2 Şub 2009

Küçük Takım Hocası; Nurullah


Bir önceki hafta Fenerbahçe, Trabzonspor'u yenememiş, hatta beraberliği Volkan kurtarmış. Büyük takım iki hafta üst üste puan kaybetmez genellikle. Öyle bir maça çıkmışsın ki, maçtan sonra söylediğine bakılırsa beraberliğe çoktan el sıkışacaksın. Ne varki takımın senin gibi düşünmemiş. Başta Tabata olmak üzere ben bu maçı hocama rağmen kazanacağım demiş. Demekle kalmamış oynamışta kazanmak için. Net bir kaç golü Volkan kurtarmış, serbest vuruşu çataldan almış, Selçuk'u ikinci sarı karttan hakem atamamış ve 82. dakikada muhteşem bir golle öne geçmişsin. Üstelik Josiko'mudur nedir yolda görse hiç bir Fener'linin tanımayacağı yaratık oyuna girer girmez sakatlanıp çıkmış. 3. değişiklik yapıldığı için otomatikman 10 kişi kalmış Fenerbahçe sallla pati oyuna dönmüş, gelişigüzel içeri doldurulan bir top Semih'in kafasından sekip Alex'in önüne düşmüş. Alex topa vurduğunda Gaziantep'li futbolcu basacağına götünü dönmüş ve top kurtarılamayacak bir yere gidip beraberlik golü yazılmış tabelaya.

Bu maçın bitiminde konuşan küçük Hoca, Nurullah Sağlam demeç veriyor. Berabere kaldığına seviniyor,'' maçın hakemi çok iyi bir yönetim gösterdi'' diyor. Selçuk'un atılması gerektiğini es geçiyor, vakvakları ürkütmemek için. Sonra Fener'e yenilmemenin verdiği sevinçle soyunma odasına giriyor. İyi oynayan Tabata'nın suratından düşen bin parça. Tebrik ediyor Tabata'yı. Tabata Hocasını tersliyor. ''Nesini tebrik ediyorsun Hocam, o gol yenirmi diye fırça çekeceğine sırtımızı sıvazlıyorsun, galibiyeti kaçırdık işte'' diye çıkışıyor.

Küçük Hocamız, Nurullah bunu anlatıyor televizyonlara. Küçüksün devamlı küçük kalacaksın Hocam. Gidersin sanra biraz unutturursun kendini, ilk kovulan Hocadan sonra Gaziantep'in başındasın.

Nurullah Sağlam; Gaziantepspor'un daimi hocası, biraz büyük düşün olurmu?.

10 yorum:

drvenom dedi ki...

yemin ediyorum kartel ligi izliyoruz. bir sürü karaktersiz o takım senin bu takım benim dolaşıp duruyorlar. nurullahlar giraylar yılmazlar kayıhanlar... yönetici - teknik traktör- kanka futbolcuları yediler bitirdiler izlediğimiz futbolu. zeminlere bakıyorum sanki trt'de spor stüdyosu seyrediyorum. ulan eskişehir gibi klupsün o zeminin hali ne? ümit kayıhan 10 sene önce kovulduğu klube ne skime döner? kim bilir ne cevherler var da haberimiz yok ikinci ligde. ne teknik direktöler var 3. ligde de haberimiz yok bu bumerang kılıklı lavuklar yüzünden. ah gençleri oynatmada sakınca görmeyen, devamlı taktik değiştirip rakiplerini bunalıma sürükleyen oyuncularıyla didişmeyen galatasaraylı teknik direktörümüzün kıymetini bilebilsek keşke. =) istediğin kadar kız abi. istersen nonda'yı niye oynatıyor de istersen yaser'i neden sokuyor de. elin adamı gençleri neden oynatmıyor lan bu bunak diye dövünsün biz 60'ta 70'te güvenip de oynatan hocaya sırf ismi duyulmamış diye geçirip duralım... kız bana abi canın sağolsun.

Adsız dedi ki...

Eminim Nurullah Saglam denizli'yle 2005-2006 sezonundaki sampiyonlukta Fenerbahce'yle 1-1 berabere kaldigi son hafta macindan sonra da "Kucuk dusundu, yenmesi gerekirdi, kucuk hoca" vs demisindir.Sampiyonluga sevinmek bile gelmemistir icinden.

O macin hatirina su adama birsey demeyin en azindan.Kaldi ki bugun Bulent Uygun bir kez lig dorduncusu olabildi diye efsane ilan edilirken, Nurullah Saglam 2 kere lig 4.su oldu.Yaninda da uefa kupasinda 4. tura cikti, Romayi evinde yendi disarda yenildi.

Calistirdigi takimlar : 2 kere Antep, karsiyaka ve denizli.
Diger her sene 2 takim calistiranlardan degildir kendisi.

Su ligde Fener medyasina yaranmak icin GS ye laf sokan bir suru hoca var. Nurullah Hoca'ya karsi oynadigimiz maclarda tartisilan pozisyon da olsa, Nurullah hoca aleyhimize birsey soylemedi bize karsi.

Son olarak;
Antep Fener maclari sonucuna bir Nurullah Saglam varken bakin, bir de o yokken. Sonra elestirin.

aksilaz dedi ki...

birde mehmet yozgatlı var onuda e s gecmeyelim.gol atmamak için herşeyi yaptı...

selaminko dedi ki...

aksilaz benden önce davranmıs. Dün Yozgatlı FB'ye gol atmamak attırmamak adına elinden geleni yaptı. Yasinin yanında stoper olsa daha iyiydi yani. Yuh dedim aksam. Antep'in yerinde olsam dun aksam postalamıstım bu herifi. Resmen takımını sattı. Beto da istenilen düzeyde değildi.

sekerse tehlike dedi ki...

sende zaten hocanın yanındasın portekizce biliyosun maşallahın var
yazıcaksan kendi takımına hakaret
bırak kendince bir şeyler yapmaya çalışan hocalar hakkıyla bir şeyler yapsın...

hadesperado dedi ki...

Nurullah hoca biraz saf gibi geliyor bana, en azından uygunsuz bülent, kocaman aykut gibi yalaka biri değil... zaten tabata da gereken ayarı vermiş, hocaya bir süre yeter bu :) unutmadan Erman Özgür erken girse oyun daha farklı olabilirdi... antepteki maçı tek başına almıştı.

muhder dedi ki...

mehmet yozgatlı heralde sivastaki mehmete özendi, hani atmamak için elinden geleni yaptılar diyoruz ya o açıdan..

hadesperado dedi ki...

yozgatlının tek pozisyonu vardı o da beceriksizliği yüzünden boşa gitti, ben kasıtlı yaptığını düşünmüyorum, ama düşünen varsa da bişey diyemem...

selaminko dedi ki...

@hadesperado
kacırdıgı pozisyon hadi neyse de rakibi cok kotu yakaladıkları bir pozisyon vardı ki orta yapsa gol olacak aldı oyaladı oyaladı sonra verdi pası tabii araya girdiler. gol kactı ve bunun gibi cok top ezdi tam antep ataga cıkacakken mahvetti. acıkcası kasıtlıydı bence.

muhder dedi ki...

@selaminko
sen bunlarda kasıt ararsan mehmet yıldız'ın kasıtlarından da bahset de en azından biraz adillik olsun.ayrıca yozgatlı sanırım 3 istanbulluda da oynadı, demek ki bu maçların tamamında kendisinde kasıt arayacaz