüşünün bence gerçek anlamı sıçtığın boku temizle nin dik alası..

Altuğ

drvenom dedi ki...

bu blog işlerinde yeniyim yanlış yere yazmışız yazıyı. yazı aynen şöyle


kusura bakmayın doluyum bir yere yazmam gerekiyordu son zamanlarda buraya sardım. erman toroğlu ömer üründül mehmet demirkol hakemi linç ediyorlar. neymiş!? hakem küçük takımı ezmiş. buyrun inceleyelim pozisyonları! lincoln kontratağa çıkarken adamın bacak arasından geçiriyor topu ve adam yavaş olduğundan lincolnü engelleyerek faulle hızlı atağı kesiyor. bu pozisyon dünyanın her yerinde sarı kart!! sonrasında barış faul yapıyor. hakem faulü veriyor pozisyonu kart olarak değerlendirmiyor. yerdeki oyuncu sarı kart işareti yapıyor doğal olarak sarı kartla cezalandırılıyor. gel gör ki medyam ağız birliği yapmış ilk defa olarak bu kuralın uygulanışını eleştiriyor! ulan şimdi mi geldi aklınıza bu kuralın uygulamasını eleştirmek kansızlar?!! galatasaray çuvalla sarı kart görürken sesiniz çıkmıyordu allahsızlar! oradan mehmet demirkol da şerlok holms gibi sanki büyük bir şey yakalamış gibi barış özbek'in hakeme "hocam sarı kartlık bir hareket yok" diyen göz kırpışını yakalmış(!) "bak barış özbek göz kırpıyor" diyor!!! ulan şerlok sen şerloksun da burası skatlınd yard değil! yemezler... gelelim penaltıya! doğrudur kart yanlış adama gösterilmiştir. lakin hakem ilk yarı da penaltıyı yapan adama sarı kartı verebilseydi (sabri'nin tekme tokat indirilişi hiçbir kanalda gösterilmez!) doğru kartla kırmız kart görecekti. yahu inanamıyorum adamların sesleri titriyor sinirden bu pozisyonları anlatırken. galatasaray nefreti bu kadar yoğun ne kadar yaşanabiliyor inanılmaz! galatasaray'ın üçüncü golüne bakalım! nedir kardeşim barış özbek yaygarası!? adam topa dokunmadığı sürece ofsayt olmadığı meydanda değil mi? kural mı değişti yine? kaldı ki topa bırak barışı servet bile dokunamıyor. yahu hasta fenerbahçeli galatasaray spor muhabirleri var! galatasaray taraftarının iki eli yakanızdadır hem bu dünyada hem de öbür dünyada. aziz'in adamları(!).

Burak dedi ki...

Nazmi Abi (şahsen tanışmışlığımız yoktur ama samimi bulduğumdan böyle hitap ediyorum) artık bu Erman şebeğiyle ilgili birşeyler karalamak farz oldu.Ağzından salyalar akan köpekler gibi saldırdı hakeme ve Galatasaraya. Bir ara çatlayacak sinir krizi geçirecek filan zannettim. oradan Papila ahkamı kesti maçta kural hatası var tekrar edilmeli. Bizim ayı gökmen de papilaya destek verdi. Yani bunlar Galatasaraya ne gözle bakıyorlar acaba pkk gibi terörist gibi filan mı görüyorlar galatasarayı. Hepsini bıraktım da ermana sadece ben değil bütün galatasaraylılar bela okudu dü akşam.Artık çizmeyi aştı.

Kayaoğlu 29 dedi ki...

Renktasim,
Galatasaray düsmanlari takima saldiririken bizim sahiplenmemiz lazim. Hic birimiz takimin oyunundan memnun degiliz ama Galatasarayimizi Erman'a, Demirkol'a falan yedirecek de degiliz. Emre Güngör döndü, Mehmet Topal döndü. Takim düzelecektir.

liverpoolandkop dedi ki...

oOoOo Lincoln topunu sektir
seni çekemeyen bütün ibnelerin
alayını siktiirrr

UltrAslan'dan alıntı "Kral Hakan Şükür" melodisi =)

sembolist dedi ki...

Abi güzel yorumlamışsın.. Mehmet Topal,Emre güngör ve Barış.. Bunlarla oynu sıkıştrıp gol yememeyi başrırız..deplasmanda bunlarla galip geleblriz.. Ahmet çakal,erman piçi,bülent tulun piçi,hakan ünsal piçi galatsaray aleyhine her frsatta zehrlerni boşaltyolar..

hadesperado dedi ki...

bu takım bu rezil oyunu oynadıkça değil staddan, tvden bile izlenmez arkadaşlar, resmen bunalıyorum izlerken...

maçtan önce dediğim gibi hacettepeye bile tek forvet çıkıyorsan bu akıl mantık işi değildir... baros garibim yine boş bir ilk yarı oynadı stoperlerin kucağında...
ne zaman bitecek bu çile, ne zaman haldır huldur saldıra saldıra top oynayacağız merak ediyorum, veledin yanına dede de geldi bakalım nereye kadar gidecekler...

buraya yorum yazan arkadaşlar gibi ben de ermana ve diğer salya saçanlara bikaç kelam etmek istiyorum... özellikle altuğ'un yazdıklarında yola çıkarak ermanın ve şansalın dün geceki kuduruklukları fenerlilerin ligtv üyeliklerini iptal ederiz yaygarasından kaynaklanıyor, resmen kuduz köpek gibiydiler nasıl kudurduklarını görmeliydiniz daha önce böylesi yaşanmamıştır... ortasahada kimse yokken top sektirdi diye Lincoln'e saygısız diyen fenerli erdoğan arıca sahadaki kasaplıklara neden bişey diyemiyor? neden kimse bunu sorgulamıyor? rıdvan, erman, gökmen, hakan ünsal... yorumcuymuş bunlar! alayının köküne kibrit suyu... takımın başında adam gibi adam olsa hepsini susturur ama yok işte, boyuna malzeme veriyor bu leş yiyicilere...

Adsız dedi ki...

Anlayamamıştım ve Nazmi'ye sordum. Bu baltalı ilah neden dellendi diye. Eğer yazdığın gibi ise gerçekten enteresan. Tam bir balta tavrı. Ne demeli, top sektirmek bizim en bayıldığımız iştir. Yapana hem de Lincoln tarzı yapana helal olsun. Erdoğan efendi senden şu sıralar eski futbolcu deyu bahsedenler bilirler de gençler bilmezler ne kazma olduğunu. Bana soranlara "Erdoğan diye bir FUTBOLCU yoktu" derim hep.

Aferim baltalı ilah, demek ki neymiş, büyük adamın en büyük özelliği senin gibilerin turnusolu oluşuymuş...

Yürü be Lincoln sektire ittire. Seni bu takıma lider yapamıyan adama ben hoca mı derim?

Selamlar

Çetin

hadesperado dedi ki...

Çetin abi, bu erdoğan arıcanın Galatasaraylı eski futbolcu olduğunu duymuştum ama tavırlarından, konuşmalarından ve bazı demeçlerinden buram buram eziklik kokuyordu o yüzden fenerli yazdım... dediğine göre futbolculuğunun da ne olduğunu anladık...

yaptıklarıyla ezik tanımına oldukça uygun, Nazmi abi bi b.k sandıklarımıza eklenmeli artık bu ve bunun gibi kendilerini futbol adamı zannedenler...

bu arada erman, LiOncoln'ün top sektirmesi için "ben futbolcu olsam bu adamı takip ederim" dedi. LiOncoln dava açsa kazanır...

Adsız dedi ki...

Burası Mahalle Takımı değil mi?

Mahalle maçında yapın bakalım o hareketi de görelim.

Ben Nazmi Bey'in bu konuya değinmesini beklerdim. Çünkü futboldaki o ruhu seven biri bu davranışı yermeliydi.

denaissance dedi ki...

mahalle takımlarında herkes degismeli kaleye geçer de o hareketi yapanı kaleye geçirmezler benim bildiğim..