22 Eyl 2008

Haydan Gelen Huya Gider



Sivasspor'a şok haber
Sezona iyi bir başlangıç yapan yiğidoların 3 puanları silinecek




Geçen yılın başında sahada kaybettikleri maçı masada 3-0 kazanmış, yürümüştü Bülent Hocam.

Sesini çıkarmadı, attı 3 puanı cebe. Trabzonspor'un feryadı nafileydi. Yiğido, son haftalara bu puanlar sayesinde şampiyonluk hesabı yaparak girdi. Bülent Uygun Fener'e yaranacağım hesabına girmese Şampiyon bile olacaklardı nerdeyse. İstemem haksız puanı ama yan cebe koyun hesabı.

Bakıyoruz bu yıl aynı muamele Sivasspor'un başına gelmiş. Sahada kazanmışlar, yok esame yok yanlışlık falan masada kaybedecekler. Bakalım gözü yaşlı şair Hocamız ne diyecek bu işe.

Sivas; memleketimin takımı, kazanmasını isterim ama kayısı ağacı misali, kayısıyı ağaçtan yemek istersen dalı her tarafını çizer, üstün başın yapış yapış olur, yemekten vazgeçersin, lanet edersin kayısıyı dalından yemeye vazgeçersin. Aynı duygu benimkisi, Bülent Uygun'un başında olduğu takımın kazanmasını göreceğime bağrıma taş basarım.

Kusuruma bakmayın hemşehrilerim, Bülent bugün var yarın yok, biz her zaman burada ve birlikteyiz.

1 yorum:

sembolist dedi ki...

merhaba Nazmi Bey. Bu blogu geç keşfettğim için kendime kızıyorum.. Bi Galatsaray taraftarı olarak 'Bülent Uygun-Aziz yıldrım-Mecnun Odyakmaz' ortaklığına her daim kızmakla beraber bu haftaki sivas-fener maçında bi farklılık olup Sivas mücadele edecek mi,şüphelyim..