10 Haz 2009

Ağırol' Memet


Bizim çakma Memet dönüyormuş gözümüz aydın. Ben bu adamı hiç sevmedim. Futbolunu da sevmedim. Bi bok sandıklarımıza ilave edeceğim. Koskoca Roberto Carlos’un oynadığı takımdan, Roberto Carlos’un geldiği lige, 5 para etmez iken milyon dolarlar kazandıran Fenerbahçe’ye 5 dolar kazandırmadan adeta kaçtı.
Kaçırıldı, pis, dolandırıcı, hırsız, yalancı menecerler( ne demekse, komisyoncu haraççı desek daha iyi) yüzünden.(bu konuya da el atacağız)
Küme düşmüş oynadığı takım, beter olsun bize ne. Çakma Memedi kakalayacaklar yeniden.
Bir koyundan 5-6 post çıkarıyorlar. Birilerinin basiret bağlanması sonucu kendini yabancı olsun da nasıl olsun diyen, parası bol olmasa da gönlü bol olanların yaşadığı ülkede bulmuş bir futbolcu işte o kadar. Menegerlerin dolandırıp maymuna çevirdiği Mehmet Topuz, çakma Memed’i cebinden çıkarır.
Bize gelecek diye ödüm kopuyor. İşte biz bunun için farklıyız. Sene boyunca eleştirdiğimiz, küstüğümüz, hakaret ettiğimiz Başkan’ımız façamızı indirdi. Tam nefret edecekken, bir an gelip sevgiye dönüşür bizim hikayelerimiz. Ağırol Mehmet’in müracat edeceği adres belli, Bokludere’de denerler şanslarını. Kimse sormaz arkadaş senin oynadığın takım neden küme düştü diye. Bu kadar büyük futbolcusun, takımının küme düşmesinde senin hiç mi kusurun yok?
Ne yüzle geliyorsun bu ülkeye. Aynı suda iki defa yıkanılmaz derler bizde. Benim bildiğim Aziz Yıldırım bu adamı bu saatten sonra malzemeci bile yapmaz. Ancak Beşiktaş pusuda, onların sarhoşluğu 5-6 sene geçmez. Hazır husumet tavan yapmışken, geçen yıl Emre’yi bize nisbet yapmak için alanlar gibi, Memed’ide Fener’e darbe indireceğim diye alır bu Beşiktaş. Hem Fatih Hoca varken bir kontenjandır Memet. Tükürdüklerini yalamamak için her daim almak zorundalar. Bari Beşiktaş’tan bir oyuncu olsun mantığıyla Beşiktaş havada kapabilir.
Onlarda almazsa, Memet zaten biliyor (unutmadıysa tabi) Ulus Marşımızı, birkaç da dua ezberletip Sivas’a kakalarlar. Bir iki de ceddin deden neslin baban marşı istikamet Temeltepe, marş marş.

1 yorum:

hadesperado dedi ki...

daum, aurelio, aykut derken; lefter'e kadar gidecekler herhalde...

mehmetlerinin çakmasından da gerçeğinden de cacık olmaz...

bu arada takımı küme düşmüş olabilir ama Betis'teki Emana bizim takımda iyi iş yapar...