6 Tem 2008

Beşiktaş'ta İbolar Darbesi


Bir anda bütün İbolar toz oldu. İbo'lardan Kaş olanı ne olduğunu kimsenin anlayamadığı bir sihirle İspanya'ya transfer oldu. Bizim bile yolda görsek tanımadığımız Kaş'ı nerde görmüşler, hangi maçını izlemişler de kapmışlar hayret valla. O kadar futbolcu Avrupa haliyle yanar tutuşurken Kaş İbo hiç yanmadan lejyoner rütbesine erişti. İbo Akın başlatmıştı aslında Beşiktaş'tan İbolar tasfiyesini. Geçen yıldan Ayı Sinan başlatmıştı operasyonu. Baki Mercimek'in oynadığı takımda Akın'ı oynatmadılar. Oysa ki geleceği parlak, hızlı, çevik ahlaklı bir sporcuydu. Bilmediğimiz ne kabahat işlemişti acaba.


Beşiktaş'ı takip etmediğimizden, ne zaman sezon açtılar ne zaman gittiler, kimi transfer ettiler haberim yoktu. Taa ki İbo Toraman terlikle otelde dolaşana kadar. Terliğin kavga nedeni olduğu vaka belkide ilktir. Dayak atma aleti olarak eskiden beri kullanılırdı, annelerimiz bizi terlikle döverdi ama o günler geride kaldı. Şimdi kimse çocuğunu dövmüyor. Dövmüyorda eşşek kadar adamlar terlik yüzünden bir birlerine girişiyorlar.


Ayı Sinan'ın parmağı olduğu kesin. Ben anlamam ama burnuma İbo Üzülmez'i üzecekler kokusu geliyor. İbo Toraman'a bir ceza keserler, Kaptan'ın biletini. Merak etmedim değil, terlik twigy markamıydı.

3 yorum:

Mario Jardel dedi ki...

Aslında bir galatasaraylı olarak toraman'ı takımda görmek isterim ama büyük ihtimal affedilecek. zaten daha gökhan zan sorununu çözemediler bir de toraman'ı uçururlarsa beşiktaş'ın defansında adam kalmıyacak.

hadesperado dedi ki...

yeni alınan çek-lere yer açmak için yapılan bir operasyon olmasın :)

bu terlik muhabbeti de her büyük takımda vardır heralde... ama bu kavga, terliklerin de ötesinde birkaç yıldır süregelen olayların son noktası olmalı...

Adsız dedi ki...

toraman giyse giyse, pembe parmak arası giyer.