24 Eki 2010

Daha Ölmedik; Fenerbahçe 0- Galatasaray 0

Fenerbahçe şut çekmeden tamamladı maçı. Aykut hayatının en büyük maçını çıkardı. Top gelmedi. Ve son dakikalara girerken hopörlör destekli 50.000 balon sustu ve bizim 2525 yaralı aslan kükredi. Ne desek, ne yazsak? bu futbolla normalde hezimete uğratmamız lazımdı. Ne var ki  bizim eski Galatasaraylı ataların ürküttüğü yatır var, evliya mezarı var sanki bu stadyumda. Aynı oyunu onlar Sami Yen'de oynasalar çok rahat yenip dönüyorlar. Kanama durmuştur en azından, Kadıköy'de Fener'in ambarına fare girmiştir. Darısı bir sonraki maçadır.

Daha maçın başında geçiriyorduk, çizgiden çıkardılar. Lukas'ın bazukasına Volkan uzadı, Pino'nun şutları az farkla girmedi. Son saniyede kendimi hazırlamıştım. Taraftarın olduğu kaleye Pino asababilseydi, atacaktım kendimi yere.

Galatasaray, Galatasaraylı beraberliğe asla sevinmez. Ancak oynanan futbola gırtlağını parçalar. Ölmedik daha, biz buradayız diye bağıran taraftar Hagi'yi, Hagi taraftarı selamladı. Maçla ilgili fazla bir şey söylemeye gerek yok. Biz Galatasarayız, bu günler için varız.

Galatasararayın maça giden taraftarına, direniş başlatan futbolcularına ve Hagi'ye teşekkürlerle.  

3 yorum:

kapalıtayfası dedi ki...

Koşan orta saha,ayağa pas yapabilen takım,medyanın şişirdiği Fenerbahçe karşısında umduğumdan daha iyi oynadı.Kasımpaşa,Gençlerbirliği,Konya gibi ligin alt sıralarında yer alan takımlara karşı aldıkları farklı galibiyetlerle,iyi takım oldukları kanısına kapılan Fenerbahçe'yi az daha yenecektik.Elano,Pino ve Misimoviç'in iyi futbolu,Fener defansını ileriye çıkarmadı.Pino'yu santrafor olarak hiç düşünmemiştim.Adam bayağı iyi bir santrafor çıktı 5 de 4 isabetli şutla oynadı.Hagi'nin başarılı olması için bu kadrodan bir forvet bulması gerekirdi,onuda ilk maçında bulması güzel oldu.Surinamlı Pino'yu nasıl santrafor olarak oynatmadı hayret.Oysa Monaco'da santrafor oynamış bir dönem.Trabzon maçını alırsak,bir umuduğumuz olacak

www.sonvagon.blogspot.com dedi ki...

Fenerbahçelileşmemeliyiz!

Daha önce zor durumlarda GS galibiyeti alıp günü kurtaran FB gibi yapıp sorunların üzerini kapatmamalıyız! 10 yıllık serinin bozulması bizi kaf dağına çıkartmamalı, sorunları masaya yatırmalı ve geleceğe sağlam adımlar atabilmeliyiz.

www.sonvagon.blogspot.com

aylak adam dedi ki...

istediği maçta oynayıp istemediğinde oynamayan futbolculu Galatasaray isterse gitsin o stadyumda 10 atsın gözümde zerre değeri yok. Sahada ve saha dışında Galatasaray'ın geleceğiyle oynayan mihraklar oldukça ne bu maçın ne de diğerinin, ne de alınacak kupa ve şampiyonlukların zerre değeri yoktur.