21 Eyl 2008

Lincoooln,Lincoooln; Kocaelispor 1- Galatasaray 4


Orkun,Uğur,Emre Güngör,Emre Aşık,Hakan Balta,Linderoth,Barış,Sabri,Arda, Serkan, Ümit Karan. Yok canım Kocaelispor maçına çıkan kadro değil. Sağlık ekibi sayesinde hastaneden taburcu olan yok.

Deplasmana gidecekler için gün sıkıntılı başladı. Açıkça ben çekindim, emanet, kesici, delici ne varsa otobüse bindirmişler. Hodri Meydan Kürfez taraftarları da tehditlerle seyirciyi bekledi. Umarım kazasız belasız dönerler.

Ya Çaylağın Türkçe bilmemesi işimize yaradı. Basını, okumayan televizyonu dinlemeyen Hoca Lincoln'ü kızağa almadı. Ya da sağlık ekibinin kötü performansı sayesinde Lincoln sahadaydı. Beni kimse dinlemesin, ortalama basın ne diyorsa tam tersi doğrudur. Bu futbolda ki olmayana ergi metodudur. Takımında Lincoln olacak sen ona yedek kulubesinin tozunu aldıracaksın. Odunla döverler adamı, dövemediklerinin de sakalına, bıyığına geçirirler. Sakallıya kalsa Mehmet Güven Lincoln'den iyi. Taraftar da ne yapsın Fotomaç okuyup etkisinde kalıyor. Lincoln bundan sonra her maça damgasını vuracak göreceksiniz. Nonda, Lukunku'luk yapmasa asist kralı olur.
Bu Lukunku'ya ısınamadım. Çok kolay gol atıp tonlarcasını kaçırıyor. Aydın ve Lukunku'yu Galatasaray Hastanesi'ne gönderdik. Onlara kolay gelsin, maden ocağındaki işçiden daha çok çalışıyorlar.

Hasan Baba, sağ bek oynadığının farkında değil. Çalım yapmadan maç bitirirse, halı sahada devam eder. Ben kazma bir sağbek olupta geleni geçeni yıkacaksa varsın Hasan Şaş gibi delikanlıca oynasın. Yürü kaptan sana bu sezon banko verdim beni utandırma. Ayhan yaşlandıkça gençleşiyor. Seneler geçtikçe daha çok koşuyor. Kewell, Baros, Arda(haftaya) forveti bu sene gol rekoru kırar.

Meria-Servet ikilisinde Servet-Emre Güngör gibi bir uyum henüz yok. Defansta Servet rütbe tenzili oldu o yüzden olabilir. Servet Meira'nın emrine girecek başka yolu yok. Var da Servet'e ayıp olur, Aykut'un yanındaki koltuk boş duruyor.

Aykut deyince; Galatasaray'ın gol attığı anı çekmiş televizyon. Her kes pozisyonu takip edip ayağa kalkıyor seviniyor, Aykut sanki üzülüyor.(Bana göre üzülüyorda adama fazla taktığım için bunu yazmamış kabul edin).

Yıllardır Galatasaray'ın maçı artık sadece taraftarlar için değil başka futbolseverler için de takipte olacaktır. Taffarel bulundu, Popescu bulundu, Servet Bülent olacak, Lincoln Usta biraz daha Hagi'lik yaparsa 2000 yılı geri gelmiştir. Baros Hakan Şükür'ü aratmaz.

Güzel günler göreceğiz çocuklar, beni takip edin.

5 yorum:

Adsız dedi ki...

abi bravo aykutu iyi yakalamışsın.
herkes kalktı ayağa sevinip alkışlıyor küçük prens oturduğu yerden bi karış suratla zoraki el çırpıyor..

servet yine adamı kaçırdı gol yedik.

Lincoln e bizi utandırmadığı için teşekkür ermek lazım.Nerdeyse tribünde kavga ediyodum geçen hafta ona küfür edenlere saldırdığım için.

Mario Jardel dedi ki...

Abi zaten bu aykut morgan de sanctis kampa katıldığı gün bütün futbolcular hoşgeldine giderken gitmemesi, yardımcı antrenörlerin baskısıyla gitmesi ve adama soğuk davranması ile gözümde bitmişti. Kardeşim garezin varsa git yönetime yap niye kinini adamdan çıkartıyorsun !!

jose dedi ki...

nazmı bey
skıbbeye daır analızlerınız nelerdır?

Nazmi Hasdemir dedi ki...

Skıbbe için yazdıklarımızın arkasındayım. Bu kadro tarıhının en buyuk kadrosudur. Dünyanın en kötü hocasıda olsan bundan daha kötü oynatamazsın. Burada stajını tamamlamaktadır. Nıtekım şimdiki milli takım hocaları Low, stajına kadıkoyde başlamış dövülmüş, bursaspordan kovulmuştur.

Galatasaray'a hoca moca gerekmez.

sembolist dedi ki...

Bnece de Skibbe nin macera arama hevesi takımı fenliyor..