24 Eki 2010

2525 Şir-i Jiyan

2525 has Galatasaray evladı tribünde korkma,

Galatasaray kayıtsız, koşulsuz, seçimsiz kongresiz Galatasaray Taraftarınındır. Milyonlarca Galatasaraylı adına Ali Sami Yen'de sonuç ne olursa olsun tepinen 20.000 kişidir. Bugün Kadıköyde olacak olanlar da o 20.000 kişinin usaresi, çekirdeği, DNA sıdır.

Hepiniz Metin gibi oynayın, yenilmekten sakın korkmayın. Hayatımda belki de ilk defa Fenerbahçe maçından korkmuyorum. Geçirip geleceksiniz, sadece Fenere geçirmekle kalkmayıp, bütün bu klab-ı zulme karşı muzaffer olacaksınız.

Başında, Commandante, yanında Tugi, köşedeki kafesin içinde 2525 şir-i jiyan, 11 artı 3 nefer ve bütün Dünya üzerine dağılmış milyonlarca Galatasaraylı arkanda.

Ey büyük Galatasaraylı 2525 kişi, bu güne kadar utku vadeden pek çok lafımı işittin. Bahtiyarım ki çoğunda Galatasaray beni isabetsizliğe uğratmadı. Bugün yine aynı kararlılıkla sesleniyorum, bütün Galatasaraylıların öncü birliği sizlersiniz. Gırtlağınız parçalansın, kısılmış televizyon sesini yırtın, bir gün Büyük Galatasaray Kadıköy'de evire çevire yenecek, ve o gün oradaydım diyecek olanlar bir ömür boyu boyunlarında kahramanlık madalyalarını taşıyacaklardır.

O gün bugündür, yüreyedurun, parlayadurun, kükreyedurun çocuklar, gazanız mübarek olsun.

3 yorum:

scapula dedi ki...

Abi fotoğrafta Mert'i görüyorum, Genco'yu görüyorum da önlerinde Serhat Ulueren var ya. :)

Adsız dedi ki...

Nazmi abi yazını okudum,gaza geldim,birazdan Kadıköy gidip karaborsa bilet arayacağım maça gitmek için

hadesperado dedi ki...

maçı bu yazını hatırlayarak izledim, misimoviç'in her çalımında, pino'nun her şutunda, neill'in her mücadelesinde aklıma geldin... bu kez olacak işte dedim...

papazın çayırı bokludereye aslanları desteklemeye değil onlarla birlikte mücadeleye giden taraftarlar gırtlaklarını yırtarken yine bu satırları hatırladım.

o son dk.da pino'nun şutu da girseydi maç yazısını maçtan önce yazmış olacaktın ama olmadı... sağlık olsun...