23 Eki 2009

Fener Maçı İdmanı; Galatasaray 4- Dinamo 1


Galatasaray'ın ciddi takımlarla oynamama serisi devam ediyor! Araya sıkışmış dandik bir Avrupa Kupası maçı angaryası daha oynandı! Akıllar Pazar günü oynanacak maçta. Bir sakatlık olmasın diye aşırı dikkat edildi. Kaptan bu kez kulübenin kaptanıydı. Elano'yu dikkatle izleyecektik.


Tribünler bu sene klasik, Bucaspor maçında bile tıklım tıklım olur. Leo Franko'dan başlayalım. Bu maçta aslında hiç iş düşmeyecekti, o kıl gol olmasaydı. Ancak bizim attığımız ilk golde aynıydı. Servet'in gölgesi golü kazandırdı. Sabri artık oldu, büyük takım futbolcusu kazandık. O kadar büyüdü ki, bir sonraki maç düşünülerek oyundan çıkarıldı.

Onca stoperden yine Mehmet Topal'a iş çıktı. Topal'da tabela oluşuncaya kadar çok iyi oynadı. Caner için hala iyimser olamıyorum. Bu kadar kolay maçta kendini daha fazla göstermesini beklerdim. Demek yetenek bu kadar.

İlk yarı her halde %80 le falan oynadık. Bir ara pas sayısı 40 ı buldu. Gerçi bu pas trafiğini gereksiz bulan ulemalar var, ancak işin aslı böyle işte. Fazla pas yapıp, bir ara kıstıracak ve pozisyona gireceksin. Karambol topları, gelişi güzel ortalar pek görünmeyecek artık Galatasaray'da.

Takımın sağ tarafı en güçlü olduğumuz bölgemiz. Sabri- Keita ikilisi bölgeyi felç eder nitelikte. Kara Şimşek kankası Manda Yiyicisi'ne 2 gol attırdı. Kendi de bir gol atsaydı keşke. Taklasını özledik.

Taraftar bu maçta çok rahat söyledi Nevizade Geceleri'ni. 4-0 olunca artık maçı bitirdik. Toplu istirahete çekildik. Dinamo'nun da şansı varmış ki 3 gün sonra Fener maçı vardı. Yatsın kalksın Fener'e dua etsinler. Eğer başka bir maça çıkıyor olsaydık ve de takım isteseydi Avrupa Kupası maçlarındaki gol rekoru kırılırdı.


Leo'ya hayranlığım maçlar ilerledikçe artıyor. Degaj yapmayan bir kalecimiz var artık. Aslında kaleci demek bile yanlış, Leo elle oynama hakkı olan bir defans oyuncusu. Topla en az Servet kadar oynadı. 6 pasın içinde çalım bile attı.


Takım ve taraftar 50. dakikadan sonra Fener maçına konsantreydi. Bütün futbolcular o maçta kazasız belasız oynayabilmek için risksiz oynadılar. Maçın sonlarındaki isabetsiz paslar bu yüzdendi. Yediğimiz gol üzerinde düşünmemiz lazım. Yine toptan korkan futbolcular, sırtını dönenler vardı.


Maç bu elbet posizyon verilecek, biraz daha dikkat çocuklar. Şimdi hepimiz yatalım kalkalım, yine yatıp kalkalım ve Kadıköy'e hazırlanalım. Büyük Galatasaray Ailesi; seferberlik ilan edildi bu defa boş dönmece yok.

2 yorum:

SEFA dedi ki...

SİZİN GİBİ ÇOK BİLDİĞİNİ ZANNEDİP HİÇ AMA HİÇ BİLMEYENLERİN PİÇ KAPTANI BU İŞTE.....KANSIZ O.Ç. DEVRE ARASINI BİLE BEKLEME EMRE PİÇİNİN YANINA GİTMEK İÇİN.ACUN,EMRE VE DE BAYRAMPAŞA PİÇİ BERABER GECELERE AKARLAR ARTIK....KALECİ LEO,HAKAN BALTANIN SAPI,AYHAN,ELANO VE DE KANSIZ B.PAŞALI DEFOLUN LAN ARTIK.......

sefa dedi ki...

ulan emre piçi baroşun ayağını kırıyor ve de sen hala adamın götünü yalayıp sahanın içinde bile abi abi çekiyorsun yazıklar olsun sana allah belanı versinnnn ardddaaaaa