16 Şub 2009

Şerefsizlik Para Ediyor



Sadece Baros olsa kolay, Anelka olsa gene işimizi hallederiz. Nobre yapsa, Ümit Karan yapsa hani yine bir derece. Koskoca Adriano elle gol atıp koskoca Moironho'ya koşuyor. Ulan Gattuso adammısın sen lan. Yapıştırsaydın şu şerefsize kafayı, serseydin San Siro'nun çimlerine de tarihe geçseydin.
Hakem ne yapsın kardeşlerim, haftalardır yenemediğimiz maçları hakemelere yıkıyoruz. Alın size Dünya'nın en büyük maçlarından biri ve muhtemelen Dünya'nın en büyük hakemini maymuna çeviren Adriano. Haram olsun lan sana aldığın paralar.
Demek işin içinde para olunca farketmiyor, hangi ligte olursak olalım işimiz sahtekarlık. Yalan, dolan, hile..... Bir an için kontrpiyede kaldın elinle vurdun diyelim, hakem de göremedi, ne kaybedersiniz kazandığınızın yanında aşağılık futbolcular doğruyu söyleseniz. Futboldan iğreniyorum yavaş yavaş. Diyorum ki şu Bordoux bize geçirse, ardından da Skibbe ile 10 yıllık sözleşme yenilense, Arda Turan kovulsa, Hasan Şaş dövülse, Özhan Canaydın yeniden başkan olsa da kurtulsam şu futbol vereminden.
Ulan hokkabaz futbolcular, delikanlıysanız Maradona olun, atın elle golü, yutturun hakeme, sonra diyetini ödeyin. Bütün takımı çalımlayıp atın bir tane daha da göreyim bakalım kaç okka geliyor testisleriniz. Alın tek başınıza bir Dünya Kupasını, dövün küfür edin hakeme Hagi gibi, alın bir UEFA kupası geçin tarihe, yazalım destanlarınızı.
Adriano, şu andan itibaren Dünya'daki en nefret ettiğim futbolcusun, yazıklar olsun emi. Futbolu sevdiğimize lanet ettirdin.

6 yorum:

Sacit Tekin dedi ki...

Gattuso sakat, yoksa yapardı bir güzellik :)

Adsız dedi ki...

Nazmi bu olay bana Nasreddin hocayı hatırlattı...

Hoca Nasreddin bir kış günü göl kenarında ekmeğin arasına kar koyup yiyormuş. Yoldan geçenler bunu görüp sormuşlar;

-Yav hoca, ne yapıyorsun?

Hocanın cevabı gecikmemiş;

-Yahu bu "ekmek arası kar"ı ben icat ettim ama ben de beğenmedim.

Ulan bir halt eden adam azıcık delikanlı olsa hoca gibi ne güzel olacak ama olmuyor birader. Neylersin?

Burak dedi ki...

söylemeyeyim söylemeyeyim diyorum dayanamıyorum. Ben maçı seyretmedim,seyredenlerden hep aynı şeyi duydum, "Adriano elle gol attı." Herhalde doğrudur diye düşündüm.Bu akşam golün videosunu bulup seyrettim ve sözde elle atılmış golü gördüm. Tertemiz gol. Top ortalanıyor,Adriano'nun niyeti topa kafayla vurmak yükselirken doğal olarak kolları açık yükseliyor.Kafayı vuruyor ve o sırada top kafasından sekip Adriano'nun koluna çarpıp kaleye yöneliyor. Yani elle atılmış bir gol filan yok.Bir Maradona'nın attığı golle Barosla Anelkayla bir değil.Bilmiyorum İtalyan televizyonları ve gazeteleri ne yorum yaptılar bu golle ilgili ama bence Rosetti'nin kararı doğru.

sembolist dedi ki...

Abi abartmışsın.. Nobre-Anelka,direk elle kaleye atıyolar topu.. niyet de belliydi.. Adriano ise kafayla vuruyo,sonra eline çarpyo,niyeti elle atmak olsa direk elle içeri atar topu..

muhder dedi ki...

futbolun ruhu yok artık, ruh para olduğundan forma rengi farketmeksizin para için oynayan her adam çakallığın yollarını arıyor. en alt ligden en üst lige kadar böyle. adrianoya gelince o kadar koca g.tlü birinin top oynamasından zaten iğrenmekteyiz.

Adsız dedi ki...

alem gt olmuş naparsın ağabey..